PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید دامنه

nadima
05-15-2012, 05:31 AM
با سلام
دامنه را از کدام سایت معتبر خریداری کنم. ؟ دامنه ای که می خوام بعد از استفاده دیگه لازمش ندارم. برای همین گرون نمی خوام.

irandream
05-15-2012, 05:59 AM
قیمت دامنه .com همه جا حدود مشخصی دارد و نهایت شما 3 الی 4 هزار تومان در شرکت های مختلف از( گرون ترین تا ارزان ترین) انها تفاوت قیمت پیدا کنید . بیشتر به دقت کنید که شرکت فوق دامنه را از طریق کدام شرکت خارجی ثبت میکند :برای ir که توسط موسسه فیزیک نظری هست و فرقی ندارد . برای کام هم شرکت های غیر امریکایی بطور مثال کانادا مناسب تر اند.

nadima
05-15-2012, 06:06 AM
سایت است به نام <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که بر روی هاست ویندوزی در حال حاضر قابل رویت است. بنده می خواهم این سایت را با جوملا پیاده سازی کردم.
در مرحله اول کار از آنجایی که هاست را خریداری کرده بودند اقدام به ارتقای سرویس از ویندوز به هاست کردم. کنترل پنلی که بهم دادند plesk است.
این مرکز توانایی این را ندارد که با ip بتوانم جوملا را نصب کنم و به من گفتند که باید یک دامنه خریداری کنی چرا که شما نمی خواهید سایت قبلی down بشه. من نیز قبول کردم. اما می خوام یک دامنه ای خریداری کنم که خیلی گران نباشد. اونها گفتند که .ir دردسر دارد. شما سایتی را می شناسید که دامن هایی را بدهد که نسبتا قیمت خوبی داشته باشد؟
به غیر از .ir
اسم سایت معتبر را به من بگویید.

safajuy
05-15-2012, 06:49 AM
سلام

.ir دردسري براي تست نداره

شما مي تونيد از سرورهاي كشورهاي ديگه استفاده كنيد

براي اين كارمي تونيد به مركز پشتيباني مامبوسرور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)مراجعه كنيدتا بيشتر راهنماييتون كنند

موفق باشيد