توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جوملا شی گرایی یا فریم ورک؟
mohamadiiiii
04-23-2012, 07:11 AM
سلام دوستان کدهایی که ماژول ها و کامپوننت های جوملا باهاشون نوشته شدند php oop هستند یا یه جورایی فریم ورک اند ؟! قانون نوشتن کدها چیه ؟ من خیلی علاقه دارم خودم کامپوننت یا ماژول بنویسم یا دستکاری کنم ولی از کد هاش سر در نمیارم:confused: ممکنه کمکم کنید. اینم یکی از اون کدهاست که من سر در نمیارم ازش!
<?php
defined('_JEXEC') or die('Restricted access');
require_once (dirname(__FILE__).DS.'helper.php');
$params->def('greeting', 1);
$type = modLoginHelper::getType();
$return = modLoginHelper::getReturnURL($params, $type);
$user =& JFactory::getUser();
require(JModuleHelper::getLayoutPath('mod_login')) ;
shmata
04-23-2012, 07:33 AM
شما میتوانید از مقالات : برنامه نویسی شی گرا با رویکرد آموزشی جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%B3%DB%8C_%D8%B4%DB%8C_%DA%AF%D8%B1%D8%A7)
ایجاد یک ماژول جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84% D8%A7)استفاده کنید .
jalal_iranian
04-23-2012, 07:33 AM
با سلام
از مستندات این سایت هم میتونید کمک بگیرید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
مهدی.
04-23-2012, 03:55 PM
سلام
api های جوملا هم بخوانید !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
artaria
04-23-2012, 07:33 PM
با سلام
خود جوملا یک فریم وورک هستش (البته با تغییرات عمده در نسخه 2.5 الان دیگه یک پلتفرم محسوب میشه) که قابلیت توسعه و ارتقاء داره.افزونه های این سیستم مثل همون کامپوننت ها و ماژول ها که گفتید تحت استاندارد MVC تولید و طراحی میشند که با ساختار اصلی هسته جوملا سازگاری و هماهنگی داشته باشند.نحوه کد نویسی و استراتژی برنامه نویسی اون هم شی گرا یا همون OOP هستش.
در مورد کدی هم که نوشتید یه توضیح کوتاه میدم:
defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); این کد جهت برقراری امنیت در تمامی قسمت های جوملا استفاده میشه و باعث میشه صفحه وقتی تفسیر (کامپایل) بشه که توسط خود هسته جوملا صدا زده شده باشه و نه بصورت لینک خارجی
require_once (dirname(__FILE__).DS.'helper.php'); این کد هم کاملا مشخصه فایل helper.php که تو بعضی افزونه ها استفاده میشه و رو به پروژه اضافه می کنه که بتونیم از کدهای داخلش استفاده کنیم
$type = modLoginHelper::getType();
$return = modLoginHelper::getReturnURL($params, $type);
$user =& JFactory::getUser();
اینا هم که بنده خداها اشیاء و کلاس های مختلفی هستن که قراره تو این افزونه ازشون استفاده یشه
require(JModuleHelper::getLayoutPath('mod_login')) ; و در نهایت رفتن به حالت View افزونه با قالب پیش فرض هستش
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.