توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست فرم سفارش کالا
sorrowrock
05-07-2012, 06:07 AM
با سلام یه فرمی میخواستم یه چیز تو مایه های این باشه
اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mersad
05-07-2012, 07:51 AM
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
از فرم ساز ها میتونید استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در پناه ایزد
sorrowrock
05-07-2012, 09:25 AM
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
از فرم ساز ها میتونید استفاده کنید
در پناه ایزد
ممنون دوست عزیز فقط یه سوالی داشتم من میخوام مثل عکسی که قرار دادم این امکان رو داشته باشه مثلا در عکس بالا قسمتی که نوشته نوع سفارش رو انتخاب میکنه گزینه هایی قرار بدم داخلش مثلا در شماره یک محصول شماره 1 و محصول شماره 2 محصول شماره 2و الی...
حالا شما کدوم رو پیشنهاد میدی که برای جوملا 2.5 هم سازگار باشه و همچین امکانی داشته باشه؟
بسیار سپاسگزارم
safajuy
05-07-2012, 09:29 AM
سلام
فرم سازهايي مثل RSForm Pro امكان ايجاد فرم هايي مطابق باميل شما داره
توي اين فرم سازها مي تونيد از چك باكس،راديو باكس و ... استفاده كنيد.
البته اين كامپوننت تجاريه!
موفق باشيد
sorrowrock
05-07-2012, 09:38 AM
بسیار ممنون.من در زمینه جوملا کمی مبتدی هستم.فرق تجازی با غیر تجاری رو نمیدونم اگر مقدور هست کمی توضیح بدید باتشکر
safajuy
05-07-2012, 10:52 AM
كامپوننت هاي تجاري رو بايد بخريد
كامپوننت هاي غير تجاري هم قابل دانلود هستند و مي تونيد به رايگاناز سايت مربوطه دريافت كنيد
براي خريد مي تونيد به رنك بازار (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مراجعه كنيد
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.