PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی سازی جی فرم 2

terminasiyan
05-19-2012, 12:03 PM
توی فارسی سازی جی فرم یک مشکلی هست و اون اینکه واسه تاریخ ماه اردیبهشت رو به جای فوریه می بینه و تا 28 ماه رو می شناسه و از 29 تا 31 رو نیم شناسه و invalid می زنه. اگه ممکنه راهنمایی کنین واسه رفع این مشکل من باید چی کار کنم تا حل بشه و تاریخ کاملاً مطابق با تاریخ شمسی باشه

من فکر می کنم باید تاریخ mysql خودم رو فارسی کنم چون فرم داره از روی تقویم می خونه حالا کدوم تقویم (calender) نمی دونم توروخدا راهنمایی کنین من چی کار باید بکنم؟ تاریخ میلادی و شمسی باهم قاطی شده الان
لطفاً یکی جواب بده

safajuy
05-19-2012, 12:36 PM
سلام

اين تقويم براي جي فرماصلاً درست نيست!

نبايد به جاي فوريه از ارديبهشت استفاده بشه. اين مشكل براي اسفند ماه هم هست

شمسي سازي اين افزونه درست نبوده

تقويم هم از سرور گرفته ميشه نه از mysql . توابعي براي php وجود داره كه با فعال كردن اون تاريخ سرور شما شمسي ميشه. البته معمولاً كسي از اين توابع استفاده نمي كنه

موفق باشيد

terminasiyan
05-20-2012, 03:50 AM
ممنون می شم که راهنمایی کنین چطوری از اون توابع استفاده کنم. من یه فرم ساختم که کلی هم اطلاعات توش وارد شده و نمی تونم که فرم خودم رو عوض کنم. باید همین جی فرم رو درستش کنم اما نمی دونم چطور؟

safajuy
05-20-2012, 06:57 AM
از اين سايت مي تونيد استفاده كنيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

البته اين كار يك مقدار نياز به دانش فني دراين زمينه داره

موفق باشيد