توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درست کردن لینک به ما
reza_pa48
01-25-2007, 02:11 PM
سلام
اگه بخواهیم یه چیزی مثل این درست کنیم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یعنی یه باکس باشه برای تبادل لینک
از ماژول باید استفاده کنیم؟
یا با امکانات خود مامبو می شه؟
01-25-2007, 02:14 PM
<input type="text" name="T1" size="20" value="&lt;a target=&quot;_blank&quot; href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &lt;img src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> border=&quot;0&quot; width=&quot;88&quot; height=&quot;31&quot; alt=&quot;MajidOnline - The First Persian Graphic, Web &amp; Multimedia Reference&quot;&gt;&lt;/a&gt;" style="font-family: Verdana; font-size: 8pt; border: 1px solid #FF9933; padding-left: 00; padding-right: 0; padding-top: 0; padding-bottom: 0; background-color: #F4F4F4">
با تگ input ميشه اين كارو كرد .
كد بالا رو ببيد متوجه ميشي
يا علي
farhad
01-25-2007, 02:31 PM
توسط صفحات استاتيك به راحتي ميشه.
يك صفحه ايجاد كن.
كدي رو كه جناب فيروزمندان گفتن رو درونش قرار بديد.
متوجه ميشيد كه چي به چي ميشه .
lموفق باشيد.
reza_pa48
01-25-2007, 02:40 PM
اینو ببینین
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
farhad
01-25-2007, 02:47 PM
رضا جان !!!!
شما كد اچ تي ام ال رو كپي كن توي سورس صفحت نه اينكه كپي پيست كني !!!!
tabatabaey
02-01-2007, 02:11 PM
سلام دوستان خسته نباشید
لطفا توضیح بدید برای راه اندازی لینک باکس منظور جناب نوری از اینکه
یک صفحه استاتیک بسازید بعد کدی که جناب فیروزمندان گفتند رو در سرس صفحه قرار بدید
چیه ؟
radmehr
02-01-2007, 02:13 PM
یعنی یک صفحه استاتیک ایجاد کنید و توی ادیتور دکمه HTML رو بزنید و اون کد رو اونجا بنویسید و ذخیره کنید!
tabatabaey
02-01-2007, 02:56 PM
ممنون از راهنماییتون جناب رادمهر عزیز
لطف بگید دو لینکی که در کد قرار داره به چه منظوره یکی نشانی سایت و دیگری بنر تبلیغی سایت هست برای تبادل ؟
یا چیز دیگه ؟
و بی زحمت بفرمایید چه ادرسهایی رو دقیقا باید جایگزین اونها بکنم !
خیلی متشکر از لطفتون
radmehr
02-01-2007, 03:06 PM
لطف بگید دو لینکی که در کد قرار داره به چه منظوره یکی نشانی سایت و دیگری بنر تبلیغی سایت هست برای تبادل ؟
دقیقا!
و بی زحمت بفرمایید چه ادرسهایی رو دقیقا باید جایگزین اونها بکنم !
فکر کنم کاملا واضح باشه!
آدرس سایت خودتون و آدرس عکس بنر!
tabatabaey
02-01-2007, 03:19 PM
آقای رادمهر با کمک شما بدون دردسر این قسمت ساخته شد اما ابتدا من برای آزمایش با همون لینک مجید آنلاین که همراه کد بود قرار دادم میشد وارد این بخش بشی اما فعال نبود ولی الان که لینکها رو تغییر دادم پیغام میده که : شما مجاز به ديدن اين منبع نيستي شما باید وارد شوید لطفا بگید مشکل از کجاست !
متشکرم
iransbs
02-01-2007, 03:38 PM
آقای طباطبایی یعنی شما majidonline.com را در کد HTML به سایت خودتون تغییر دادید مامبو این پیغام رو به شما می ده؟!!؟
tabatabaey
02-01-2007, 04:16 PM
من نمیدونم دقیقا به چه دلیل این پیغام رو میده اما بار اول که کد رو با همون لینک مجید آن لاین در صفحه استاتیک قرار دادم بعد منو ساختم و به هم ربطش دادم و ماژل رو هم همچنین وقتی از صفحه اول وارد شدم بدون مشکل این قسمت باز شد اما این صفحه رو حذف کردم و بار دیگه این کد رو با لینک سایت خودم ساختم اما این بار دیگه وارد نمیشه و اون پیغام رو میده علیرغم اینکه دسترسی ها هم public هست !
radmehr
02-01-2007, 04:23 PM
لینک "تبادل لینک" توی منو رو پاک کنید و مجددا بسازید
tabatabaey
02-01-2007, 04:35 PM
رادمهر جان ممنون حالا میشه وارد شد اما بازم کار نمیکنه اگر ممکنه خودتون یه نگاهی بکنید
متشکرم
آقای طباطبای مامبو شما مشکل داره
این 2 لینک را ببینید :
و حالا این را ببینید که مال سایت شماست: :o
Warning: main(../index.php): failed to open stream: No such file or directory in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/index2.php on line 15
Warning: main(../index.php): failed to open stream: No such file or directory in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/index2.php on line 15
Warning: main(): Failed opening '../index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/index2.php on line 15
Hooman BehmaneshHooman BehmaneshHooman Behmanesh
هر چی است مشکل از اینجاست ;D
tabatabaey
02-02-2007, 11:30 PM
نوید جان ممنون از لطفت اما بی زحمت بگو مشکل از چیه ؟ یعنی اشکالی رو که در انتهای پاسختون ذکر کردید مربوط به چی میشه و من برای رفعش باید چی کار کنم ؟ سایت بدون نوشتن index.php در انتهای ادرس به سرعت و سلامت بالا میاد ! من دقیقا فرق این دو آدرس رو نمیدونم !
لطف کمک کنید تا مشکل رو مرتفع کنم
خیلی ممنونم
iransbs
02-03-2007, 01:10 PM
آقا طباطبایی لطفا مامبو خودتون رو به نسخه 4.6.1 ارتقائ بدید یا اگر اینکار رو کردید فایل های مامبو 4.6.1 رو Overwirte کنید بر روی فایل های فعلی مامبو خودتون.
موفق و پیروز باشید
یا علی
tabatabaey
02-10-2007, 07:27 AM
سلام خسته نباشید
دوستان لطفا راهنمایی کنید که آیا با نصب مجدد مامبو مشکل من مرتفع میشه ؟ من واقعا نمیدونم مشکل از مامبوی من هست یا خیر !!! البته آموزش و راهنمایی خاصی هم تو انجمن برای Overwirte پیدا نکردم ! من اطلاعات زیادی دارم و کامپوننتها و ماژولها و ... زیادی رو که نیاز داشتم بر روی مامبوی فعلی که 4.6 هست نصب کردم و برام ممکن نیست همه این موارد رو تکرار کنم !!!
لطفا راهنمایی کنید برای داشتن یه لینک باکس داخل سایتم باید چی کار کنم ؟ چرا این کد در مامبوی من کار نمیکنه ؟!
از لطفتون متشکرم
سلام خسته نباشید
دوستان لطفا راهنمایی کنید که آیا با نصب مجدد مامبو مشکل من مرتفع میشه ؟ من واقعا نمیدونم مشکل از مامبوی من هست یا خیر !!! البته آموزش و راهنمایی خاصی هم تو انجمن برای Overwirte پیدا نکردم ! من اطلاعات زیادی دارم و کامپوننتها و ماژولها و ... زیادی رو که نیاز داشتم بر روی مامبوی فعلی که 4.6 هست نصب کردم و برام ممکن نیست همه این موارد رو تکرار کنم !!!
لطفا راهنمایی کنید برای داشتن یه لینک باکس داخل سایتم باید چی کار کنم ؟ چرا این کد در مامبوی من کار نمیکنه ؟!
از لطفتون متشکرم
دوست عزیزOverwirte دیگه آموزش نیاز ندارد.
شما یک مامبو 4.6.1 را روی فایل های قبلی مامبو خودتون بریزید. به این میگن Overwirte
نیازی نیست دوباره مامبو را نصب کنید
Overwirte را انجام بدین تا ببینیم مشکل رفع شده یا نه
موفق و پیروز باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.