PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با چیدمان

vahidrock
05-14-2012, 01:00 PM
درود

از دوستان کسی میتونه کمک کنه که چرا این باکس ها اینجوری چیده شده و از کجا میشه میزان فواصل رو تنظیم کرد من که هرچی بیشتر گشتم کمتر پیدا کردم.....

با سپاس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

irandream
05-14-2012, 09:50 PM
یکی از دلایل این مشکل شما میتواند بخاطر تنظیم نبودن قالب سایت باشد . با مرورگرهای مختلف تست کنید :کروم ،فایر فاکس ، اینتر نت اکسپلور 7 و اینترنت اکسپلور 8 . آیا در همه انها بهم ریخته است ؟ شاید قالب شما برای مرورگر ie7 تنظیم شده باشد و شما با ie8 دارید چک میکنید .در هر صورت باید فایل css مربوط به این قسمت را پیدا کنید و و در آن فایل تغیرات را جهت اصلاح اعمال نمایید.

vahidrock
05-15-2012, 04:09 AM
سلام دوست عزیز ولی من این مشکل را با فایر فاکس دارم در کروم و اکسپلور هم دارم...

آیا این بخش یک فایل css بطور جداگانه دارد ؟

اگر دارد نامش چیست و در کجا قرار دارد من در خود css بخش form را پیدا کردم و تغییراتی در آن دادم کمی تغیر کرد اما این چسبیدن باکسها بهم حل نشد!!!

فکر میکنید واقعا مشکل از کجاست؟

تا حالا به چنین مشکلی برنخورده بودم...

jalal_iranian
05-15-2012, 04:23 AM
با سلام

اگر سایت آنلاین است آدرس سایت رو بفرمایید تا دوستان بهتر بتونن راهنماییتون کنند.

یا علی

vahidrock
05-15-2012, 04:44 AM
البته سایت در حال طراحی هست...

این هم لینک صفحه مورد نظر.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با سلام

اگر سایت آنلاین است آدرس سایت رو بفرمایید تا دوستان بهتر بتونن راهنماییتون کنند.

یا علی

irandream
05-15-2012, 05:49 AM
قالب شما بدرستی برای فارسی (RTL) تنظیم نشده است و کار زیادی دارد و مشکل شما همه مربوط به همین می باشد
در فایل Default.css درپوشه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در حدود خط 203 این تغیرات را اعمال کنید :

} form

;margin: 0
; padding: 0
;text-align: left
; direction: rtl

}

خطوطی که پررنگ اضافه شده اند.

متاسفانه قالب شما قالب تجاری میباشد و طبق قوانین انجمن نمیتوان در مورد ان راهنمایی بیشتری کرد. و برخلاف قوانین این انجمن میباشد

vahidrock
05-15-2012, 08:01 AM
درود

این تغیرات رو اعمال کردم ولی ابتدا چپ چین شد بعد روی هم قرار گرفت....

امکانش هست راستچین بشه و روی هم قرار بگیره؟

سپاس

قالب شما بدرستی برای فارسی (RTL) تنظیم نشده است و کار زیادی دارد و مشکل شما همه مربوط به همین می باشد
در فایل Default.css درپوشه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در حدود خط 203 این تغیرات را اعمال کنید :

} form

;margin: 0
; padding: 0
;text-align: left
; direction: rtl

}

خطوطی که پررنگ اضافه شده اند.

متاسفانه قالب شما قالب تجاری میباشد و طبق قوانین انجمن نمیتوان در مورد ان راهنمایی بیشتری کرد. و برخلاف قوانین این انجمن میباشد

vahidrock
05-15-2012, 11:22 AM
اصلا امکانش هست من این فرم رو بصورت ساده داشته باشم ؟ منظورم این هست که از css سایت استفاده نکنه؟! شاید اینطوری درست بشه؟!

irandream
05-15-2012, 12:30 PM
بله این مشکل 90 درصد قالب ها میباشد که برای تمامی مرورگر ها بهینه نشده اند. شما دنبال تنظیم قالب تو ie 7 به پایین نباشید چون این مرورگرها از دور خارج شده اند برای IE7 IE8 firefox chorome تنظیم کنید . باید قالبتون رو تنظیم کنید تا منو ها تو فایر فاکس تنظیم بشن .کار کمی حرفه است در حالت استاندار باید یک فایل css برای ie یکی برای ie 7 و یکی هم بصورت معمول داشته باشید که با توجه به مرورگر بازدید کننده تغیرات لازم رو بدهد . چون اگر فایل css فعلی را باتوجه به firefox تنظیم کنید همین فایل تنظیم شده امکان دارد در ie f بهم ریخته شود . بهر جهت اگه خودتون وارد هستید تو فایل css تغییر بدین و گرنه از یک طراح کمک بگیرید