PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال فارسی سازی قالب ورتکس

Nutsy
05-06-2012, 04:18 PM
سلام به همه

از دوستان کسی هست قالب vertex رو از Shape5 فارسی شده داشته باشه، یا اگه ممکنه فارسی کنه؟

jalal_iranian
05-06-2012, 06:50 PM
با سلام

تا اونجایی که میدونم قالبهای shape5 قابلیت rtl دارن و نیازی به فارسی سازی ندارند(مگر در موارد جزئی)

یا علی

Nutsy
05-07-2012, 03:03 PM
همون چند مورد جزئی رو اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم

safajuy
05-07-2012, 07:38 PM
سلام

دوست عزيز اين قالب تجاريه و ما نمي تونيم كمكي در اين زمينه به شما بكنيم.
از طريق سايت اصلي پيگير باشيد و اونجا مشكل خودتون رو برطرف كنيد

موفق باشيد

Nutsy
05-08-2012, 02:20 AM
دوست عزیز این قالب کاملا رایگان هست و در سایت خودشون به صورت رایگان میتونید دانلود کنید. لطفا بدون آگاهی نظر ندید!

jalal_iranian
05-08-2012, 03:32 AM
آدرس سایت و قسمتی که نیاز به تغییر دارد رو بفرمایید.

Nutsy
05-08-2012, 03:41 AM
ممکنه به یاهوتون پیغام بدم؟

ظاهرا ارسال لینک در انجمن های ایرانی حرام اعلام شده!

jalal_iranian
05-08-2012, 03:45 AM
درج آدرس سایت شما حرام نیست.

اگر رساله توضیح المسائل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه بفرمایید سوءتفاهم به وجود نمیاد.:)

Nutsy
05-08-2012, 03:59 AM
سیار عالی

این لنک رو ملاحظه بفرمایید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> >> شیپ فایو!! :D

مشکل اول منوی بالا هست
مشکل دوم ستون مقاله ها با نام و تاریخ نویسنده و ...
مشکل سوم قسمت برد کرامب هست که ترتیبش درست نیست
جای لوگو در راستچین تغیر نمیکنه
و چند اشکال کوچیک دیگه..

jalal_iranian
05-08-2012, 04:25 AM
اول اینکه من گفتم آدرس سایت خودتون رو بگید. اینجوری بهتر میشه راهنماییتون کرد.
در مورد لوگو در فایل
templates/shape5_vertex/css/template.css
در خط 351 مقدار float رو right قرار دهید.

در مورد مشکلات دیگه هم من متوجه مشکلی نشدم. مثلا میفرمایید منو بالا مشکل داره!!! چه مشکلی؟

در هر صورت اگر قالب رو روی جوملا فارسی نصب کنید و زبان کاربری رو فارسی کنید و نیز قابلیت rtl رو فعال کنید خیلی از مشکلات مربوط به راستچین خود به خود حل میشه.

Nutsy
05-08-2012, 04:54 AM
سایت که فرمودید به صورت Local هست، وگرنه تقدیم می کردم..

مشکل منوی : راستچین نمیشه، فقط align right شده ظاهرا.. به ترتیب دکمه های منو در RTL و LTR دقت کنید

جوملا فارسی باگ داره، به عنوان مثال در بخش Language manager با کلیک روی تب Content این پیغام رو میتونید بگیرید..

500 - An error has occurred. Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `farsi_languages` AS a LEFT JOIN farsi_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `farsi_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `farsi_languages` AS a LEFT JOIN farsi_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `farsi_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc LIMIT 0, 20 Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `farsi_languages` AS a LEFT JOIN farsi_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `farsi_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc

برای همین هم از همون پک اصلیش استفاده کنه آدم خیالش راحت تره..

برای بقیه قسمتها راه حلی سراغ ندارید؟
قسمت مطالب اصلی و ...

jalal_iranian
05-08-2012, 05:03 AM
برای منو بدون تغییر قالب هم میشه مشکلو حل کرد. به این ترتیب که در مدیریت منوی اصلی چینش آیتم ها رو برعکس کنیم.

در رابطه با مشکل مدیریت زبان هم پیشنهاد میکنم که در یک تاپیک جداگانه این موضوع رو پیگیری کنید. اگر مشکل اساسی باشه باید همه با اون مواجه بشن (خوشبختانه من به همچین مشکلی بر نخوردم)
کاری که شما انجام دادید پاک کردن صورت مسئله است. ما همه اینجا جمع شدیم تا به همیدگه کمک کنیم. پس بهتره اگه مشکلی هم میبینیم سعی کنیم اون رو رفع کنیم.

من قالب رو نصب کردم. قسمت کامپوننت مشکل راستچین داشت که از طریق زیر میشه برطرفش کرد.

در فایل
templates/shape5_vertex/css/template.css
در خط 317 مقدار زیر را اضافه کنید.
;direction:rtl

مسیر سایت هم مشکلی نداشت.

Nutsy
05-08-2012, 05:21 AM
خیر قربان، پاک کردن صورت مسله نیست، اون رو وقتی آدم پیگیری میکنه که وقت پیگیریش رو داشته باشه..
الان وقتش نیست متاسفانه، بنده هم قصد پیگیری نداشتم با ارسال پیغام خطا..

در رابطه با منو شما الان صورت مسله رو پاک کردی؟ اون کار رو کرده بودم قبلا، اصولی نیست این کار برادر..
قسمت برد کرامب هم مثل منو ترتیبش بر عکس هست تو دمویی که لینکش رو فرستادم براتون..

نکته بعدی اینکه سایت دو زبانه هست برادر، اگه تو همون پک که گرفتین دقت کنین، میبینین که css برای rtl رو جدا گذاشتند..
من نمی خوام ltr رو خراب کنم که rtl درست بشه! جفتش رو لازم دارم..

jalal_iranian
05-08-2012, 05:54 AM
دوست عزیز اگه مایل به پیگیری مشکلاتتون نیستید ایرادی نداره ولی وقتی می فرمایید

جوملا فارسی باگ داره

بهتره که با دلیل موجه صحبت کنید. مطمئنا اگه مشکلی باشه دوستان با روی باز نظرات رو قبول میکنن همونجوری که تا بحال اینطور بوده.

مشکل منو و قسمت مرکزی هم بخاطر اینکه قالب به صورت غیر اصولی rtl شده و فکر میکنم به جای متهم کردن بقیه و صحبت طلبکارانه از سایت سازنده طلبکار باشید.

در مورد قسمت مرکزی میتونید همون کلاسی رو که به شما معرفی کردم رو در فایل template_rtl کپی کنید و direction:rtl رو بهش اضافه کنید تا فایلهاتون خراب نشه.

Nutsy
05-08-2012, 06:22 AM
آقا کسی نگفت مایل به پیگیری مشکلات نیست! گفتم در حال حاضر وقتش نیست! به این معنی که الان درگیر کاری هستم که وقت رفع عیب و این قضایا رو ندارم، وگرنه خیلی پیگیرتر از شما میشدم در این قضیه..

در مورد اون کادری که دور جوملا فارسی باگ داره کشیدین متوجه منظورتون نشدم، این یعنی الان به شما بر خورده؟ دلیل موجه نمی خواد برادر، تمام نرم افزارها باگ دارن، یکی بیشتر یکی کمتر.. بنده هم در جانفشانی هایی که تیم جوملافارسی و بچه های انجمن در زمینه بهبود بخشیدن به جوملا فارسی می کنند شکی ندارم

کسی شمارو متهم نکرده و چیزی هم طلبکار نیست، حرفی که خودتون زدین رو به خودتون ارجاع دادم! میتونید در پست قبلش مشاهده کنید..

به هر حال ممنون از لطف بی دریغ شما سرور گرامی و عزیز

shmata
05-08-2012, 08:35 AM
آقا کسی نگفت مایل به پیگیری مشکلات نیست! گفتم در حال حاضر وقتش نیست! به این معنی که الان درگیر کاری هستم که وقت رفع عیب و این قضایا رو ندارم، وگرنه خیلی پیگیرتر از شما میشدم در این قضیه..

در مورد اون کادری که دور جوملا فارسی باگ داره کشیدین متوجه منظورتون نشدم، این یعنی الان به شما بر خورده؟ دلیل موجه نمی خواد برادر، تمام نرم افزارها باگ دارن، یکی بیشتر یکی کمتر.. بنده هم در جانفشانی هایی که تیم جوملافارسی و بچه های انجمن در زمینه بهبود بخشیدن به جوملا فارسی می کنند شکی ندارم

کسی شمارو متهم نکرده و چیزی هم طلبکار نیست، حرفی که خودتون زدین رو به خودتون ارجاع دادم! میتونید در پست قبلش مشاهده کنید..

به هر حال ممنون از لطف بی دریغ شما سرور گرامی و عزیز

لطفا آموزش راست چین کردن قالبهای جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 3%D8%AA_%DA%86%DB%8C%D9%86_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%8 6_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A C%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7) رو مطالعه بفرمائید و خودتون اقدام به فارسی کردن قالب تون کنید هرجا با مشکل مواجه شدید یک تاپیک ایجاد کنید ( با ذکر جزئیات ) ما در خدمتتونیم برای کمک .