توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب جوملا در هاست plesk
nadima
05-16-2012, 05:48 AM
سلام
من مراحل نصب plesk آپلود کردن فایل جوملا و extrac را انجام دادم. و تعریف دیتا بیس اما نمی دونم چه جوری جوملا را نصب کنم؟ چه آدرسی در مرورگر باید بگذارم؟ آدرس الکترونیکی که مال هاستینگه؟ لطفا راهنمایی کنید
firoozmandan
05-16-2012, 05:49 AM
سلام
نصب جوملا 1.5 فارسی در Plesk (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.5_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_Pl esk)
خواهش میکنم قبل از طرح سوال در انجمن و دانشنامه جستجو کنید !
یا علی
nadima
05-16-2012, 05:55 AM
جناب آقای فیروزمندیان من این مراحل را طی کردم. این فایل آموزشی را خواندم. در لوکال برای نصب جوملا این آدرس را میزدیم:localhost/joomla..
در هاست باید چه آدرسی را وارد کنم.
سوال بنده این است!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>اسم دامنه/joomla
را می زنم. error page not found را می دهد
firoozmandan
05-16-2012, 06:06 AM
سلام
بستگی داره شما جوملا را کجا نصب کرده باشید
اگر در فولدری با نام joomla نصب کردید باید بنویسید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اگر مستقیما در ریشه نصب کرده باشید نیازی به نوشتن نام joomla نیست ...
یا علی
nadima
05-16-2012, 06:18 AM
جناب آقای فیروزمندیان من طبق فرمایش شما انجام دادم. این آدرس را زدم: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اما این صفحه را برایم آورد که عکسش را براتون گذاشتم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
05-16-2012, 06:31 AM
در این صورت شما جوملا را در ریشه نصب نکرده اید و در فولدر دیگریست که باید نام آن فولدر را در ادامه دامین خود بنویسید
یا علی
nadima
05-16-2012, 06:37 AM
راستش چون هاست من لینوکسی است به پشتیبانی رادکام زنگ زدم و اونها کار extract را انجام دادند چون در هاست لینوکس دسترسی نداشتم. یعنی اونها به درستی extract نکردند؟
hamidy
05-16-2012, 07:39 AM
سلام
احتمالا در کش مرورگرتون مونده ، کش مرورگر رو خالی کنید.
می تونید روی این لینک کلیک کنید و مراحل نصب رو مطابق آموزشی که در پست دوم داده شده ادامه بدید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.