PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سوال درباره Community Builder

amirb55
04-23-2012, 12:07 PM
سلام
Community Builder رو نصب کردم1-وقتی کاربر لاگین یا لاگ اوت میکنه بعدش به آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> میره
من میخوام کاری کنم به آدرس دلخواه من بره چکار باید بکنم ؟
2- در قسمت مشاهده پروفایل سه آیتم در منو داخل پروفایل دیده میشه که آخریش "انجمن" هست میخوام این هم نباشه اصلا! چیکار باید بکنم؟
3-چطوری فیلدی متنی درست بکنم که فقط کاربر بتونه عدد وارد کنه ؟ (مثلا برای شماره تلفن)
از عبار /^[0-9]*$/ استفاده کردم درست نشد!
4- وقتی قالب (cb) رو تغییر میدهم تغییری مشاه نمیشه! چرا؟
ممنون میشم اگر کسی از دوستان جواب هر کدام را میداند بفرماید
ممنون

poonoodi
04-23-2012, 12:25 PM
سلام
شما اگر از مازول cb login استفاده میکنید
درقسمتLogin Redirection URL
میتونیدادرس پس از ورود و بعد از خروج رو تنظیم کنید

2-پلاگین انجمن رو از مدیریت پلاگین ها غیر فعال نمایید

3- درمدیریت فیلدها امکان ایجاد فیلد وجود داره

4- نمایش cb تابع قالب سایت است و تغییرات محسوسی ندارد
نه اینکه تغییر نکنه . تغییرات داره ولی جزئی

موفق باشید

amirb55
04-24-2012, 04:37 AM
سلام
ممنون از توجه شما دوست عزیز.
1- خیلی خوب شد حالا برای ورود مشکل حل شده اما برای خروج در منو آیتم خروج که خود cb امکان ساختش رو فراهم میکنه گذاشتم اونو میشه کنترلش کرد؟
2- پلاگین forum الان فقط نصب هست پابلیش نشده ! منطورتون اینه که از نصب هم درش بیارم ؟ (الان در همون پروفایل روی دکمه انجمن که کلی میکنم توضیحات cb رو میاره که خیلی ضایع است)
3- الان فبلد رو ساختم میخوام غیر از عدد نشه وارد کرد
باز هم ممنونم

elenorgt500
05-05-2012, 07:43 AM
سلام کسی می تونه لینک آمورش کا ر با این کامپوننت رو بده؟

safajuy
05-05-2012, 03:30 PM
سلام کسی می تونه لینک آمورش کا ر با این کامپوننت رو بده؟
سلام

آموزشي در حال حاضر وجود ندار. موضوع خودتون رو هم براي پيگيري در تاپيك ديگر عنوان كنيد كه با سؤال دوستمون قاطي نشه

3- الان فبلد رو ساختم میخوام غیر از عدد نشه وارد کرد

در پارامترهاي فيلد مي تونيد ويژگي براي فيلد هاتعيين كنيد كه عدد باشه يا نه

2- در قسمت مشاهده پروفایل سه آیتم در منو داخل پروفایل دیده میشه که آخریش "انجمن" هست میخوام این هم نباشه اصلا! چیکار باید بکنم؟

پلاگين مربوط به چه انجمن سازيه؟ توي مديريت انجمن ساز چيزي كانفيگ نكرديد كه باعث اين كار بشه؟ پلاگين روكلاً پاك كنيد ببينيد مشكل حل ميشه

موفق باشيد

amirb55
05-06-2012, 02:38 AM
در پارامترهاي فيلد مي تونيد ويژگي براي فيلد هاتعيين كنيد كه عدد باشه يا نه

موفق باشيد

سلام
خب سوال من هم همینه در پارامتره چی بزنم ؟ یکی 2 تا عبارت رو که فکر میکردم زدم اما کار نکرد!
ممنون از توجه شما

behzad_vb.net
05-22-2012, 12:31 PM
عزیز این بهترین اموزشه اگه یکم دقیت کنی به انگلیسیش میفهمی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>