PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در قالب های 2.5

mha
04-24-2012, 09:21 PM
سلام دوستان

در سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) قالب های زیادی وجود داره که اگه فارسی بشه خوبه، ولی این قالب ها یه مشکلی که دارند این هست که وقتی نصبشون میکنی فیلد های قسمت تماس با ما و یا فیلد های قیمت ثبت نام شون کار نمی کنن؟ میدونید چرا؟ البته در این چند روزه زیاد قالب دانلود کردم و اکثرا قالب های 2.5 این مشکل را داشتند؟

آیا باید پلاگینی چیزی فعال بشه تا کار کنن؟

خیلی عجیب به نظر میرسه!

محمد محسنی
04-25-2012, 06:41 AM
با سلام

لطفا یک نمونه آنلاین بزارید تا بررسی شود.

یا حق.

mha
04-25-2012, 06:59 AM
سلام

مثلا فرم تماس با ما در قسمت زیر اصلا نمایش داده نمی شود
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته این رو تست کردم که فرم وجود داره و نمایش داده نمیشه، چون در لوکال هم تست کرم همین جوری بوده، البته با قالب های مختلف

و یا ولیدیشن های فرم زیر برای ثبت نام اصلا کار نمی کنن
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این در حالی است که اندک قالب های جوملا 2.5 این مشکل را ندارند

مرسی

محمد محسنی
04-25-2012, 07:06 AM
با سلام

آیا در تنظیمات ماژول فرم تماس با ما شما با تماس با ما در کامپوننت ارتباط دارد
آیا ایمیل در آن داده شده است؟
آیا تنظیمات مربوطه انجام شده است؟
مورد بعدی اینکه آیا با قالب پیشفرض این مشکل برطرف می شود؟

یا حق.

mha
04-25-2012, 07:11 AM
سلام

بله، ممکنه با قالب های دیگه درست کار کنه، اگه امکانش هست یه نمونه از قالب های سایت رو دانلود و نصب کنید متوجه مشکل خواهید شد

safajuy
04-25-2012, 10:11 AM
سلام

اين شركت ها معمولاً دقت كمي توي طراحي دارند.

اين قالبي كه لينك داديد رو من دوماه پيش rtl كردم و براي فرم تماس با ما يه تغييراتي اعمال كردم

اما لينك هايي رو كه داديد رو من نتونستم ايرادي توي اونها پيدا كنم. براي من بدون ايراد بودن

براي اين كار بايد html/com_contact رو ويرايش كنيد و از تمپليت هاي جوملا 2.5 براي بخش قالب ها استفاده كنيد

موفق باشيد

mha
04-27-2012, 05:31 PM
سلام

لطفا تغییراتی که دادید بفرمایید چی بوده که مشکل این همه قالب جوملا 2.5 حل بشه

ممنونم