PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام خطای * JFolder::create: Infinite loop detected

azam_a
05-05-2012, 06:35 AM
با سلام
من جوملا را روی هاست پلسک نصب کردم ، تنظیمات ftp خاموش و مسیر فایلهای temp , log به این ترتیب دادم:
/vhosts/itnco.net/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
/vhosts/itnco.net/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای نصب هر افزونه ای مشکل دارم و این پیغام خطا را میده :

* JFolder::create: Infinite loop detected
* اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) is not within the allowed path(s): (C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mla\filesystem\file.php on line 329
.
.
.
طبق سرچی که کردم تنطیمات ftp رو باید فعال کنم که اینجا برای پلسک ip روبه رو را گفته بود وارد کنم برای ftp: 64.79.89.211
ولی متاسفانه بازم خطا میده که این ip درست نیست!

لطف می کنید راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟ ضمنا مدیریت سرور دست خودم هست!

safajuy
05-05-2012, 06:41 AM
سلام

براي سررهايي كه از پلسك استفاده مي كنند فعال كردنftp ضروريه چون قابليت تشخيص ندارند

قبل ازهر كاري جوملا رو به آخرين نسخه ارتقا بديد(1.5.26)

موفق باشيد

azam_a
05-05-2012, 07:15 AM
سلام

براي سررهايي كه از پلسك استفاده مي كنند فعال كردنftp ضروريه چون قابليت تشخيص ندارند

قبل ازهر كاري جوملا رو به آخرين نسخه ارتقا بديد(1.5.26)

موفق باشيد

جوملای من 1.5.26 هستش! و اینکه ftp فعال شد ، ولی مسیر پوشه ها رو اشتباه زده بودم، چون پلسک هست مسیر میشه :
/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خوب این دو مورد که توی اکثر انجمنها گفته شدن اوکی شد، ولی مشکل نصبم همچنان هست و پیغام همونه!:

JFolder::create: Infinite loop detected
JFTP::store: Bad response
اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل

Warning: file_exists() [function.file-exists (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: open_basedir restriction in effect. File(\var\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) is not within the allowed path(s): (C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mla\filesystem\file.php on line 329

Warning: is_dir() [function.is-dir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: open_basedir restriction in effect. File(\var\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) is not within the allowed path(s): (C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mla\filesystem\folder.php on line 392

Warning: is_dir() [function.is-dir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: open_basedir restriction in effect. File(\var\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) is not within the allowed path(s): (C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mla\filesystem\folder.php on line 392

Warning: is_dir() [function.is-dir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: open_basedir restriction in effect. File(\var\www) is not within the allowed path(s): (C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mla\filesystem\folder.php on line 392

Warning: is_dir() [function.is-dir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: open_basedir restriction in effect. File(\var) is not within the allowed path(s): (C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mla\filesystem\folder.php on line 392

Warning: is_dir() [function.is-dir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: open_basedir restriction in effect. File(\) is not within the allowed path(s): (C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mla\filesystem\folder.php on line 392

Warning: is_dir() [function.is-dir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: open_basedir restriction in effect. File(\) is not within the allowed path(s): (C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mla\filesystem\folder.php on line 392

Warning: is_file() [function.is-file (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: open_basedir restriction in effect. File(\var\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> xsearch_0_5_0farsi.zip) is not within the allowed path(s): (C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in C:\Inetpub\vhosts\itnco.net\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mla\filesystem\archive\zip.php on line 126

azam_a
05-06-2012, 07:03 AM
الان دوباره چک کردم، وقتی full access میدم به پوشه temp و save می کنم،دوباره که بر میگردم ، پرمیشنها مثله قبل limit هستند!!!!
از سرور کجاشو باید برم به هاست full access بدم؟هاستم هم پلسک هست

محمد محسنی
05-06-2012, 08:27 AM
دوست عزیز سلام

یک بار مقاله زیر را مطالعه نمایید.

خطاهای موجود FTP Layers (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AC%D9%88%D8%AF_FTP_Layers)

در ضمن خطای شما فقط و فقط مربوطه به تنظیمات FTP می شود

از دستور زیر برای پیدا کردم مسیر سایت استفاده نمایید.

<?php // current directory echo getcwd() . "\n"; ?>

در انتها هم پیشنهاد میکنم که حتما از ویندوز به لینوکس مهاجرت کنید تا در آینده دچار مشکلات احتمالی دیگری نشوید.

یا حق.

azam_a
05-06-2012, 11:13 AM
دوست عزیز سلام یک بار مقاله زیر را مطالعه نمایید. خطاهای موجود FTP Layers (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AC%D9%88%D8%AF_FTP_Layers) در ضمن خطای شما فقط و فقط مربوطه به تنظیمات FTP می شود از دستور زیر برای پیدا کردم مسیر سایت استفاده نمایید. در انتها هم پیشنهاد میکنم که حتما از ویندوز به لینوکس مهاجرت کنید تا در آینده دچار مشکلات احتمالی دیگری نشوید. یا حق.

خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتید ، ولی تنظیمات ftp ام درسته! ایراد را پیدا کردم ولی نمی تونم حل کنم، وقتی پرمیشنهای هر فولدری را fullaccess میزنم بعد از save و پیغام ok، دوباره که باز می کنم پرمیشنها بسته هستند و تنظیمات من اعمال نمیشه! فکر می کنم مربوط به تنطیمات در سرور اصلی هست ، از اونجا که سرور دست خودمه ، هر چی سرچ کردم و توی تنظیماتش گشتم جایی نبود که این حالت امنیت پیش فرض را بتونم عوض کنم!

mersad
05-06-2012, 03:10 PM
دروود

شما از پنل هاستینگ ویندوزی استفاده میکنید
ما به همه دوستان پیشنهاد اکید میکنیم که جوملا یک سیستم متن باز و سازگار با لینوکس هست و بهترین راه استفاده استفاده از هاست های سازگار و لینوکسی هست

قطعاً این اولین و اخرین مشکل شما نخواهد بود

بهتر هست که به هاست لینوکسی و سازگار با جوملا و با کیفیت مهاجرت کنید

در پناه ایزد