توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف سطح کاربری یک عضو سایت خودبخود
irantej
04-22-2012, 07:25 PM
با سلام به همه دوستان.
یکی از اعضای سایت من که سطح کاربری اش را به نویسنده ارتقا داده ام بصورت خود بخود تیک گروه کاربری اش برداشته می شود. بنظر شما علت از چه می تواند باشد؟
safajuy
04-23-2012, 05:50 AM
سلام
چند تا مدير ارشد توي سايتتون داريد؟ چند نفر از مديران به بخش كاربران دسترسي دارند؟
موفق باشيد
irantej
04-23-2012, 11:23 AM
2 تا مدیر ارشد. داریم
safajuy
04-23-2012, 11:29 AM
اين تغيير امكان داره توسط مدير ارشد ديگه اي انجام بشه.
موفق باشيد
irantej
04-23-2012, 11:54 AM
نه دوست عزیز هر دو مدیر ارشد خودم هستم. یعنی شخص دیگری دسترسی ندارد. سایت تازه راه اندازی شده و چند تا عضو بیشتر نداره. تیک یکی از کاربران اینجوری میشه و تقریبا هر 24 ساعت یکبار این اتفاق می افته و من خودم دستی درستش کینم.
safajuy
04-23-2012, 12:15 PM
پلاگين هايي نصب كرديد روي جوملاتون؟
به جز پلاگين هاي پيش فرض همگي رو غير فعال كنيد و نتيجه رو ببينيد
موفق باشيد
irantej
04-23-2012, 12:57 PM
پلاگین امتیاز دهی alphauserpoints را نصب کردم. و من هم احتمال می دهم اشکال از این باشد. ولی سوال اینجاست چرا یکی از اعضا اینجوری میشه؟
safajuy
04-23-2012, 01:13 PM
كدوم پلاگينش رو نصب كرد؟
يك پلاگيني وجود داره كه اگر اعضا در يك بازه اي از زمان فعاليت نداشته باشند ازشون امتياز كاربري كسر ميشه و سطح دسترسيشون پايين مياد
كامپوننت رو غير فعال كنيد و تغييرات رو ببينيد
اگر درست شد مشكلتون حتماً كانفيگ كامپوننتون بد بوده يا اينكه تغييراتي ايجادكرديد كه به اين شكل در اومده
اگر كه درست نشد بايد اشكال رو درجايي ديگه جستجو كرد
موفق باشيد
irantej
04-23-2012, 05:04 PM
آخه اون کاربری اینجوری میشه که بیشترین فعالیت رو داره
safajuy
04-23-2012, 05:09 PM
مواردي رو كه در بالا گفتم انجام داديد؟
نتيجه نداد؟
irantej
04-24-2012, 05:48 AM
سلام. دوست عزیز اینم نتیجه نداد. دلیل دیگری به ذهنتون نمی رسه؟
irantej
05-23-2012, 02:00 PM
دوستان من این سیستم امتیاز دهی رو نصب کردم و خیلی وقته دارم استفاده می کنم یه مشکل خیلی مهم دارم اونم اینه که وقتی کاربری به هر نوعی امتیاز می گیره گروه کاربری آن عضو غیر فعال میشه و باید از طریق مدیریت تیک گروه کاربری (مثلا نویسنده، ویرایشگر و... ) فعال بشه تا کاربر بتونه لاگین کنه. این برای من دردسر خیلی مهمی شده و کار زاید برای من درست کرده. مشکل هر چی هست به پلاگین ها ربط داره چون وقتی پلاگین ها را غیر فعال می کنم این اتفاق نمی افته ولی وقتی هر کدام از پلاگین های امتیاز دهی رو فعال می کنم (که اتوماتیک به کاربر امتیاز بده) و بمحض اینکه کاربری امتیاز می گیره گروه کاربری اش غیر فعال می شود.
توضیح اینکه: این مشکل در مورد کاربران فعال اتفاق می افته که به هر دلیل امتیاز می گیره و برای کاربرانی که لاگین نمیکنند و یا امتیاز خاصی نمی گیرند اتفاقی نمی افته.
safajuy
05-23-2012, 06:05 PM
دوستان من این سیستم امتیاز دهی رو نصب کردم و خیلی وقته دارم استفاده می کنم یه مشکل خیلی مهم دارم اونم اینه که وقتی کاربری به هر نوعی امتیاز می گیره گروه کاربری آن عضو غیر فعال میشه و باید از طریق مدیریت تیک گروه کاربری (مثلا نویسنده، ویرایشگر و... ) فعال بشه تا کاربر بتونه لاگین کنه. این برای من دردسر خیلی مهمی شده و کار زاید برای من درست کرده. مشکل هر چی هست به پلاگین ها ربط داره چون وقتی پلاگین ها را غیر فعال می کنم این اتفاق نمی افته ولی وقتی هر کدام از پلاگین های امتیاز دهی رو فعال می کنم (که اتوماتیک به کاربر امتیاز بده) و بمحض اینکه کاربری امتیاز می گیره گروه کاربری اش غیر فعال می شود.
توضیح اینکه: این مشکل در مورد کاربران فعال اتفاق می افته که به هر دلیل امتیاز می گیره و برای کاربرانی که لاگین نمیکنند و یا امتیاز خاصی نمی گیرند اتفاقی نمی افته.
سلام
آخرين نسخه يعني 1.7.3 رونصب كنيد
به مديريت قوانين بريدو پلاگين تغييرسطح كاربر روغير فعال كنيد
موفق باشيد
irantej
05-24-2012, 09:53 AM
نسخه 1.7.2 بود که به 1.7.3 ارتقا دادم و تغییر سطح کاربر را هم غیر فعال کردم. تا شب معلوم میشه که مشکل حل شده یا نه.
جناب safajuy (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزیز این مشکل دلیلش چیست؟ اطلاعاتی داریئ در این زمینه؟ تغییر سطح کاربر چرا باید غیر فعال بشه؟
irantej
05-24-2012, 12:38 PM
من نیاز دارم که یک کاربر با یک مدت فعالیت بتونه سطح کاربری اش به نویسنده ارتقا پیدا کنه و بتونه مطلب بفرسته. حالا چه جوری باید تنظیم کنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.