PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب مشابه دانشگاه

gipcenter
05-19-2012, 04:47 AM
سلام به همه دوستان و سروران
من نياز به يك قالب دارم شبيه قالب دانشگاه علمي كاربردي پاسارگاد.
اگر فقط شبيه به اين قالب هم باشه خوبه خودم درستش ميكنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

elyastel
05-19-2012, 05:27 AM
سلام دوست عزيز

فكر ميكنم قلب زير بد نباشه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشيد

gipcenter
05-19-2012, 07:23 AM
تشكر از پاسختون
ولي اين قالب با اون چيزي كه قالب اون دانشگاه هست خيلي متفاوت هستش هنوز يعني كلي موقعيت بايد بهش اظافه بكنم تا بشه مثل اون
اگر امكان داره باز هم كمكي داشته باشين در اين رابطه ممنون ميشم

gipcenter
05-19-2012, 07:51 AM
تشكر از توجه شما
ولي اين قالب تا تبديل شدن به اون چيزي كه اون سايت هست زمان ميبره و كلي موقعيت جديد بايد بزارم.اگر اكان داره باز هم راهنمايي كنيد كه شبيه تر باشه
تشكر

elyastel
05-20-2012, 09:59 AM
سلام

با قالب زير كه 28 موقعيت ماژول داره امتحان بفرمائيد و نتيجه را اعلام فرمائيد( فكر ميكنم قالب بدي نباشه ).

موفق باشيد

gipcenter
05-20-2012, 07:05 PM
نه متاسفانه اينم اوني كه ميخواستم نبود.
براي رفع مشكلم رفتم سراغ آرتيستر.داخل اون يك كارايي تونستم بكنم و يك قالب طراحي كردم.اونو اينجا هم ميزارم شايد بدرد كسي بخوره .البطه هنوز كامل تموم نشده
خوشحال ميشم نظرتون هم در مورد اين قالب بدين