توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه کار با کامپوننت jdownload
arses
04-27-2012, 12:06 PM
نحوه کار با کامپوننت jdownload رو دوستان حرفه ای هستند من باهاش کار کردم درست هم عمل میکنه فقط ی مشکل دارم
این صفحه رو رو سایتم اختصاص دادم به دانلود.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای نمونه رزومه خودم رو گذاشتم دانلود میشه تست هم کردم.
اما مشکل من اون موارد بالاشه که نمی خوام باشن.
موارد:
مرور اجمالي
جستجوي دانلودها
ارسال فايل
بالا
میخوام اینا اون بالا نباشن چکار باید انجام بدم؟؟
آیا باید از ماژول دیگری استفاده کنم یا همین ماژول امکاناتش رو داره؟
با تشکر از دوستان.
jalal_iranian
04-27-2012, 02:22 PM
با سلام
در تنظیمات میتونید این کار رو انجام دهید.
از طریق قسمت طرح بندی مدیریت فایلهای مربوطه را ویرایش کنید.
یا علی
arses
04-27-2012, 10:25 PM
جلال جون داداش من تغییر دادم اما باز هست
من تو مدیریت طرح:
استاندارد 1.8 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
رو هم تو مجموعه هم فایل هم جزئییات انتخاب کردم اما باز نشون میده
میشه یکم بیشتر راجبش توضیح بدید؟
و اینکه می خوام powerd by jdownload برداشته شه آیا میشه؟
jalal_iranian
04-28-2012, 02:21 PM
من طبق نسخه jDownloads 1.8.2 Stable Build 855 فارسی دارم بهتون آدرس میدم (ولی کلا تفاوت چندانی نباید داشته باشه)
کامپوننت > جی دانلود > طرح بندی مدیریت > جزئیات دانلود > استاندارد1.8 - اطلاعات کانل (این گزینه به صورت پیشفرض فعال است) > ویرایش قسمت هدر و فوتر >
تصویری نمونه ای قرار داده شده که تگ هر قسمت را مشخص کرده. شما هر تگی که مایل به نمایش نیستید را از قسمت کد حذف کنید.
arses
04-28-2012, 02:47 PM
سلام درست شد فقط این (Powered by jDownloads (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)) هستش اینو نمیش برش داشت نه؟
safajuy
05-05-2012, 05:21 AM
سلام درست شد فقط این (Powered by jDownloads (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)) هستش اینو نمیش برش داشت نه؟
براي حذف اون لينك بايد لايسنس بخريد و در تنظيمات كلي لايسنس رو قرار بديد تا لينك حذف بشه
موفق باشيد
behzad_vb.net
05-16-2012, 07:43 AM
من نصب میکنم این افزونه را خطا میگیره به ماژول های اسکرول متنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
safajuy
05-16-2012, 08:05 AM
من نصب میکنم این افزونه را خطا میگیره به ماژول های اسکرول متنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشكل خودتون رو درتاپيك ديگه اي پيگيري كنيد
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.