PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سرنوشت کامپوننت ها پس از ارتقاء

ndr053
05-07-2012, 05:05 PM
سلام

می خواستم بدونم سرنوشت کامپوننت هایی مثل جی کامنت ، نقشه سایت و ... که اتفاقا نسخه بروز رسانی اینها هم اومده، چی میشه؟
یعنی اینکه مثلا jcomment کلی از کاربرها توش نظر دادن حالا بعد از ارتقا جوملا و نصب نسخه جدید جی کامنت چه اتفاقی رخ میده؟

safajuy
05-07-2012, 07:57 PM
سلام

شما مي تونيد اين كامپوننت ها رو بصورت دستي ارتقابديد

من اين كار رو با كامپوننت جي كامنت،جي دانلود و خبرنامه ي jnic انجام دادم

ابتدا اين افزونه ها رو براي جوملا 2.5 نصب كنيد

بعد به phpmyadmin بريد و جداول قديمي رو با جداول جديد مقايسه كنيد و ببينيد چه چيزهايي اضافه شده يا چه چيزهايي كم شده. بعد اين تغييرات رو روي ديتابيس قديمي پياده كنيد. بعد از اتمام تطبيق دادن به قسمت Operations بريد و در قسمت Copy database to نام ديتابيس جديد خودتون رو وارد كنيد. فرضاً اگر اسم جدول قديمي jos_jcomment هست در اينجا بايد نام جدول جديد خودتون يعني j25_jcomment رو وارد كنيد
گزينه ي Data only رو انتخاب كنيد و روي go كليك كنيد.

اين كاررو بايد براي همه ي موارد توي ديتابيس انجام بديد

موفق باشيد

ndr053
05-08-2012, 12:46 PM
منظور از تغییرات چیه که با هم تطبیق بدم؟ منظورتون همون id، parent و ... که تو جدول jcomment هست؟

safajuy
05-10-2012, 02:14 PM
من دوتا عكس ضميمه كردم

يكي ازتصاوير جدول جديد هست و يكي ديگه جدول قديمي(من يك جدول رو براي نمونه گذاشتم كه jos_comment هست)

توي جدول جديد دو گزينه اضافه شده كه بايد اين دو جدول رو توي جدول قديمي اضافه كنيد و بعد طبق دستوري كه گفتم جدول قديمي رو توي جدول جديد كپي كنيد.

اين كار رو براي همه ي جدوال بايد انجام بديد و تطبيق بزنيد

موفق باشيد