توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب سایت دانلود برای جوملا 2.5
amin fear
04-26-2012, 05:24 PM
سلام دوستان ...
من برای راه اندازی یک سایت دانلود ساده به یک قالب سه ستونه ساده اما زیبا احتیاج دارم که از زبان فارسی پشتیبانی کنه ...
کسی از دوستان می تونه یک قالب زیبا و ساده ی فارسی شده را برای این نسخه به من معرفی کنه ...
یا حداقل بگید برای راست به چپ کردن قالب های پرمیوم اصلی چه مراحلی را باید طی کنم ؟
آیا باید قالب اصلی را فارسی کرد ( راست به چپ ) ؟ یا نیازی به این کار نیست ؟
mersad
04-26-2012, 06:14 PM
دروود
باید قدری در گوگولی جستجو کنید تا به نتیجه برسید !
شاد و سلامت در پناه ایزد
amin fear
04-27-2012, 12:32 PM
واقعا از شما ممنونم ... فکر می کنم بعد از گذشت این همه سال ، این یک قلمو نیز بلد بوده باشم ... بازم دم بچه های دروپال گرم که نهایت تلاش خودشونو می کنن تا جواب بدن ... ظاهرا این انجمن بیشتر به خاطر تبلیغات راه اندازی شده تا پشتیبانی ... جای تاسف داره
mersad
04-27-2012, 12:59 PM
از حسن برخورد شما ممنونم
بنده در انجمن دروپال هم ...
این طور که شما میگید هم نیست !
اگر جستجو میکردید متوجه این موضوع میشدید که قالب های جوملا بسیار متنوع و زیاد هست و شما باید بنا به سلیقه خودتون انتخاب کنید !
سپس اگر با فارسی سازگار نبود و یا فارسی نبود در انجمن برای فارسی سازی مشکلات خودتون رو بیان کنید
برای راهنمایی > از این سایت شروع کنید البته شما که ...
joomla24.com
در پناه ایزد
smpro
08-09-2012, 10:11 AM
دوست گرامی فکر کنم هنوز معنی کمک رو درک نکردین
منهم با این دوستمون کاملا موافقم چون هرچی سوال میکنی بعد چند روز مثل شما سربالا جواب میدند.
اگه میخواستیم در گوگل سرچ کنیم چه نیازی به نوشتن سوال در اینجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mersad
08-18-2012, 01:01 AM
دقیقاً همین طور هست
فقط با تفاوت این که معکوس این معادله صادق هست
اگر جستجو میکردید نیازی به ایجاد این تاپیک نبود !!!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
همه این ها از برکات گوگل هست !
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.