PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست امكانات سريعا

taknikbartar
01-25-2007, 03:55 AM
با سلام خدمت شما دوستان عزيز و عرجمن من نمي دونستم در كدوم قسمت بايد وارد كنم پس به بزرگي خدتون ببخشيد.

من يكي از امكانات اين سايت رو مي خواهم.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
يك ---آمار بازدید ها----

---
و اگر هم زحمتي نيست يه يلاگين شبيح به اين <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر هم پلاگين نبود از امكاناتش مثل (آرشیو دسته ای)( مطالب قبلی)(بخش فروشگاه)(تبلیغات)(لینک به ما)(اطلاعات )(خبرنامه سایت)(لينكدوني ) برايم بزاريد
يه وقت نگين اين چقدر پروه . اگر همش باشه كه چه بهتر .ممنونتون مي شوم. فقط از همه مهمتر اون آمار بازديدها است.

hossein.shokrzadeh
01-25-2007, 04:43 AM
سلام دوست خوبم
بهت پیشتهاد میکنم یه بار دیگه قوانین سایت رو بخونی
قبل از ایجاد تاپیک هم حتما حتما سرچ کنی، هم خودت سریع تر به جواب میرسی، هم قوانین نقض نشده،
الان<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو بخون کامل،بعد سرچ کن، اگه چیزی دستگیرت نشد بگو بچه ها کمک میکنند
یا علی

taknikbartar
01-25-2007, 04:48 AM
مرسي دوست عزيز ممنون از راهنماييتون
آمار بازدید ها را فقط پيدا كردم با لينكدوني اوني كه من مي خواستم نبود مي خواهم مثل سايتي كه معرفي كردم باشه.
ممنون مي شوم

hossein.shokrzadeh
01-25-2007, 04:55 AM
اون سایت یه منوی اصلی داره که ماژولش هست، بگردی مطمئنن پیدا میشه(نمیدونم دیفالت هست یا نه)
بقیه ماژول ها هم که دیفالت مامبو هستند، به همین نام هایی که بالاشون زده
یا علی
دعای فرج یادت نره;)