توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بخش هاي مختلف فايل css
skh_med
03-02-2006, 12:43 PM
با سلام
توي فايل css منظور از h1 . h2 و ... كدوم قسمتان ؟ همچنين مي شه بگين كه قسمت هاي مختلف css هر كدوم مربوط به چه بخشي هستن ؟ ممنون مي شم .
dardesar
03-02-2006, 12:48 PM
کاشکی یه آموزش فارسی کامل از فایل css بود که .......... همه مشکلات حل می شد
skh_med
03-02-2006, 12:50 PM
آموزش فارسي فكر كنم تو سايت هست اما اين قسمتا رو نزاشتن كه چين
dardesar
03-02-2006, 01:05 PM
آره ...
ولی کامل نیست ....
گیج کننده هست
farhad
03-02-2006, 02:01 PM
سلام
ببینید دوستان...قالب مامبو به صورتی هست که شما میتوانید هر بخش را به یک کلاس css مربوط کنید و منظور هر چیز رو خودتون بهش بفهمونید.
این h1 . h2 بیشتر برای تایتل های مطالب به کار میرود و اگه از دریم ویور و یا فرانت پیج استفاده کرده باشید می تونید یکم بیشتر این مطلب رو درک کنید.
آموزش css هم که در سایت هست به صورتی است که بیشتر میشه گفت یک راهنما برای قسمتهایی است که بیشتر مورد توجه هستن و کاربرد دارند.
برای آموزش کامل css یک طرح کلی داریم که به زودی پیاده میشه و طبق اون شما از ریزه کاری ها و نکات مبهم مامبو میتونید سر در بیارید.
اگر هم الان سوال خاصی دارید مطرح کنید تا توضیحاتش رو بدم.
یا علی
firoozmandan
03-02-2006, 02:03 PM
دوستان عزیز
آموزش این مبحث : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این آموزش کامل کامل هست .
اما ممکنه که شما بخواهید یک کلاس جدید تعریف کنید و در قالبتون به کار ببرید .
این آموزش بر اساس CSS استاندارد مامبو نوشته شده اما از اونجایی که مامبو قابل انعطاف تر از این حرفاست میشه تمامی کلاس ها رو کم ، زیاد و یا تغییر داد .
یا علی
rl_totti
03-02-2006, 02:06 PM
اگه میشه بگید دستور رنگ منوی اصلی سایت کدومه
به خدا من تمامه کد ها رو عوض کردم رنگ همه چی عوض الا این یه دونه
farhad
03-02-2006, 02:10 PM
میشه بگید منظورتون از منوی اصلی کدومه؟
تایتل و یا خود لینک !!!؟
rl_totti
03-02-2006, 05:27 PM
منظوره من رنگ طوسی زمینه منو هاست ...میدونم که از دو قسمت تشکیل شده اولی تا زیر rss ها دومی از اونجا تا پایین من بالایی رو پیدا کردم ولی پایینی رو نمیدونم
farhad
03-02-2006, 06:17 PM
من که متوجه نشدم !!!!
میشه یه عکس بگیرید و ضمیمه کنید و یا لینک بدید تا ببینم...
ممنون
یا علی
rl_totti
03-02-2006, 07:45 PM
ببینید این منظورمه ........... البته فکر کنم کد هر دو تا یکی باشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
farhad
03-02-2006, 08:07 PM
رنگ زیر منوی سمت راست سایت رو با تغییر در این فایل میتونید عوض کنید: templates/waterandstone/images/bg_inside.jpg
rl_totti
03-03-2006, 09:02 AM
زیر منو ها نه خود background منو ها ........ من رنگشو که عوض میکنم فقط رنگ عکس 1 عوض میشه من میخوام رنگ قسمت 2 رو هم عوض کنم
ممنون منتضرم
rl_totti
03-03-2006, 09:15 AM
ببینید الان قسمت بالا فقط عوض میشه
اگه منظورم رو نمیگیرید بگید تا بیشتر توضیح بدم
ID : rl_totti
rl_totti
03-03-2006, 09:17 AM
اقا شرمنده یه سوتی داده یودم مشکلم حل شد
rl_totti
03-03-2006, 11:44 AM
اقا میشه یه لطفی بکنی بگی رنگ همون منوها رو چه جوری میشه عوض کرد منظورم همون عکسه اوله
یه با اینکارو خودم کردم ولی الان کدشو یادم رفته
راستی یه مشکل دیگه من از اقای فیروزمندان اینو پرسیده بودم ولی ایشون گفت با اموزش css مشکل من حل میشه ولی نشد
متن صفحه اصلی من با هر رنگه نوشته بشه باز فقط طوسی نوشته میشه
من می خوام هر رنگی می نویسم همون رنگی ببینم
ولی تو css می شه تعیین کرد با 1 رنگ بنویسه
rl_totti
03-03-2006, 11:48 AM
اقا میشه یه لطفی بکنی بگی رنگ همون منوها رو چه جوری میشه عوض کرد منظورم همون عکسه اوله
یه با اینکارو خودم کردم ولی الان کدشو یادم رفته
اقا مشکل اول هم با راهنمایی دوستان حل شد باز فقط مشکل دوم مونده
farhad
03-03-2006, 11:56 AM
مشکل دوم رو متوجه نمیشم؟
اگه شما مامبو رو نصب کرده باشید و مطالب پیش فرض اون هم نصب شده باشه میبینید که مطالبی هم که به صورت پیش فرض نوشته شده..در بعضی از جاهاش رنگ متن ها قرمز یا آبی هست.
پس مشکل از css نیست.
از چه ادیتوری برای نوشتن مطالب استفاده میکنید ؟
rl_totti
03-04-2006, 02:43 PM
نه عزیز اولا من خودم مامبو رو نصب نکردم مامبو حرفه ای رو اقای نوید رییسی برلم نصب کرده
من به اقای فیروز مندان این مشکلو گفتم ایشون گفت مشکل تو css ....
من با word تایپ میکنم بهد تو صفحه مامبو کپی می کنم
farhad
03-04-2006, 06:23 PM
بعد از Copy / Paste کردن مطالب از Word به ایدتور مامبو..از داخل ادیتور ... قسمتهایی که مورد نظرتون هست رو بوسیله ادیتور خود مامبو تغییر رنک بدید و یا BOLD کنید.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.