توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک فرم ارسال مطلب
m.darani
05-06-2012, 07:04 AM
با سلام
یک فرم برای ارسال مطلب از سمت کاربران میخواستم که یک boxهم برای توضیحات داشته باشه.
jalal_iranian
05-06-2012, 07:39 AM
با سلام
امکان ارسال مطلب از طرف کاربران به صورت پیشفرض در جوملا وجود داره. فقط کافیه یک آیتم منو برای این کار ایجاد کنید.
یا علی
omid2012
07-01-2012, 05:46 AM
سلام
فکر کنم منظور دوستمون اینه که ارسال مطالب به صورت پرکردن یک فرم ثبت نام باشه که من عکسشو به عنوان نمونه براتون میزارم.
راستشو بخوایین من هم دنبال یه همچین چیزیم.
اگه سراغ دارین خواهشاً راهنمایی کنین.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
shmata
07-01-2012, 05:53 AM
سلام
فکر کنم منظور دوستمون اینه که ارسال مطالب به صورت پرکردن یک فرم ثبت نام باشه که من عکسشو به عنوان نمونه براتون میزارم.
راستشو بخوایین من هم دنبال یه همچین چیزیم.
اگه سراغ دارین خواهشاً راهنمایی کنین.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این پلاگین رو بررسی کنید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و این ماژول هم میتونه یک فرم تماس با ما رو در یک box نمایش بده <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.