PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در ورود به قسمت مدیریت محتوای سایت

photoshopiha
04-28-2012, 07:56 AM
سلام دوستای عزیزم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید
من وقتی میخوام برم قسمت مدیریت محتوای سایتم اصلا صفحه ای لود نمیشه قبلا چنذ بار رفتما تا دیشبم کار میکرد ولی دیشب خروج رو زدم الان دیگه صفحه مدیریت نمیاد ولی صفحهاصلی سایتمو نشون میده یعنی وقتی میزنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ... .com صفحه درست لود میشه ولی وقتی میزنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ... .com/administrator/ صفحه لود نمیشه حتی error هم نمیده من باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید ممنون

من الان با فایرفاکس آذرس قسمت مدیریت سایتمو زدم این error رو دا : ssl_error_rx_record_too_long لطفا زودتر کمکم کنید

arses
04-28-2012, 09:50 AM
داداش ی ماژول برای امنیت نصب کردی ک تغییر آدرس مدیریت جوملا تو داده یا disable login یا یه هم چین ماژول یا پلاگینی نصب کردی که باعث این مورد شده

آدرس admin صفحه تو قرار بده چک کنیم

بعد اگه نشه باید با phpmyadmin سرور چک بشه.

راستی با chrome و IE چک کن مخصوصا با IE احتمال میدم مال کش browser مرورگر firefoxe هم باشد

یا حق.

photoshopiha
04-28-2012, 02:26 PM
ممنون دوست عزیز با ie هم قبلا تست کردم الانم باز تست زدم ولی صفحه لود نمیشه ممنون اگه کمکم کنی

jalal_iranian
04-28-2012, 02:45 PM
با سلام

در فایل configuration عبارت ssl را جستجو کنید و مقدار اون رو از یک به صفر تغییر دهید.

یا علی

mersad
04-28-2012, 02:47 PM
دروود

شما ssl رو در تنظیمات کلی فعال کردید ؟
یا افزونه خاصی نصب کردید ؟

در پناه ایزد

photoshopiha
04-28-2012, 02:58 PM
سلام مشکل حل شد از همه دوستای عزیز بخصوص کاربر jalal_iranian بی نهایت ممنونم

reza_d500
06-19-2012, 05:39 PM
سلام مشکل حل شد از همه دوستای عزیز بخصوص کاربر jalal_iranian بی نهایت ممنونم

سلام دوستان

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم.
تو صفحه ادمین که میخوام وارد بشم هیچ چیزی بهم نشون نمیده اما سایتم رو صحیح نشون میده
با ssl هم مشکلم حل نشد. کامپوننت امنیت هم نصب نکردم
البته بگم من سایتم تو لوکال بود و بعد آپ کردم و با تغییر فایل کانفیگ سایت رو راه انداختم
لطفا راهنمایی کنید خیلی فوریه سپاس

mersad
06-19-2012, 05:49 PM
دروود

به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
سوال خودتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید

در پناه ایزد