PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه وارد سایتم بشم؟

srt71
04-29-2012, 02:15 PM
سلام
من جوملا را نصب کردم
اما وقتی وارد قسمت مدیریت جوملا می شوم و گزینه مشاده سایت را می زنم
با این ارور مواجه میشوم
سوال دیگر این که ادرس دقیق سایت من چیست؟
The page cannot be foundThe page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.Please try the following:

Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
Click the Back (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) button to try another link.
HTTP Error 404 - File or directory not found.
Internet Information Services (IIS)Technical Information (for support personnel)

Go to Microsoft Product Support Services (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) and perform a title search for the words HTTP and 404.
Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages.

mersad
04-29-2012, 03:54 PM
دروود

ببینید در منو اصلی گزینه منو اصلی روی دیفالت قرار داره یا خیر ؟!

در پناه ایزد

srt71
04-29-2012, 05:07 PM
بله در حالت دیفالت است

mersad
04-29-2012, 05:39 PM
پرمیشن پوشه ها رو چک کنید!
سرور شما ویندوزی هست و این مشکلات غیر منتطره نیست

در پناه ایزد

srt71
04-30-2012, 10:55 AM
پرمیشن پوشه ها باید به چه صورت باشد؟

mersad
04-30-2012, 07:12 PM
به صورت نرمال
فولدر ها : 775 و فایل ها : 644

ولی لین مورد میتونه بنا به تنظیمات سرور شما کمی متفاوت باشد !
این مورد رو چک کنید

در پناه ایزد

srt71
05-08-2012, 12:25 PM
سلام این اعدادی که برای فولدرها و فایل ها گفتین یعنی چی؟ چگونه باید تنظیم کنم؟

firoozmandan
05-09-2012, 06:19 AM
سلام

بر اساس کنترل پنل هاست شما قابل تغییر هستند.
البته با استفاده از نرم افزارهای ftp هم می توانید این کارو انجام دهید.

در این رابطه بهتر است با پشتیبانی هاست تماس بگیرید و راهنمایی بخواهید

یا علی