PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل کوچک در نصب ( در انتظار پاسخ)

ayynjafari
04-25-2012, 03:16 PM
سلام

دوستان عزیز هاست من لینکنوس ، cpanel هستش و با توجه به مراحل نصب که توضیح دادید عمل کردم و ابتدا برنامه رو به صورت فشرده آپلود کردم و سپس در public_html برنامه را Extract کردم و پایگاه داده هم ایجا کردم اما وقتی که به این قسمت آموزش رسیدم به مشکل برخورم:
(برای اینکه نصب جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) آسان باشد، جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) یک نصب کننده تحت وب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) آماده کرده است تا شما نیازی به پیکربندی جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) به صورت دستی نداشته باشید.

برای شروع نصب شما باید مسیری را که فایل*های جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در آن اکسترکت کرده*اید، را وارد نمایید. )

در واقع من نمی دونم چه مسیری رو باید در مرورگر خودم وارد کنم اگه لطف کنید و راهنمایی کنید خوشحال میشم!

hamidy
04-25-2012, 03:59 PM
سلام

اگر جوملا را در روت هاست اکسترکت کرده اید کافیست که نام سایت را وارد نمایید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

در پناه حق

ayynjafari
04-25-2012, 04:17 PM
خیلی ممنون از پاسخ به موقع ای که دادید من به بخش add domain کنترل پنلم رفتم و در قسمت دامنه نام دامنه خودم رو تایپ کردم و بقیه کادرهارو هم پر کردم اما در آخر وقتی برروی add کلیک کردم با این پیغام مواجه شدم You cannot park your main domain ! به نظر خودم مشکل باید از قسمت تنظیمات dns دامینم باشه چون در قسمت سرور1 و 2 چیزی نوشته نشده

اگه کسی در این زمینه اطلاعات داره لطفا منو راهنمایی کنه

sahama
04-25-2012, 06:14 PM
با سلام
شما داری چکار می کنی؟ جوملا رو نصب می کنی یا هاستت رو به دامنه پیوند می زنی؟؟

ayynjafari
04-25-2012, 07:31 PM
جوملا میخوام نصب بکنم ولی نصبش نیاز داره که دامنه به هاست وصل بشه

mersad
04-25-2012, 08:55 PM
دروود

آموزش: نصب جوملا 2.5 فارسی در cPanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5_%D9%81%D8%A7%D 8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_cPanel)

هاست خودتون رو از جای معتبر و مطمئن تهیه کنید

در پناه ایزد