PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبلیغات پیشرفته

farsisubtitle
01-24-2007, 10:37 PM
من ماژول و کامپوننت تبلیغات پیشرفته رو نصب کردم . تنظیمات رو انجام دادم . فقط وقتی تبلیغ در اندازه ی 100x100 باشه درست میشه . اگر بزرگتر باشه صفحه بهم میریزه . چون در سمت چپ میاد و این تبلیغ بزرگه صفحه رو بهم میریزه . چیکار کنم که تبلیغ درست نمایش داده بشه ؟

sorry4uboth
01-24-2007, 10:42 PM
مشکل از قالبتون هست!

باید قالبتون رو درست کنید و به تناسب قالبتون تبلیغات بزارید ;)

farsisubtitle
01-26-2007, 02:55 PM
ممنون دوست عزیز :D

تیرداد
02-03-2007, 10:36 PM
من ماژول و کامپوننت رو نصب کردم . به نظر میرسه تنظیمات رو هم درست ست کردم . وقتی روی اندازۀ 100 در 100 میذارم مشکلی نداره . اما مشکلی که الان پیش اومده اینه که فقط میتونم یه تبلیغ رو داشته باشم . یعنی وقتی برای تبلیغ شمارۀ 1 و 2 میزنم : 1-2 این خط زیر رو نشون میده :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/farsisub/public_html/components/com_artbanners/artbanners.other.php on line 63
نمی دونم ایراد از کجاس
چی کار باید بکنم ؟

radmehr
02-03-2007, 10:48 PM
فایل artbanners.other.php رو باز کنید
خط 63:

foreach ($rows as $row) {

به اینصورت تغییر بدید:

if(count($rows))
foreach ($rows as $row) {

تیرداد
02-04-2007, 08:37 PM
آقا اینکارو کردم اما جوابی نداد . یعنی چون من سه تا تبلیغ دارم و فقط میخوام یک و دو نمایش داده بشه اینطوری وارد کردم
1-2
1,2
هر دو وارد کردم . اولی فقط یه تبلیغ رو نشون داد و دومی هیچی . چیکار کنم ؟

radmehr
02-05-2007, 01:05 PM
مامبوی شما که باید 4.6 باشه.
شما فقط تو تنظیمات ماژول شماره بنر ها رو وارد کنید .. مثلا 1,2
ماژول تبلیغات پیشفرض مامبو رو غیر فعال کنید
توی فایل index.php قالبتون دستوری که ماژول بنر رو Load میکنه امکان داره به اینصورت باشه:

mosLoadComponent('banners')
که در اینصورت باید به این شکل تغییرش بدید:

mosLoadModules('banner')

و در نهایت من تست کردم مشکلی نداشت!

تیرداد
02-06-2007, 03:48 PM
آقا کسی نیست جواب ما رو بده ؟

abtin
02-06-2007, 04:23 PM
خوب شما این کد رو قسمتی از قالبتون که میخواین تبلیغات اونجا بیاد قرار بده عزیز :

mosLoadModules('banner')

تیرداد
02-06-2007, 08:49 PM
دوست عزیز
من خیلی مبتدیم ! ببخشید اما نمی دونم دقیقاً باید چیکار کنم ؟
این ماژول رو باید کجا بذارم ؟ میشه کمکم کنی ؟
ممنون

hossein.shokrzadeh
02-06-2007, 08:59 PM
سلام عزيزم
ببين اون كد تو قالب تو يه جاي ماژول به اسم banner ميسازه، هر جايي تو قالبت كه ميخواي banner بياد اون رو بزار
حالا بايد تو قسمت مديريت، بري تو ماژول ها، اون ماژول تبليغات (اوني كه مال خود مامبو بود ) رو از انتشار در بياري
بعد ماژول تبليغات حرفه اي رو منتشر كني و مكان اون رو قسمت banner قرار بدي و ضخيره كني
موفق باشي
اگه چيزي كه گفتم كارت رو راه انداخت به جاي تشكر دعاي فرج بخون
يا علي(ع)

balal
02-06-2007, 10:55 PM
سلام
قالبت رو ارسال کن و بگو کجا قرار بگیره تا برات بزاریم

یا علی

alizali
02-08-2007, 06:21 PM
سلام
من میخوام از روی آدرس images/banners نخونه
رفتم و در سورسها هرجا این آدرس وجود داشت تغییرش دادم به ادرس دلخواه خودم که توی نصب کامپوننت گیر داد
البته بگم که من ورژن 4.5.3 استفاده میکنم و فعلا امکان ارتقا ندارم

sorry4uboth
02-08-2007, 06:25 PM
مسیر رو در فایل XML هم درست کن!

alizali
02-08-2007, 09:29 PM
مسیر رو در فایل XML هم درست کن!

جایی در فایل xml که آدرس لود شدن تبلیغات رو نداره که من بخوام تغیرش بدم.منظورتون دقیقا کجاست؟

alizali
02-08-2007, 09:43 PM
من در واقع می خوام اون قسمتی که تو مدیریت تبلیغات بصورت آبشاری باز میشه و بنرهای موجو رو نشون میده و درو اقع داره از ادرس images/banners میاره رو از یه جای دیگه بیاره .
علت هم اینه که مثلا نورتون میتونه این عکسو که از شاخه بنر اومده رو به راحتی ***** کنه من میخوام عکسی که برای بنر انتخاب میکنم از فولدری دیگه ای که برای نورتون (و برنامه های مشابه) قابل شناسایی نباشه لود بشه

radmehr
02-08-2007, 09:51 PM
رفتم و در سورسها هرجا این آدرس وجود داشت تغییرش دادم به ادرس دلخواه خودم که توی نصب کامپوننت گیر داد

گیر داد؟ چه پیغامی؟

sorry4uboth
02-09-2007, 06:19 AM
خطایی که دقیقا موقع نصب به شما میده رو بزارید تا بررسی کنیم

alizali
02-09-2007, 11:26 PM
من میخواهم این فایلو رو که ادیت کردن نصب کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
که الان که تست میکنم مجددا موقع نمیگره ولی بازهم میره و عکسهای موجود در مسیر images/banners رو در منوی آبشاری نشون میده
اگر در سورهای دستکاری شده من لطف کنین دقت کنین میبینین که ادرسها به learning/tabliq تغییر داده شده است.
ولی چرا ازاین آدرس لود نمیشود مشکل همینه؟

alizali
02-09-2007, 11:34 PM
ببخشید
الان که از عکس لود شده ام پروپرتیز گرفتم دیدم دارد از ادرس دلخواه من عکسو لود میکنه یعنی این آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی هنوز در قسمت مدیریت تبلیغات منوی آباشری که برای banner url الان خالی است و بقیه عکسهایم را لود نمی کند این یکی هم احیانا به خاطر اینکه قبلا در شاخه images/banner وجود داشته لود میشود. الان که من این شاخه را خالی کرده ام هیچ چیزی در منوی آبشاری لود نمی شود.

alizali
02-09-2007, 11:47 PM
جالب است
من امدم و عکس مثلا web.gif را در فولدر images/banners اپلود کردم تا در منوی ابشاری به من نشانش بدهد و بتوانم انتخابش کنم
وقتی پابلیشش کردم باز هم این عکس را رفت و از ادرس دلخوام من آورد یعنی learnig/tabliq
سپس من دوباره عکس را از روی سرور در ادرس images/banners حذف کردم ولی هنوز به طور سالم دارد لود میشود.
به این نتیجه رسیدم که مسیر images/banners فقط برای منوی ابشاری داخل مدیریت است
و مسیر learning/tabliq مسیر لود شدن واقعی عکس
من می خواهم مسیر اولی هم همان مسیر دومی باشد
ببخشید که زیادی حرف زدم و تاپیک را شلوغ کردم
شبه و بیخوابی
راستی اگر بشود آدم نوشته های خودش در فوروم را ادیت کند فکر کنم بهتر شود اونقت من هر سه مطلبم را یکجا می نوشتم

rezappp
02-10-2007, 12:57 AM
الان شما در فولدر images/banner چی دارین مطمئنید که فایلها حذف شده ؟ ضمنا میشه بگید چرا میخواید مسیر اول بشه دومی؟

alizali
02-10-2007, 05:22 AM
الان شما در فولدر images/banner چی دارین مطمئنید که فایلها حذف شده ؟ ضمنا میشه بگید چرا میخواید مسیر اول بشه دومی؟

بله امتحان کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

به این دلیل می خوام عوض کنم که نرم افزارهایی نظیر نورتون به کلمه banner حساسن اند و در نتیجه در کلاینتهای ویزوتورهام اگر نصب باشن اون بنری که من میخوام نشونشون بدم بلاک میشه و دیده نمیشه

sorry4uboth
02-10-2007, 05:51 AM
شما دو مسیر رو باید ویرایش کنید

administrator/component/com_banner
component/banner

هر دو قسمت رو ادیت کردید؟

alizali
02-10-2007, 10:58 AM
شما دو مسیر رو باید ویرایش کنید

administrator/component/com_banner
component/banner

هر دو قسمت رو ادیت کردید؟

من اصلا قبل از نصب فایلها رو ادیت میکنم یعنی اول کامپوننت رو ادیت میکنم و بعد زیپش میکنم و آماده ارسال و نصب روی وب
نکنه عیب از همین جاست
یعنی باید هرجور هست و بصورت خام نصب کرد و بعدش فایل نصب شده رو ادیت کرد؟

balal
02-10-2007, 11:32 AM
تستش کردم مشکلی نداره
مسیر فایل شما کجاست؟

مسیر رو بگذارید ببینم

radmehr
02-10-2007, 11:35 AM
شما باید توی این فایلها هر جا images/banners هست بکنید images/tabliq
بهتره learning/tabliq نذارید .. images/tabliq باشه.

تو این فایل ها:
administrator/components/com_artbanners/admin.artbanners.php
administrator/components/com_artbanners/admin.artbanners.html.php
components/com_artbanners/artbanners.other.php

balal
02-10-2007, 12:14 PM
رادمهر رو لکال تست کردم مشکلی نداشت

مسیر بنرها به این شکله: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر فایل ها رو درست تو مسیر قرار بده باید کار کنه

یا علی

alizali
02-10-2007, 10:10 PM
پس چرا برای من درست نمیشه
من بارها امتحان کردم
این کامپوننت ادیت شده ای که روی سرورمون گذاشتم و لطف کردید و میگید درسته رو من توی مامبوی 4.5.3 نمیتونم نصب کنم. یعنی صفحه بعد از کلیک بر روی اپلود و نصب هرچی هم ازش بگذره هیچ اتفاقی نمیافته. ولی وقتی کامپوننت ادیت نشده رو نصب میکنم در سه سوت همه چیز نصب میشه. شاید این کار رو بارها انجام دادم و هر بار به همین طریق بالا بوده

radmehr
02-10-2007, 10:38 PM
دوست عزیز
اولا که این کامپوننت برای مامبوی 4.6.1 ست شده نه 4.5.3 !
دوما اگر هم قراره توش تغییری بدید باید خود کامپوننت اصلی رو نصب کنید و بعد این کارها رو بکنید:

شما باید توی این فایلها هر جا images/banners هست بکنید images/tabliq
بهتره learning/tabliq نذارید .. images/tabliq باشه.

تو این فایل ها:
administrator/components/com_artbanners/admin.artbanners.php
administrator/components/com_artbanners/admin.artbanners.html.php
components/com_artbanners/artbanners.other.php

alizali
02-11-2007, 09:58 AM
نوشته بالا قاطی شد حرف من این بود
درخصوص اینکه اول باید نصب بشه و بعد ادیت بشه پس چرا بصورت لوکال هم برای من و هم برای بلال کار داده درست؟
در خصوص اینکه مال 4.6.1 هستش پس چرا ورژن ادیت نشده اش سه سوت روی سایت من که 4.5.3 هستش نصب میشه؟
در ضمن یه سوال پرانتزی : من کامپوننت تبلیغات معمولی و ماژولشو حذف کردم ولی هنوز تو لیست ماژولهام تبلیغات (mod-banner( رو

نشون میده و وقتی انتخابش میکنم و حذفش میکنم وقتی صفحه رفرش میشه بازم هستش؟

radmehr
02-11-2007, 10:01 AM
شما ببین توی فایل index.php قالبت موقعیت banner چطوری لود شده؟
اگر به اینصورت هست:

mosLoadComponent(&#039;banners&#039;)

به اینصورتش کن:

mosLoadModules(&#039;banner&#039;)

arad
03-15-2007, 02:31 PM
درود به همه
ماژول و کامپوننت تبلیغات پیشرفته رو نصب کردم
ولی پیغامی که میده اینه که :
Set parameter &#039;categories&#039; or &#039;banners&#039; in Admininistration.
See readme.txt for more information.
راه علاجش چیه ؟

balal
03-15-2007, 02:36 PM
کدوم قسمت این ارور میاد ؟؟؟

دقیقا توضیح بدین..

arad
03-15-2007, 02:38 PM
همون جایی که باید بنر ظاهر بشه
بجای بنر این گزینه میاد

balal
03-15-2007, 02:46 PM