PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک فایل exel

nadima
04-28-2012, 06:59 AM
با سلام و خسته نباشید
می خوام در قسمت article manager یه فایل exel را لینک کنم به یک نوشته(مطلب) . یعنی به طور مثال در منوی top نمایشگاه را تعریف کردم که حاوی مطلب است که فایل exel را به آن می خواهم لینک کنم. دستور html آن چیست؟ چطوری باید لینک کنم؟

<p style="direction:rtl; text-align:right; font-family:tahoma; line-height:18px">
لیست کتابهای انتشارات مک گراهیل که در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در سالن ارزی و سالن ریالی به معرض نمایش و فروش گذاشته خواهد شد، تقدیم

می گردد. تاریخ برگزاری نمایشگاه از 13 تا 23 اردیبهشت ماه میباشد. لیست کتب شامل عناوین پزشکی و غیر پزشکی میباشد
<br /> <br/>
ادامه این باید فایل exel باشه که متقاضیان روی چه چیزی کلیک کنند تا فایل exel را ببینند

shmata
04-28-2012, 07:16 AM
با سلام و خسته نباشید
می خوام در قسمت article manager یه فایل exel را لینک کنم به یک نوشته(مطلب) . یعنی به طور مثال در منوی top نمایشگاه را تعریف کردم که حاوی مطلب است که فایل exel را به آن می خواهم لینک کنم. دستور html آن چیست؟ چطوری باید لینک کنم؟

<p style="direction:rtl; text-align:right; font-family:tahoma; line-height:18px">
لیست کتابهای انتشارات مک گراهیل که در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در سالن ارزی و سالن ریالی به معرض نمایش و فروش گذاشته خواهد شد، تقدیم

می گردد. تاریخ برگزاری نمایشگاه از 13 تا 23 اردیبهشت ماه میباشد. لیست کتب شامل عناوین پزشکی و غیر پزشکی میباشد
<br /> <br/>
ادامه این باید فایل exel باشه که متقاضیان روی چه چیزی کلیک کنند تا فایل exel را ببینند

ابتدا فایل Excel خود را در سرور آپلود کنید و

<a href="Path/sheet.xls" >some excel file</a>
به این ترتیب عمل کنید
path مسیری است که شما فایل را آپلود کردید مثلا images/stories/...

nadima
04-28-2012, 07:22 AM
اگر اول کد را بگذارم بعد آپلود کنم اشکال داره؟ کسی که سرور نداشته باشه. روی هاست این کار را انجام بده اشکال داره؟ می تونه؟

shmata
04-28-2012, 07:25 AM
اگر اول کد را بگذارم بعد آپلود کنم اشکال داره؟ کسی که سرور نداشته باشه. روی هاست این کار را انجام بده اشکال داره؟ می تونه؟

اگر اول کد رو بنویسید بعد آپلود کنید فرقی ندارده مهم اینه که تا هر دو کار را انجام ندید از این قابلیت نمیتونید استفاده کنید .
اگر هاست ندارید در همون لوکال قرار بدید .

nadima
04-28-2012, 07:31 AM
الان نمایشگاه قبل از صفحا اصلی در منوی top قرار گرفته؟ نمی تونم جاش رو عوض کنم؟ جایی که نمایشگاه را درست کردم در menu item/article/article lyout است

shmata
04-28-2012, 07:39 AM
الان نمایشگاه قبل از صفحا اصلی در منوی top قرار گرفته؟ نمی تونم جاش رو عوض کنم؟ جایی که نمایشگاه را درست کردم در menu item/article/article lyout است

نمایشگاه ؟
اگر مشکل فایل Excel حل شد لطفا یک تاپیک جدید ایجاد کنید و موضوع جدید را در آن مطرح کنید .

nadima
04-28-2012, 07:41 AM
چشم.حتما . ممنون از راهنمایی و تذکرتون