ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن لینک دانلود

majidma3000
04-27-2012, 08:18 AM
من میخام لینک دانلود توی مطالبم قرار بدم طوری که کسی نتونه از اون برای وبلاگ خودش استفاده کنه (برای کم کردن پهنای باند)
jdownload رو نصب کردم ولی چیزی ازش نفهمیدم.
وقتی هم که لینک مستقیم رو برای یه عکس قرار میدم و روی اون کلیلک میکنم دانلود نمیشه ولی وقتی همون لینک رو مستقیم در مرورگر وارد میکنم دانلود میشه.
لطفا منو راهنمایی کنید.

safajuy
04-27-2012, 10:18 AM
سلام

كامپوننت جي دانلود به همين منظور ايجاد شده كه شما لينك دانلود مستقيم رو به كسي نديد

جي دانلود پلاگيني داره براي قرار دادن لينك دانلود در محتوا كه ميتونيد ازاون استفاده كنيد

موفق باشيد

majidma3000
04-27-2012, 10:42 AM
اسم اون پلاگین چیه؟ چطوری باید ازش استفاده کنم؟ جدا از جی دانلود نصب میشه؟ :d

mersad
04-27-2012, 11:51 AM
دروود

جي دانلود پلاگيني داره براي قرار دادن لينك دانلود در محتوا كه ميتونيد ازاون استفاده كنيد

این پلاگین با jdownload کار میکنه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد

majidma3000
04-27-2012, 12:13 PM
دست شما درد نکنه
تونستم دکمه دانلود رو در محتوا قرار بدم:)
ولی بازم یه مشکلی هست :(
وقتی میخوام یه فایلی رو دانلود کنم ارور 500 میاد:sad:

آدرس صفحه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

majidma3000
04-27-2012, 01:58 PM
از تنظیمات پیکربندی دانلود مستقیم رو فعال کردم درست شد ولی دیگه متن توافق نامه اجرا نمیشه
وقتی که دانلود مستقیم برای نمایش متن توافقنامه غیر فعال میکنم موقعه دانلود ارور 500 رو صفحه میاد.

majidma3000
04-27-2012, 02:08 PM
یه سوال دیگه هم داشتم.
چطوری میشه تمامی مطالب در زیر مجموعه های یک مجموعه رو بدون انتخاب مجموعه نمایش بدیم؟:d

mersad
04-27-2012, 03:45 PM
مشکل از تنظیمات افزونه شما هست

سوال جدید خودتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید

در پناه ایزد

lilita
05-27-2012, 10:55 AM
سلام
من این پلاگین رو دارم. وقتی روش کلیک می کنی یک خط کد ایجاد می کنه در مطلبمون . نمی شه ما یه کاری بکنیم که وقتی روی کلمه یا واژه ای کلیک کردیم خودش فایل مورد نظرمونو دانلود کنه ؟؟ دیگه به مجموعه ی دانلودش ما رو لینک نده ؟ این امکان در جی دانلود هست؟ مثل خیلی سای های دیگه که تا روی کلمه ی (برای دانلود کلیک می کنیم) چیزی که می خواهیمو دانلود می کنه. می تونیم اینطوری لینک داشته باشیم ومن خیلی لازمش دارد

lilita
05-27-2012, 11:05 AM
سلام

كامپوننت جي دانلود به همين منظور ايجاد شده كه شما لينك دانلود مستقيم رو به كسي نديد

موفق باشيد

سلام
من این پلاگین رو دارم. وقتی روش کلیک می کنی یک خط کد ایجاد می کنه در مطلبمون . نمی شه ما یه کاری بکنیم که وقتی روی کلمه یا واژه ای کلیک کردیم خودش فایل مورد نظرمونو دانلود کنه ؟؟ دیگه به مجموعه ی دانلودش ما رو لینک نده ؟ این امکان در جی دانلود هست؟ مثل خیلی سای های دیگه که تا روی کلمه ی (برای دانلود کلیک می کنیم) چیزی که می خواهیمو دانلود می کنه. می تونیم اینطوری لینک داشته باشیم ومن خیلی لازمش دارد