توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در خواست یک قالب خوب برای سایت فروشگاه محصولات فرهنگی
htm_group
05-02-2012, 08:18 AM
سلام عزیزان گرامی خسته نباشید
من یه قالب برای سایتم که فروشگاه محصولات فرهنگی میخواستم
لطفا کمک کنید راستی از جملا 2.5 استفاده می کنم
safajuy
05-02-2012, 04:30 PM
سلام
قالب براي سيستم هاي فروشگاهي ميخواييد يا قالب فروشگاهي؟
اين دو مورد با هم فرق دارند. قالب براي سيستم هاي فروشگاهي رو بايد در قالبهايي جستجو كنيد كه براي افزونه هاي فروشگاهي استايل نوشتن مثل قالب هاي اخير جوملآرت
اما قالب براي سايت فروشگاهي(بدون استايل براي كامپوننت) رو مي تونيد تويسايت هايي مثل joomla24.com بصورت رايگان پيداكنيد
شركت هاي تجاري مثل راكت تم و جوملآرت هم هستند كه مي تونيد از اونها قالب خريداري كنيد
موفق باشيد
mrdanial
05-03-2012, 03:04 PM
سلام
قالب براي سيستم هاي فروشگاهي ميخواييد يا قالب فروشگاهي؟
اين دو مورد با هم فرق دارند. قالب براي سيستم هاي فروشگاهي رو بايد در قالبهايي جستجو كنيد كه براي افزونه هاي فروشگاهي استايل نوشتن مثل قالب هاي اخير جوملآرت
اما قالب براي سايت فروشگاهي(بدون استايل براي كامپوننت) رو مي تونيد تويسايت هايي مثل joomla24.com بصورت رايگان پيداكنيد
شركت هاي تجاري مثل راكت تم و جوملآرت هم هستند كه مي تونيد از اونها قالب خريداري كنيد
موفق باشيد
بخشید میشه بیشتر تفاوت این دوتا که گفتید رو توضیح بدید.
من باید دنبال یه قالب که برای فروشگاه طراحی شده باشم؟ یا رو هر قالبی توسط پلاگین فروشگاه می تونم پیاده کنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.