توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وقتی کسی در قسمت تماس با ما متن مینویسه کجا میشه خوندش؟
farhad61
04-22-2012, 04:12 PM
سلام
وقتی کسی در قسمت تماس با ما متن مینویسه کجا میشه خوندش؟
به ایمیل خود سایتم که نمیره . یعنی بعد از ارسال یه نامه تستی رفتم به وب میل دیدم اونجا نرفته
لطفا راهنمایی کیند
jalal_iranian
04-22-2012, 04:44 PM
با سلام
باید به ایمیلی که مشخص کردید ارسال بشه.
اگه اینطور نیست تنظیمات رو بررسی کنید. میتونید از smpt استفاده کنید.
یا علی
farhad61
04-22-2012, 05:08 PM
کجا ایمیل مشخص میشه؟
تنظیمات رو چطور بررسی کنم ( یعنی جاش کجاست؟)
این smpt چی هست؟
kianesfahan
04-22-2012, 06:34 PM
درود .
در تنظیمات کلی سایت در تب سایت در قسمت تنظیمات سایت ایمیل خبر را روی نویسنده سایت قرار دهید .
سپس درمدیریت کاربران یوزر مدیریت کل سایت که خود شما باشید را ویرایش کنید و در قسمت ایمیل خود را وارد کنید .
سپس متن های قسمت تماس با ما به ایمیل شما ارسال میشود .
موفق باشید .
farhad61
04-22-2012, 07:36 PM
ممنون از توضیحاتتون
تغیرات رو اعمال کردم
حالا میخام بدونم که اگر نامه هایی برام ارسال شده و به ایمییل admin@kashiforosh.com میرفته رو بخونم کجا باید برم البته من همچین ایمیلی ایجاد نکردم . ممکنه خود جوملا همیچین چیزی رو به صورت پیش فرض درست کرده باشه و یه جایی ثبت کرده باشه و یا اگه من همچین ایمیلی درست نکرده باشم هر کس تا الان پیامی بهم میداده کلا از بین میرفته
kianesfahan
04-22-2012, 08:33 PM
درود .
دوست عزیز بنده کامل توضیح دادم . هر ایمیلی که در قسمت کاربران وارد کنید به همان ایمیل میرود .
اگر شما admin@kashiforosh.com را در هاست خود ایجاد کرده باشید و در قسمت کاربران درج کرده باشید که به ان ایمیل میرود و اگر ایجاد نکرده باشید که هیچ ...
موفق باشید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.