poonoodi
05-15-2012, 04:46 PM
سلام
من در یک قالب همزمان میخواهم از دو تصویر در پس زمینه قالب استفاده کنم
در این مورد مطالعاتی داشتم ولی هیجا ذکر نشده بود چه جوری کد بنویسم که دو تا تصویر باهم یا با با فاصله ازهم در یک صفحه لود بشن
مثلا میخواهم این دو تا کد با هم اجرا شوند یا اگر بشه با فاصله زمانی که خیلی بهتره (یعنی اول تصویر 1 لود بشه و بعد تصویر 2 )
اگر دوستان از کدهای css3 هم معرفی کردن اشکالی نداره ولی تا اونجا که میشه css استاندارد باشه تا مشکل کمتری با مرورگرها داشته باشم
مثال:
من میخوام به جای کد رنگ در کد ذیل بازهم تصویر بدم:
body.bg{background:#000 url(../../images/1.jpg);}
یعنی اینجوری:
body.bg{background:url(../../images/1.jpg); url(../../images/2.jpg);}
البته مکان تصویر ها فرق میکنه و قراره یکی در کل صفحه تکرار بشه و دومی فقط در پایین صفحه و روی تصویر قبلی نمایش داده بشه (با فاصله زمانی باشه بهتره)
من کدهای اضافی مثل repeatو position رو در کدها بالا نیاوردم و فقط اصل مطلب رو نوشتم
حالا دوستان راهنمایی کنند کدی با مفهوم بالا چه جوری نوشته میشه
با تشکر
من در یک قالب همزمان میخواهم از دو تصویر در پس زمینه قالب استفاده کنم
در این مورد مطالعاتی داشتم ولی هیجا ذکر نشده بود چه جوری کد بنویسم که دو تا تصویر باهم یا با با فاصله ازهم در یک صفحه لود بشن
مثلا میخواهم این دو تا کد با هم اجرا شوند یا اگر بشه با فاصله زمانی که خیلی بهتره (یعنی اول تصویر 1 لود بشه و بعد تصویر 2 )
اگر دوستان از کدهای css3 هم معرفی کردن اشکالی نداره ولی تا اونجا که میشه css استاندارد باشه تا مشکل کمتری با مرورگرها داشته باشم
مثال:
من میخوام به جای کد رنگ در کد ذیل بازهم تصویر بدم:
body.bg{background:#000 url(../../images/1.jpg);}
یعنی اینجوری:
body.bg{background:url(../../images/1.jpg); url(../../images/2.jpg);}
البته مکان تصویر ها فرق میکنه و قراره یکی در کل صفحه تکرار بشه و دومی فقط در پایین صفحه و روی تصویر قبلی نمایش داده بشه (با فاصله زمانی باشه بهتره)
من کدهای اضافی مثل repeatو position رو در کدها بالا نیاوردم و فقط اصل مطلب رو نوشتم
حالا دوستان راهنمایی کنند کدی با مفهوم بالا چه جوری نوشته میشه
با تشکر