توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چگونگی استفاده از منوهای سایت apycom.com در طراحی قالب جوملا ؟؟؟؟
mohammadkiani
05-03-2012, 08:23 AM
سلام دوستان
می خواستم بدونم چطور باید از منوهای جی کوئری سایت apycom.com در طراحی قالب جوملا استفاده کنم؟آخه وقتی سورس منو رو دانلود می کنی یکسری ul li داره.من نمی دونم کدوم رو باید پاک کنم و کدوم باشه و کد فراخوانی ماژول رو کجا قرار بدم تا منوی جوملا به اون صورت نمایش داده بشه.
خیلی ممنون
safajuy
05-05-2012, 05:40 AM
سلام
شما مي تونيد استايل هاي مربوطه رو براي موقعيتي كه مي خواييد بكار ببريد و توي CSS قالبتون وارد كنيد
يا اينكه همون html رو بصورت ماژول html توي سايتتون قرار بديد.
دركل نياز به يك مقدار مهارت درزمينه CSS و آشنايي با html داره
موفق باشيد
mohammadkiani
05-05-2012, 07:19 AM
سلام
شما مي تونيد استايل هاي مربوطه رو براي موقعيتي كه مي خواييد بكار ببريد و توي CSS قالبتون وارد كنيد
يا اينكه همون html رو بصورت ماژول html توي سايتتون قرار بديد.
دركل نياز به يك مقدار مهارت درزمينه CSS و آشنايي با html داره
موفق باشيد
دوست عزیز
ممنون که توجه کردید و پاسخ دادید
مشکل من این هست که کد فراخوانی ماژول رو بین کدوم ul li قرار بدهم تا همه ی گزینه های منو فراخوانی بشوند.در تعریف استایل ها مشکلی ندارم.
هم چنین نمی خوام ماژول دستی درست کنم.
با تشکر
safajuy
05-12-2012, 08:32 AM
شما فقط از استايل هاي اون مي تونيد استفاده كنيد!
بعداز اينكه اين كار رو انجام داديد بايد بصورت پارامتريك اين موقعيت رو در XML به عنوان منو تعيين كنيد
پيچيدگي زياد داره و نياز به دانش فني درزمينه يطراحي قالب جوملا و همچنين php داره. البته php اون زياد نيست
موفق باشيد
mohammadkiani
05-20-2012, 11:16 AM
دوست عزیز : safajuy (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اگه امکان داره خودتون یه منو از apycom.com انتخاب کنید و تو یه مثال ساده پیاده سازی کنید.بعد اینجا قرار بدین یا پیغام خصوصی بزنید.خیلی ممنون میشوم اگه این کار رو بکنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.