PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه فارسی کردن محیط مدیریتی جوملا

ma_softnet
05-13-2012, 04:11 PM
سلام
بنده تازه با جوملا آشنا شدم و تازه دارم با این برنامه کار میکنم امروز از سایت رسمی جوملا ورژن Joomla_2.5.4 را دانلود کردم و نصب کردم ولی محیط مدیریتی آن فارسی نبود و رفتم بسته زبان فارسی را هم دانلود کردم و به روش نصب افزونه ها آنرا نصب کردم ولی حالا محیط سایت فارسی شده ولی محیط مدیریت سایت هنوز انگلیسی می باشد لطفا راهنمایی کنید.
حتی این کار را هم کردم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>فارسی-کردن-محیط-مدیریت?p=135387&viewfull=1#post135387
باز هم نشد
با تشکر

alnesar
05-13-2012, 04:17 PM
میتونید از جوملا فارسی استفاده کنید!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

torghoundy
05-13-2012, 06:29 PM
سلام
در مدیریت جوملای خودتون از منوی بالا به قسمت Extenssions >Language manager مراجعه کنید و از تب Installed Administrator زبان فارسی رو انتخاب کنید و رور دکمه Default کلیک کنید.
همچنین طبق گفته دوستمون می تونید از آخرین نسخه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده کنید.

ma_softnet
05-13-2012, 07:08 PM
سلام
بنده میخواهم وارد مدیریت سایت بشوم از طریق مرورگر با تایپ localhost وارد خود سایت میشود.
لطفا کمک کنید
بنده بروی کامپیوتر جوملا را نصب کردم

torghoundy
05-13-2012, 07:16 PM
سلام از این آدرس میتونید وارد مدیریت بشید:
localhost/administrator