PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال سازی اعضا

ebrahimt
04-20-2012, 07:24 PM
سلام
من برای سیستم عضو گیری جوملا از کامپوننت rsform pro استفاده کردم
الان میخوام به گونه ای باشه که اعضا از طریق لینک " ایجاد حساب کاربری" در ماژول ورود نتونن عضو سایت بشن
هرچی تلاش کردم لینک مربوط به ثبت نام رو حذف کنم نتونستم و هر کدی رو که حذف کردم متاسفانه تغییری حاصل نشد
اگه امکان داره راهنمایی کنید

elyastel
04-21-2012, 03:51 AM
سلام

ميتونيد براي هر آيتم از طريق منو لينك جداگانه اي براي آنها درست بفرمائيد، براي ورود كاربران- ثبت نام كاربران-و..، واگر براي نحوه ايجادش مشكلي داشتيد ، امر بفرمائيد تا راهنمائيتون كنم . اما اينكه بشه آيتم ثبت نام كاربر رو از ماژول ورد كاربران خذف بفرمائيد خيلي بعيد ميدونم ( كه بازهم اساتيد بايد نظر بدهند).

موفق باشيد

kianesfahan
04-21-2012, 06:51 AM
درود .

دوست عزیز ebrahimt (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) اگر فقط می خواهید لینک ایجاد حساب کاربری را حذف کنید به تنظیمات سایت بروید از تب سیستم در گزینه تنظیمات کاربری اجازه ثبت نام کاربر را روی خیر قرار دهید.

اگر هم می خواهید گزینه های بازیبانی نام کاربری و رمز عبور را تغییر دهید باید از ماژول mod_yoo_login_1.5.12 استفاده کنید که فکر کنم تجاری هست .

و تغییر در کدها را پیشنهاد نمی کنم .

موفق باشید

ebrahimt
04-22-2012, 04:25 AM
ممنون از شما دوستان گرامی
مشکل حذف لینک عضویت با اشتفاده از ماژول mod_yoo_login_1.5.12 برطرف شد
فقط یک مشکل وجود داره و آن اینکه من میخوام اعضا رو فقط مدیر سایت بتونه تایید کنه نه اینکه عضویت ها خودکار ثبت بشه یا با ایمیل فعال سازی ، فعال بشن.
فقط و فقط تایید توسط مدیر باشه
این مشکل من چه راهکاری داره؟

novinfard
04-22-2012, 04:54 AM
سلام،

اگر با ماژول غیرفعال کرده باشید بدونید که با دونستن لینک همچنان عضویت باز هست.
برای تایید مدیر هم، یک گزینه در تنظیمات اصلی جوملا وجود داره که کافیه انتخاب کنید.

ebrahimt
04-22-2012, 05:19 AM
متاسفانه من توی مدیریت جوملا نسخه 1.5 همچین گزینه ای رو توی تنظیمات اصلی جوملا نمیبینم
اگه مطمئنید وجود داره لطفا بیشتر راهنمایی کنید
ممنون میشم

novinfard
04-22-2012, 05:47 AM
بله درسته. متاسفانه گزینه ی مسدود سازی اولیه رو نداشت که شاید جای دیگه دیده بودم. ولی در برگه ی سیستم در تنظیمات / تنظیمات کاربری / اجازه ثبت نام کاربر رو می تونید خیر کنید که دیگر کاربران قادر به ثبت نام نباشند و از ماژول هم حذف خواهد شد.

برای این موضوع من دنبال پلاگین های مربوطه گشتم، ولی گویا چیز خاصی نبود جز این مورد؛ که به نظرم این هم راهگشای مورد شما نیست:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای حل این موضوع فریم ورک جوملا رو بررسی کردم و به نظرم دو گزینه راه حل قضیه به شیوه ی هک می تونه باشه(هرچند هک همیشه اخرین گزینه است):

1) به پایگاه داده ها، جدول users بروید و از طریق برگه ی structure و ویرایش فیلد block، مقدار پیش فرض رو روی 1 قرار بدید که الان صفر هست.

2) به فایل JOOMLA\components\com_user\controller.php خط 255 برید و در این خط خالی این رو قرار بدید:

$user->set('block', '1');

پیروز باشید

ebrahimt
04-22-2012, 06:11 AM
جناب نوین فرد عزیز
من نمیخوام اجازه عضویت رو از کاربر بگیرم
فقط میخوام وقتی کاربر ثبت نام کرد عضویتش پس از بررسی مدیر از صحت اطلاعات فرم مربوطه توسط خود مدیر فعال بشه
این یک سایت خصوصی هست که شاید کل اعضاش به 500 نفر هم نرسه و از یک قشر خاص هستند و پس از تکمیل فرم عضویت باید توسط مدیر حساب کاربریشون فعال بشه

novinfard
04-22-2012, 06:14 AM
پس از همون ماژولی که ذکر کردید استفاده کنید که میگید مشکل با اون حل شده. البته با این اوصاف برای این کار می تونستید ماژول لاگین خود جوملا رو در template به صورت override هم کنید که راه حل طولانی ترش هست.

برای مورد دومتون هم راه حل کامل رو نوشتم.

ebrahimt
04-22-2012, 07:00 AM
ممنون از راهنماییتون
با اضافه کردن این کد : و راهکار شما :

2) به فایل JOOMLA\components\com_user\controller.php خط 255 برید و در این خط خالی این رو قرار بدید:

آیا مشکلی در عملکرد و امنیت جوملا ایجاد نمیشه؟؟

novinfard
04-22-2012, 07:16 AM
ممنون از راهنماییتون
با اضافه کردن این کد : و راهکار شما :

آیا مشکلی در عملکرد و امنیت جوملا ایجاد نمیشه؟؟

خیر، به هیچ وجه

ebrahimt
04-22-2012, 08:11 AM
ممنون از راهنمایی تون مشکل حل شد
حالا یک نکته ما نیاز داریم که کاربران با هم ارتباط داشته باشند کدوم یک از سیستم های موجود رو برای اینکار پیشنهاد می کنید؟
cb , joomsocial , odude و ........... .
و آیا هیچ کدوم از این کامپوننت ها عضویت رو منوط به تایید مدیر نمیکنه؟