PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نحوه عضویت گرفتن

Baran14
04-23-2012, 05:52 PM
من تو قسمت عضو گیری مشکل دارم
تنظیمات رو انجام دادم موفق نشدم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اصلا این منو نمیاد چیکار کنم؟

kianesfahan
04-23-2012, 06:35 PM
درود .

دوست عزیز منظور شما عضویت کاربر در سایت شما ست ؟

باید ماژول ورود کاربران را در سایت فعال کنید .

موفق باشید .

artaria
04-23-2012, 06:40 PM
دقیقاً مشکلتون چیه؟؟؟

jalal_iranian
04-23-2012, 06:42 PM
با سلام

قسمت ورود اعضا که وجود داشت ولی ثبت نام کاربر جدید غیر فعال بود.

سایت > تنظیمات کلی > سیستم > تنظیمات کاربری

به این بخش بروید و ثبت نام کاربر جدید را فعال کنید.

یا علی

Baran14
04-23-2012, 07:11 PM
ممنون
خیلی لطف کردین.چه طوری میتونم گزینه هاشو کم یا زیاد کنم ؟

Baran14
04-23-2012, 07:18 PM
سپاسگذارم.میشه گزینه هاشو زیادتر کرد؟

jalal_iranian
04-23-2012, 07:27 PM
اگه منظورتون افزایش فیلدهای ثبت نام است، میتونید از افزونه های مرتبط استفاده کنید.

Baran14
04-23-2012, 07:37 PM
بله.فرم ساز باید نصب کنم یا همینو میشه زیادترش کرد؟

jalal_iranian
04-23-2012, 08:00 PM
فکر میکنم با تغییر دیتابیس و کد نویسی میشه همینو تغییر داد ولی اگه از افزونه استفاده کنید راحت تره و دردسرش کمتره

kianesfahan
04-24-2012, 04:15 AM
با سلام .

درود . می توانید از اموزشی که در زیر درج می کنم استفاده کنید . بنده هم از طریق همین آموزش چند فلید به قسمت ثبت نام اضافه کردم .

شروع کنیم.
مرحله اول : وارد phpMYADMIN شده و دیتابیس سایتمان را باز میکنیم تا جداول را نمایش دهد.
جدول jos_users کلیک کرده تا فیلد های ثبت نام را ببینیم . حالا دو فیلد جدید ایجاد میکنیم . مانند عکس زیر .

عکس 1

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

عکس 2

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

نگاه کنید و ببینبد که دو فیلد اضافه شده باشد بعد از ذخیره کردن.

مرحله دوم : حالا به روت هاست جوملا رفته و آدرس زیر را دنبال کنید.
Com_user \ views \ register \tmpl \ default.php
فایل default.php را باز کرده.
دنبال خط 44 گشته ، از خط 44 تا 54 را انتخاب و به چند خط پایین تر دوبار کپی میکنیم
(بازدن چند اینتر بعد از خط 54 فضایی خالی ایجاد کرده و متن کپی شده را دو بار پیست کنید )

عکس 3

عکس 4

مرحله سوم : حالا نوبت به ویرایش است . روی متن کپی شده اول تمام کلمه های email را به کلمه kodposti تغییر میدهیم.

عکس 5

(انجمن اجازه آپ بیشتر از 4 عکس را نداد )!!!!

توجه : وقتی به این عبارت رسیدیم . : inputbox required validate-email عبارت validate-email را حذف میکنیم. تا inputbox required خالی بماند.
مرحله چهارم : روی متن کپی شده دوم هم به همین ترتیب کلمات email را به کلمه telephone تغییر میدهیم. و ذخیره میکنیم.
مثل عکس بالایی
مرحله پنجم : حالا وارد صفحه ثبت نام سایت شده و میبینیم که دو فیلد اضافه گردید.

عکس 6

(انجمن اجازه آپ بیشتر از 4 عکس را نداد )!!!!

مرحله ششم : وارد روت جوملا شده و به ادرس زیر میرویم.
Componets \ com_usre \ user \ tmpl \form.php
این فایل را باز کرده و شروع به ویرایش میکنیم .
حالا از خط 39 تا خط 47 دوبار کپی کرده مثل مرحله دوم.
تمام کارهای که تو مرحله 2 الی 4 انجام دادیم مطابق آن را این جا انجام میدهیم.
و ذخیره میکنیم.

مرحله هفتم : حالا وارد پوشه روت جوملا شده و مسیر زیر را دنبال میکنیم.
Administrator \ componets\com_users\views\user\tmpl\form.php
این فایل را باز کرده و ویرایش میکنیم.
از خط 95 تا 104 را دوبار کپی کرده و تمام تغییرات اعمال شده در مرحله 2 الی 4 را دوباره انجام دادم.

مرحله هشتم : حالا به روت هاست رفته و ادرس زیر را دنبال کنید.
Libraries\joomla\database\table\user.php
فایل را باز کرده و از خط 111 تا خط 116 را دوبار مثل مراحل قبل کپی کرده.
و ذخیره میکنیم.

مرحله نهم : درسایت با نام کاربری جدید ثبت نام کرده و وارد بخش مدیریت شده به مدیریت کاربران رفته و پروفایل آنان را مشاهده کنید.
در ضمن بخاطر بسپارید که به جای کلمات kodposti یا telephone میتوانید از کلمات دیگر هم استفاده کنید.

موفق باشید .

kianesfahan
04-24-2012, 04:18 AM
درود .

البته با cb هم میشه فیلد اضافه کرد اما من از این راه راحترم !

artaria
04-24-2012, 06:44 AM
این راه خوبیه ولی در مواقع بروز رسانی جوملا به نسخه های بالاتر دچار مشکل میشید.با اینکه cb یکم پیچیدست ولی خب منم اونا پیشنهاد می کنم

kianesfahan
04-24-2012, 06:48 AM
درود .

به غیر از cb و روشی که بنده عرض کردم راهکار دیگری شما سراغ دارید ؟

موفق باشید .