PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تغییر فوتر قالب امیرکبیر - جدید

soheilit
05-10-2012, 12:45 AM
با سلام من قصد تغییر فوتر قالب امیر کبیر را دارم لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید ؟

1. کارایی XHTML Valid و Css Valid چیست و آیا جزو کپی رایت قالب محسوب می شود ؟

2.من قصد ندارم عبارت کپی رایت Copyright © Joomlafarsi.com 2012 All rights reserved را به طور کامل بر دارم ولی لینک کنار آن را که مربوط به جوملا قارسی هست را می خواستم حذف کنم آیا مجاز به این کار می باشم ؟

با تشکر فراوان

rijab
07-04-2012, 11:46 AM
منم این مشکل رو دارم .
خواهشمندم این موضوع رو به من هم بگین ....

20.rap
07-04-2012, 12:16 PM
چرا كه مجاز نباشه زماني كه خود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> تگ سايت Rockettheme رو برداشه و تگ خودش رو گذاشته ...
من دقيقاً نميدونم كجاست ، اما اين كار شما مجازه ...

takab1
07-11-2012, 08:05 PM
باید فوتر رو حذف کنی و یه کپی رایت به عنوان ماژول معرفی کنی

jalal_iranian
07-11-2012, 08:21 PM
با سلام

با سلام من قصد تغییر فوتر قالب امیر کبیر را دارم لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید ؟

1. کارایی XHTML Valid و Css Valid چیست و آیا جزو کپی رایت قالب محسوب می شود ؟

2.من قصد ندارم عبارت کپی رایت Copyright © Joomlafarsi.com 2012 All rights reserved را به طور کامل بر دارم ولی لینک کنار آن را که مربوط به جوملا قارسی هست را می خواستم حذف کنم آیا مجاز به این کار می باشم ؟

با تشکر فراوان

مشکلی نیست و میتونید حذف کنید. درباره روش حذف در انجمن بارها صحبت شده و میتونید جستجو کنید.

چرا كه مجاز نباشه زماني كه خود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> تگ سايت Rockettheme رو برداشه و تگ خودش رو گذاشته ...
من دقيقاً نميدونم كجاست ، اما اين كار شما مجازه ...

دوست گرامی شما هم میتونید قالب رو از سایت راکت خریداری کنید و عنوان لینک شده شرکت رو حذف کنید. زحمت زیادی هم نداره چراکه این مورد رو خود شرکت در مدیریت قالب قرار داده تا بتونید به راحتی حذفش کنید. حتی قسمتی در مدیریت قالب وجود داره تا شما بتونید کپی رایت خودتون رو درج کنید.

یا علی

karbala
07-30-2012, 07:45 AM
سلام
اینجا نوشته شده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %8C%D8%AA)

kianesfahan
07-30-2012, 08:22 AM
سلام
اینجا نوشته شده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %8C%D8%AA)

دوست عزیز دلیل اینکه شما تایپیک های قدیمی را بالا می اورید چیست ؟؟؟

در پست بالا دوست عزیزم jalal_iranian (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) پاسخ کاربران را ارائه داده است .

از بروز کردن تاپیک های قدیمی خودداری فرماید .

موفق باشید .