PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد فروشگاه ساز

pouria1980
05-18-2012, 08:13 AM
با سلام به دوستان
من دنبال یک فروشگاه ساز هستم که امکان اتصال به شبکه شتاب رو داشته باشه برای فروش CD و فایل pdf
در مورد فایل pdf می خوام که با پرداخت مبلغ بتونن فایل رو کپی کنن به صورت کاملا آنلاین و بدن دخالت ادمین سایت
دوستان چی رو معرفی می کنن ؟

و یه سوال دیگه اینکه من با بانک برای سیستم فروشگاه صحبت کردم و ظاهرا خیلی سخت کد مروبط به اتصال رو مدن ! آیا راه دیگه ای وجود داره مثل سیستم زرین پال , البته در مورد نحوه کار و امکاناتش چیزی نمی دونم و آیا می شه بهش اعتماد کرد ؟

safajuy
05-18-2012, 01:42 PM
سلام

در مورد فایل pdf می خوام که با پرداخت مبلغ بتونن فایل رو کپی کنن به صورت کاملا آنلاین و بدن دخالت ادمین سایت

مي تونيد از payperdownload استفاده كنيد. البته تجاريه اين كامپوننت ولي نسبت به كاراييش قيمت مناسبي داره

در مورد پرداخت هم:

اگر شركت ثبت شده داريد ازبانك ها استفاده كنيد كه حداقل كارمزد رو بردارند و پول سريعتر به حساب شما واريز بشه

در غيراين صورت از سايت هايي مثل زرين پال يا پي لاين و ... استفاده كنيد. اين شركتها ثبت شده اند و درازاي تراكنش شما هزينه اي رو به عنوان كارمزد برميدارن

موفق باشيد

pouria1980
05-18-2012, 02:17 PM
کامپوننت رایگان چی ؟ دوست عزیز می تونید نمونه خوبی از کامپوننت رایگان هم معرفی کیند ؟

safajuy
05-18-2012, 04:02 PM
اين موارد هم هستند:
Maian Media Free (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)AC File Payments (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)P2DXT (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)QuniLicense (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
هيچ كدوم از اين موارد به بانك هاي ايراني يا شركت هاي واسط وصل نشدند

موفق باشيد