PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال این وب سایت از چه ماژولی استفاده کرده است؟

mehdi_sabbagh
04-24-2012, 11:08 AM
سلام دوستان،

می خواستم بدونم وب سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> از چه ماژولی برای اسلاید شو استفاده کرده؟

آیا نمونه رایگان این اسلاید شو برای جوملا 2.5 هست؟

من تمام اسلاید شو های سایت جوملا رو گشتم و از دمو هاش نمونهی این اسلاید شو رو پیدا نکردم.

لطفا حرفه ای ها کمک کنند.;)

ممنون:D

sahama
04-24-2012, 01:24 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mehdi_sabbagh
04-24-2012, 03:35 PM
دوست عزیز،
من لینک هایی که دادین رو دیدم، ولی دموی اونها رو که دیدم هیچکدوم شبیه سایتی رو که گفتم نیست.

ممنون میشم اگه اسم و لینک ماژول رو بهم بدین.

pop123
04-24-2012, 04:16 PM
این یک فایل فلشه (اسلاید شو فلش)ماژول خاصی نیست که به دنبالش بگردید . می تونید فایل های فلش رو از طریق ویرایشگر جوملا در مطالبتون فرا خوانی کنید و یا مازول html ایجاد کنید و فایل ها رو فرا خوانی کنید .

این آموزش کمکتون می کنه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

mehdi_sabbagh
04-24-2012, 04:57 PM
این یک فایل فلشه (اسلاید شو فلش)ماژول خاصی نیست که به دنبالش بگردید . می تونید فایل های فلش رو از طریق ویرایشگر جوملا در مطالبتون فرا خوانی کنید و یا مازول html ایجاد کنید و فایل ها رو فرا خوانی کنید .

این آموزش کمکتون می کنه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دوست عزیز، خیلی ممنون از راهنماییت. مطلب جالبی بود و اقلا یه چیزی جدید یاد گرفتم.
ولی فکر کنم خودم مشابه اونو پیدا کردم که لینکشو میذارم. فقط تنها تفاوتش اینه که فلش نیست که حالا بعدا سر فرصت نمونه فلش هم پیدا می کنم.

اسم ماژول و لینکش: Plimun Nivo Slider (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

نمونه فلشی هست که پیدا کردم و اگه خدا بخواد بزودی ترجمه می کنم و اینجا لینکشو میذارم.
بازم ممنون.:clap:

pop123
04-24-2012, 05:16 PM
خواهش می کنم ولی من قبلا این ماژول رو پارسی کردم (کافی بود تو انجمن یه جستجو بکنید ) می تونید از لینک دانلود کنید (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

موفق باشید