توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب رايگان
محمد فرزانه
04-21-2012, 05:23 PM
سلام
من تازه به گروه جوملا پيوستم ويك سوال در مورد قالب دارم
به فرض من يك قالب رايگان با شكل و شمايل خاص و بنر و ...خاص مثلا يك قالب سه ستونه من اگر بخوام مي تونم اين قالب رو به شكل دلخواه در بيارم يا نه؟چجوري مي شه وقتي من اين فايل زيپ رو دريافت كردم از كجا و كدوم قسمت ها بايد شروع كنم.
اگر من يك قالب html داشته باشم مي شه تبديل به جوملا كرد/
ممنون مي شم جواب من رو بديد/
kianesfahan
04-21-2012, 07:00 PM
درود .
دوست عزیز می توانید قالب مد نظر را هر تغییری که مد نظرتان باشد انجام دهید فقط باید به Html و Css اشنایی داشته باشید .
بله دوست عزیز می توانید قالب های Html را به جوملا تبدیل کنید . فیلم آموزشی این کار در نت وجود دارد . می توانید سرچ و استفاده کنید .
موفق باشید .
safajuy
04-21-2012, 08:34 PM
سلام
اين آموزش مي تونه براتون مفيد باشه:
طراحی قالب در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7)
موفق باشيد
arashmmm1414
04-22-2012, 02:41 AM
سلام
من تازه به گروه جوملا پيوستم ويك سوال در مورد قالب دارم
به فرض من يك قالب رايگان با شكل و شمايل خاص و بنر و ...خاص مثلا يك قالب سه ستونه من اگر بخوام مي تونم اين قالب رو به شكل دلخواه در بيارم يا نه؟چجوري مي شه وقتي من اين فايل زيپ رو دريافت كردم از كجا و كدوم قسمت ها بايد شروع كنم.
اگر من يك قالب html داشته باشم مي شه تبديل به جوملا كرد/
ممنون مي شم جواب من رو بديد/
سلام دوست عزيز ؛
در خصوص سوال اولي :
بايد به قسمت مديريت سايت رفته ، در منوهاي بالا - افزونه ها و سپس گزينه نصب/حذف رو كليك كنيد ؛ سپس در همون سربرگ اولي كه مياد در قسمت آپلود بسته فايل اوون پوشه زيپ كه دانلود كرديد و يا حالا ساخته شده است رو ، آپلود كنيد وقتي آپلود تموم شد ؛ از همون منوي افزونه ها در مرحله اول به قسمت مديريت قالب ها رفته و اوونجا قالب مد نظر خودتون رو به عنوان پيش فرض انتخاب كنيد ؛
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.