توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پخش زنده تصاویر وب کم از سایت(فوری فوری)
mohamadiiiii
05-13-2012, 02:22 PM
سلام دوستان
من میخوام تصاویر وب کمم رو با صدا تو وب سایت پخش کنم البته این فقط یه شروعه چون میخوام پخش زنده مراسم مذهبی هیات رو شروع کنم تقریبا هیچ اطلاعی هم در این زمینه ندارم لطفا من رو از صفر صفر راهنمایی کنید در ضمن تاپیک های قبلی هم خیلی گنگ بود وبه دردم نخورد ممنون
safajuy
05-13-2012, 06:07 PM
سلام
براي ارسال شما مي تونيد از دو روش استفاده كنيد
يكي اينكه ازطريق ماهواره (كه نياز به مجوز داره و فقط به افزاد حقوقي و شبكه ها ميدن) اقدام كنيد
دوم اينكه از سايتهايي نظير <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مجوز ارسال آنلاين بگيريد. اين سايت هاي وب كم شما رو تبديل به يك شبكه مي كنن و در انتها بهتون لينك ميدن
سايت هاي اين چنيني زياد هست و با كمي جستجوي دراينترنت ميتونيد اون رو پيدا كنيد. كلمات كليدي: broadcast video يا broadcast webcam رو سرچ كنيد
درنهايت لينكي به شما داده ميشه كه بصورت ماژول html سفارشي قرار ميديد توي يكموقعيت از سايتتون يا اينكه توي محتوا ميذاريدش
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.