ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک سایت

morteza93
05-17-2012, 06:27 PM
سلام، چطور میشه یک افزونه درست کرد، عین بخش به روایت لینک سایت ذیل
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یعنی، عین همون باشه، وقتی یک سایتی رو نشون میده. یک خط بالاش مختص ما باشه.
و خود کاربر بتونه لینک بفرسته، فقط احتیاج به تایید مدیر باشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟

safajuy
05-18-2012, 07:26 AM
سلام

مي تونيد از كامپوننت وب لينك خود جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)استفاده كنيد

اگراون كامپوننت جواب نيازهاي شما رو نميده مي تونيد از افزونه هاي زير استفاده كنيد:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشيد

morteza93
05-18-2012, 12:41 PM
چطور میشه، زمانی که طرف کلیک کرد و وارد سایت لینک شده شد. بالای اون سایت تبلیغات ما باشه
مثل بخش به روایت لینک بچه های قلم

safajuy
05-18-2012, 01:38 PM
از اين پلاگين مي تونيد استفاده كنيد

موفق باشيد

morteza93
05-18-2012, 05:17 PM
سلام
پلاگین رو نصب و فعال کردم
ولی زمانی که یک لینکی رو در بخش لینکستان میدیم، وقتی وارد سایت مقابل میشه، همچون قبل است . اصلا مشابه لینکستان بچه های قلم نیست
ممنون میشم، بفرمایید چیکار کنم؟

poonoodi
05-18-2012, 05:33 PM
سلام

تکنیک جالبی است و من هم نمونش رو قبلا دیدم
شبیه iframe جوملا است اما بهتر

سایت قطره :

لینک ها رو بصورت خبرخوان جذب و نمایش میده در قالب iframe:idea:

morteza93
05-18-2012, 06:28 PM
خیلی سخته برای هر لینک تو ifaram درست کنیم
ممنون میشم، یه چیزی مشابه بخش به روایت لینک سایت بچه های قلم معرفی کنید
که وقتی وارد سایت لینک شده شد. تبلیغات سایت خودمون بالاش باشه

morteza93
05-19-2012, 05:05 PM
لطفا مشابه اون ماژولی که گفتم رو معرفی کنید؟؟؟؟؟؟؟

morteza93
05-21-2012, 07:15 PM
دوستان لطفا یکی، افزونه مذکور رو معرفی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

morteza93
05-23-2012, 10:31 AM
اگه لطف کنید یک افزون ای مثل بخش به روایت لینک سایت<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
معرفی کنید ( که زمانی به سایت مقابل لینک دادیم بخش بالای سایت تو مدیریت خودمون باشه)
لطف میکنید اگه لینک دانلود این افزونه رو بزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:rose: