توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آمار کاربران
joomla-el
04-27-2012, 06:21 PM
سلام . کامپوننتی هست که بتونه آمار دقیقی از تاریخ ، ساعت و زمان ورود و خروج کاربران نشون بده ؟ اینکه هر کاربر چه مدت لاگین بوده کدوم صفحه ها رو دیده و یه سری اطلاعات دقیق .
poonoodi
04-27-2012, 06:51 PM
سلام
از کامپوننت j4age استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دانلود:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
joomla-el
04-27-2012, 07:26 PM
مرسی از راهنماییتون ولی این کامپوننت یه مشکلی داره . بعد از اینکه نصب میشه توی خودش 24 مرحله ی نصب داره که وقتی 24 مرحله رو طی می کنیم گزینه ای جایی برای رفتن به مرحله ی پایاینی نداره و وقتی دوباره برمیگردیم به صفحه ی اصلی کامپوننت ، 24 مرحله از اول اجرا میشه !!
کامپوننتی نیست که نصبشم ساده باشه این مشکلاتو نداشته باشه ؟
poonoodi
04-28-2012, 07:34 AM
اين كامپوننت تو يكي از سايت هاي ايراني جوملا موجود است
ترجمه شده و به همراه راهنماي نصب افزونه
سرچ كنيد
(البته نه با اين اسم)
موفق باشيد
joomla-el
04-28-2012, 02:53 PM
من سرچ کردم ولی متاسفانه نتونستم چیزی پیدا کنم . محبت می کنید لینکشو بذارین ؟
poonoodi
04-28-2012, 05:40 PM
اگر خلاف قوانین انجمن نبود حتما ذکر میکردم
یک نکته هم یادداوری کنم
من از اون افزونه (نسخه ترجمه شده )استفاده کردم و به نظرم یک مشکلی داشت :
در تنظیمات افزونه میتونستین تعیین کنید که در چه فواصلی امارها پاک شوند
اما عملا اینکار اجرا نمیشد و باعث میشد که حجم هاست بالا برود
توصیه میکنم از اخرین نسخه سایت سازنده استفاده کنید (امیدوارم این مشکل رفع شده باشد)
الان هم تاکیید میکنم که اگر مشکل فضا دارین سراغ افزونه های مشابه این نروید
و به همون امارگیرهای خارجی (سایت های امارگیر مثل گوگل و پرشین استیت و وبگذر و...) بسنده کنید
موفق باشید
joomla-el
04-28-2012, 06:27 PM
من فقط میخوام آمار ورودو خروج کاربرارو بدونم . اینکه هر کاربر چه ساعتی و چه تاریخی لاگین شده و چه مدت توی سایت بوده و چه صفحه هایی رو دیده . این قابلیت رو گوگل یا بقیه ی کامپوننتا دارن ؟ اگه ممکنه یه نمونه معرفی کنید یا برام توی پیغام خصوصی ارسال کنید . مرسی
almaweb.ir
06-06-2012, 06:58 PM
دوستان من اینو نصب کردم و next و perform all at once و خلاصه همه اینارو چند بارهم زدم ولی بازم همین صفحه ی نصب میاد.آخرین چیزی ک مینویسه اینه:
Step 21 of 24
Fix ip2nation bug (20)
SQL:
0. UPDATE #__ip2nationCountries SET iso_code_2 = UPPER(code);
Step 22 of 24
Set code column for localhost entries to NULL otherwise entries are wrongly listed assigned to Japan (21)
SQL:
0. UPDATE `#__jstats_ipaddresses` as a SET a.`code` = NULL WHERE a.ip = 2130706433;
Step 23 of 24
Update unidentified IPs (22)
SQL:
0. UPDATE `#__jstats_ipaddresses` as A SET A.`code` = ( SELECT i2n.country FROM #__ip2nation AS i2n WHERE i2n.ip < A.ip ORDER BY i2n.ip DESC LIMIT 0,1 ) WHERE A.`code` IS NULL
Step 24 of 24
Set flag to finish the update (23)
SQL:
0. INSERT INTO #__jstats_configuration (description, value) VALUES ('ip2nation_db_installed','1.0.3')
اگ میشه مشکلو بهم بگید.ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.