PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول پیشرفت پروژه این سایت

softing
04-30-2012, 09:45 PM
سلام دوستانمیشه یکی از دوستان به من کمک کنه و بگه ماژول پیشرفت پروژه این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اسمش چی هست.با تشکر از زحمات شما

mersad
05-01-2012, 06:21 AM
دروود

میتونید از این موارد استفاده کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد

elyastel
10-01-2012, 06:12 AM
سلام جناب مرصاد

ميشه بفرمائيد در اين سايت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ، براي پيشرفت پروژه از چه افزونه اي استفاده شده؟

باتشكر

shmata
10-01-2012, 06:25 AM
از این افزونه استفاده کردند.

elyastel
10-01-2012, 07:38 AM
سلام جناب Shmata خوشحالم كه در خدمتون هستم

ضمن تشكر،

من از همين افزونه در سايتم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده كردم اما ظاهرش شبيه سايت فوق نميشه ، كما اينكه تو تنظيماتش جائي براي لينك دادن پروژه هم نداشت!

با تشكر

محمد محسنی
10-01-2012, 08:55 AM
با سلام خدمت آقای حیدری عزیز

تیم جوملا فارسی داره روی یک مدیریت پروژه با امکانات بیشتر کار میکند.

بزودی در بخش افزونه ها منتشر میشود.

یا حق.

safajuy
10-01-2012, 10:02 AM
سلام

توی جی پرتال از این افزونه استفاده شده:

این افزونه الان از لیست حذف شده
اما لینک دانلودش:

موفق باشید