توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب قالب
nimbel007
05-16-2012, 08:57 PM
دوستان عزیز سلام
من جوملا 2.5.4 نصب کردم و یه قالب با ورژن 2.5 که این دمو سایت هست <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> من دانلود کردم مشکل من اینه که وقتی میخوام نصب کنم نصب نمیشه هیچ اتفاق خاصی نمی یوفته میشه یکی به من کمک کنه .........
سلام دوست عزیز
چه پیغام خطایی دریافت می کنید؟
موفق باشید
farsking
05-20-2012, 07:52 PM
سلام به بچه های انجمن جوملا.
خسته نباشید.
ببخشید اگر سوال رو بد جایی پرسیدم.
بنده تازه وارد این انجمن شدم، من تونستم جوملا رو نصب کنم روی هاست.... <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> الان این دوستمون یک قالب نشون داد، که بنده خوشم اومده اگه من بخوام اینو نصب کنم، دقیقا باید چه کنم!!!
با تشکر.
reer217
05-25-2012, 05:05 PM
سلام من یک قالب گرفتم که آپلود اکسترکتش کردم داخل هاستم
همن جایی که جوملا در مدیریت افزونه ها در قسمت نصب از پوشه که آدرسش public_html/temp هستش
ولی وقتی نصب رو میزنم پیغام میده که میگه باید پوشه رو که بسته نصبی توشه انتخاب کنبد
من وقتی اکسترکتش کردم دو تا فایل توش بود که کمپرس شده بود و اونا رو هم اکسترکت کردم و حتی آدرس پوشه نصبی رو در مدیریتش عوض کردم ولی بازم با همون پیغام روبرو میشم
kianesfahan
05-25-2012, 07:45 PM
سلام من یک قالب گرفتم که آپلود اکسترکتش کردم داخل هاستم
همن جایی که جوملا در مدیریت افزونه ها در قسمت نصب از پوشه که آدرسش public_html/temp هستش
ولی وقتی نصب رو میزنم پیغام میده که میگه باید پوشه رو که بسته نصبی توشه انتخاب کنبد
من وقتی اکسترکتش کردم دو تا فایل توش بود که کمپرس شده بود و اونا رو هم اکسترکت کردم و حتی آدرس پوشه نصبی رو در مدیریتش عوض کردم ولی بازم با همون پیغام روبرو میشم
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز روش نصب قالب شما اشتباه است .
مقاله زیر در این ضمینه به شما کمک خواهد کرد .
نصب قالب در جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%8 8%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D B%8C)
موفق باشید .
reer217
05-26-2012, 07:43 AM
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز روش نصب قالب شما اشتباه است .
مقاله زیر در این ضمینه به شما کمک خواهد کرد .
نصب قالب در جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%8 8%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D B%8C)
موفق باشید .
سلام
خیلی ممنون از کمکتون
همون طور که گفتم
داخل پوشه ی کمپرس شده ی قال دو تا پوشه ی زیپ شده دیگه هست
کدوم رو برای نصب بزنم
اونی که حجم بالاتری داره و چند مگابایت هست یا اونی که خجمش تنها چند کیلوبایت هست
shmata
05-26-2012, 07:52 AM
سلام
خیلی ممنون از کمکتون
همون طور که گفتم
داخل پوشه ی کمپرس شده ی قال دو تا پوشه ی زیپ شده دیگه هست
کدوم رو برای نصب بزنم
اونی که حجم بالاتری داره و چند مگابایت هست یا اونی که خجمش تنها چند کیلوبایت هست
templateDetails.xml اینجا \ نام قالب
اون بسته ای که داخلش پوشه نام قالب یک فایل به نام templateDetails.xml وجود دارد
بسته نصبی قالب شماست .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.