PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزودن کد متا در قالب yougrids به چه صورت می باشد؟

arses
04-26-2012, 06:54 PM
افزودن کد متا در قالب yougrids به چه صورت می باشد؟

من چند جا کد هاشو دیدم اما توش کد متا نبود.

templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_head.php => من کد های این رو بررسی کردم اما این نبود

کسی میدونه کدوم فایل را باید تغییر دهیم؟

با تشکر از دوستان

mersad
04-26-2012, 06:59 PM
دروود

متا تگ رو در قالب میخواهید قرار بدید ؟!
منظورتون از متا تگ چی هست ؟ چه کاری میخواهید انجام بدید ؟!
توضیح بدید بهتر میشه کمکتون کرد

در پناه ایزد

arses
04-26-2012, 07:07 PM
اره دوست من برای یه سری موارد می خوام کد متا تگ رو تو تگ هد صفحه اصلی قرار بدم.

کد هایی این چنینی و چند متا تگ دیگر

<head>
<meta name="language" content="fa-IR" />
<meta name="geo.region" content="IR" />
<meta name="robots" content="INDEX, follow" />
<meta name="googlebot" content="INDEX, follow" />
<meta name="document-type" content="Public">
<meta name="document-rating" content="General">
<meta name="classification" content="Consumer">
<meta name="rating" content="Safe For Kids">
<meta name="resource-type" content="document">
<head/>

متا تگ های هد برای تمام صفحات که ایندکس می شوند و روی سئو تاثیر به سزایی دارند.

mersad
04-26-2012, 07:22 PM
تگ هایی که نیاری به نمایش اون در صفحه ندارید رو به همین صورت قرار بدید
مثل تگ نقشه گوگل

اما تگ هایی که نیاز دارید رو از طریق ایجاد ماژول دستی اقدام کنید
وارد کردن کدهای HTML در جوملا 1.6 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %DA%A9%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C_HTML_%D8%AF%D8%B1_% D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.6) و بالاتر

در پناه ایزد

arses
04-26-2012, 07:29 PM
دوست من خوب من هم همین رو می خوام بدونم

در قالب yougrids در کدام فایل باید به صورت دستی کدی مثل نقشه گوگل رو وارد بکنم ؟

ممنون میشم اسم فایل رو بهم بگید.

arses
04-26-2012, 07:56 PM
الان صفحه اول هر سایت جوملای 2.5 و پایین تر رو میزنید این متا تگ ها به صورت خودکار برای سایت ایجاد می شود.

<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta name="robots" content="index, follow" />
<meta name="keywords" content="" />
<meta name="description" content="" />
<meta name="generator" content="" />

من می خوام این هارو ویرایش کنم یا به اینا کدی اضافه کنم البته تو قالب yougrids در جوملا 2.5 (yougrids: قالب پیش فرض بعد از نصب جوملا 2.5)

آیا امکان ویرایش یا افزودن کد در قالب yougrids به صورت دستی و نه ماژول وجود دارد؟

safajuy
04-27-2012, 06:54 AM
سلام

به index.phpبريد و يك تگhead بسازيد و متا تگ هاي خودتون رو اونجا وارد كنيد. نيازي نيست فايل جديدي باز كنيد. متا تگ به صورت خودكار ادغام ميشن باهم

موفق باشيد

arses
04-27-2012, 07:16 AM
ممنون دوست من؛

من می خوام تگ های که بچه های جوملا فارسی رو این قالب گذاشتن رو پیدا کنم. اینکارو که شما گفتید انجام دادم.

اما تداخل تگ داخلی به وجود میاد یعنی تکرار تگ و گوگل منو ایندکس قرار نمیده درسته؟

safajuy
04-27-2012, 07:39 AM
يه سري از تگ ها بصورت ديناميكه. مثل:

<meta name="robots" content="index, follow" />
<meta name="keywords" content="" />
<meta name="description" content="" />
كه توي مطالب و منو ها و مجموعه ها گزينه هاي متا داره و ميتونيد تغييرش بديد
اگر هم بخواييد ميتونيد توي قالبتون هم بذاريد و يهچيز استاتيك بسازيد

تگ:

<meta name="generator" content="" />

رو نمي تونيم آموزش بديم كجاست و چه جوري عوضش مي كنند. اينجوري حقوق مؤلف از بين خواهد رفت!

فقط اين مورد رو مي تونيد تغيير بديد و مربوط به قالبتون هست:

<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
كه واجب هستش باشه

براي اينكه تگ هاي ديگه اضافه كنيد به جز اين موارد مي تونيد از روشي كه گفتم استفاده كنيد

موفق باشيد

arses
04-27-2012, 07:49 AM
اها باشه

آقا تشکر از راهنمایی

iMohammad
04-27-2012, 09:29 AM
جناب صفاجوی جوملا یه نرم افزار متن بازه، مشکلی نداره کاربر هر جاییش رو تغییر بده، {مراجعه شود به gnu/gpl }

safajuy
04-27-2012, 09:54 AM
سلام

بله كاملاً درسته

ولي حقوق مؤلف هم چيز خوبيه!

شما مي تونيد جوملا رو به هر چيزي كه دوست داشتيد تغيير نام بديد. اسمش رو بذاريد سيما! بذاريد مينا!

كسي هم طبق قانون gnu/gpl نمي گه كار شما اشتباه هستش!

ولي به دور از حرفه اي گري هستش. بابت نگارش جوملا و حتي ترجمه اي اون زحمت كشيده شده. حداقل اسم رو بر نداريد!

اصول اخلاقي ميگه اين كار درست نيست.

انتخاب با شماست

يا علي

iMohammad
04-27-2012, 10:22 AM
وقتی یه برنامه طبق یه لیسنس منتشر میشه دیگه کاملا طبق اون لیسنسه و بندی هم بهش اضافه نشده (این یک)
این دوستمون فقط میخوان یه تغییراتی تو هدر بدن نه اینکه جوملافارسی رو به اسم دیگه ای انتشار بدن********************************* (این دو)
******************************* (این سه) و اگه کار تیمتون خوب باشه حتی اگه نسخه شما رو با اسم دیگه ای بیرون بدن چیزی ازتون کم نمیشه (این چهار)

موفق باشید و در پناه حق

safajuy
04-27-2012, 10:46 AM
سلام

دوست عزيز شما چند وقته كه جوملا كارمي كنيد؟ تاريخ عضويتتون نشون ميده كه تازه كار هستيد پس در مورد موارد تخصصي اظهار نظر نفرماييد!

عرض كردم طبق مجوز شما مختاريد كاري روكه مخواييد انجام بديد. اين بي انصافيه كه از خود جوملا وترجمش بخواييد كه اسمش رو چه جوري برداريد!

مورد آخر رو دوباره متذكرميشم اين كار خلاف قوانين اخلاقي هستش! اميدوارم اين اخلاق براي شما واضح باشه و بدونيد كه به چه چيزي اخلاق مي گن.(مراجعه شود به كتاب اخلاق)

به هرحال انتشار چنين آموزشهايي درست نيست و تا حد امكان ما چنين آموزشي رو به كسي ياد نميديم. حالا شمااين رو عدم دانش و آگاهي يا هرچيزي كه مي خواييد بذاريد و اصلاً*مهم نيست

ما براي ترجمه وشمسي سازي تلاش كرديم. اگر ميخواييد براي خودتون تغيير بديدكسي نمي گه چرا اين كار رو انجامداديد ولي اينكه خودمون بيايم اين روش رو نشر بديم يك مقدار خلاف عقله! اگر اينطور بود از همون اول جنراتور نميذاشتيم. اينطور نيست؟

موفق باشيد

iMohammad
04-27-2012, 10:56 AM
در اول از شما بخاطر ادبیات تندم عذر خواهی میکنم و امیدوارم که ناراحت نشده باشین
اینکه شما برای جوملا فارسی زحمت کشیدین کسی منکرش نیست، خیلی ممنون و متشکریم، ولی فلسفه اپن سورس و دنیای گنو لینوکس یادگیری و آموزشه که اینو از هر اپن سورس کار با تجربه ای بپرسین و اصلانم این کار مغایر با اخلاق نیست، این چیزهایی رو هم که شما میگین برای محصولات تجاری صدق میکنه و درمورد محصولات اپن سورس فرق داره قضیه.

در پناه حق

arses
04-27-2012, 11:08 AM
ببینید دوستان حق با هر دو شما اما حرفه ای گری هم چیز دیگه ای از سال 84 85 دوستان درارن رو ترجمه و موارد دیگه کار میکنن من هم قبول دارم.

فقط می خواستم که genrate نباشه که کسی میبینه نگه پر شده جوملا آخه خیلی ها قدرت جوملا رو نمیبینن و و از پایه برنامه نویسی رو قبول دارن

که از نظر من وقتی تایید شده میلیون ها کاربره و بخصوص بچه های اران دارن روش کار می کنن به صورت اختصاصی اما فهم خیلی ا راجب به مدیریت محتوای رایگان جومل عوض شده و بد فکر می کنند برای این بود والا حق بچه های جوملا فارسی هستش ازشون دفاع بشه

چشم آقا ما پاک نمی کنیم.

اما خیلی جاها لج آدم در میاد بچه های جوملا فارسی انقد که کد خودشون حتی گوگل پلاش خودشون رو گذاشتن یجورایی بک لینک رو سایت خودشونه

آیا نیازه این همه بک لینک قرارداده بشه برای جوملا فارسی؟
وقتی کاربری نحوه کار کردن باهاش رو بلد نباشه آیا واقعا خوب نیست قالب ها خالص به نام جوملا اصلی باشد و فقط عنوان مترجم فاسی به نام جوملا فارسی باشد؟

این حرف های من گلگی از تیم جوملا فارسی نیست بلکه تشکر هم هست اما خواستم نظر شما که توی تیم هستید رو بدونم که حرفه ای هستید.

safajuy
04-27-2012, 11:54 AM
دوستعزيز مشكلي نداره. من اين آموزشروبصورت خصوصي براتونميفرستم و هدفم بيشتر عدم نشر اين موضوع هست.

پيام خصوصي بديد براتون توضيح ميدم

در مورد بك لينك ماسايت جوملا فارسي رو پيش فرض گذاشتيم براي قالب. اون قالب كلاً توي سورس اصلي نبوده! و اضافه شده براي اين كار

خبمسلماً براي استفاده ازاين قالب بايد ويرايش هايي رو انجام بديد وكسي با اين ويرايش مخالف نيست.

مثلاض همين 1+ رو پيش فرض گذاشتيم براي جوملا و آموزش هم داديم كه چه جوري تبديلش كنند به سايت خودشون

براي فوتر هم آموزش گذاشتيم

مسلماً جوملا هم شاكي ميشه وقتي ببينه يه عده از سيستم رايگانش سؤ استفاده مي كنه

به حاطر اينكه سؤ استفاده نشه آموزش هاي اينچنيني كه كد جوملا رو تغييرميده رو قرار نمي ديم

موفق باشيد