PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در بریزینگ فرم

dr.jahangard
05-19-2012, 12:09 PM
سلام
وقتی می خوام در قسمت manage records از فرم های تکمیل شده خروجی بگیرم تمام فیلد هایی که فارسی هستن به شکل ؟ در می آن !
برای رفع این مشکل باید چه کنم ؟
تشکر از تمام دوستان

kianesfahan
05-20-2012, 05:28 AM
با عرض سلام و ادب .

درود .

به پایگاه داده سایت خود مراجعه کنید .

تمامی جداول فرم ساز مربوطه را روی utf8_general_ci قرار دهید و ذخیره نماید .

موفق باشید .

mirzakhani
05-24-2012, 07:37 AM
با سلام
بریزینگ فرم رو نصب کردم و دو تا فرم هم ساختم اما بعد از اینکه تو قسمت تمپ کامپوننت رنگ ها رو تغییر دادم و ذخیره کردم دیگه فرم هایی رو که می سازم ذخیره نمی کنه کسی می تونه راهنمایی کنه؟
ممنون

mirzakhani
05-31-2012, 07:30 AM
با عرض سلام و ادب .

درود .

به پایگاه داده سایت خود مراجعه کنید .

تمامی جداول فرم ساز مربوطه را روی utf8_general_ci قرار دهید و ذخیره نماید .

موفق باشید .

با سلام
می شه دقیق تر بگید کجا برم و چکار کنم (یکم مبتدی تر)
ممنون

kianesfahan
05-31-2012, 04:24 PM
با سلام
می شه دقیق تر بگید کجا برم و چکار کنم (یکم مبتدی تر)
ممنون

با سلام .

دوست عزیز برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده نماید .
دوست عزیز به php my admin بروید .

بر روی پایگاه دادخ مد نظر کلیک کنید .

بر روی جدول مورد نظر کلیک کنید .

سپس از تب های بالا بر روی Structure کلیک کنید .

از فلید های موجود هر کدام که قسمت Collation چیزی نوشته بود به utf8_general_ci تغییر دهید .

موفق باشید .

dr.jahangard
07-02-2012, 04:00 AM
سلام دوستان جدول مربوط به برزینگ فرم رو چطور پیدا کنم و تغییر بدم ؟ ممنون می شم راهنماییم کنین :d

dr.jahangard
07-02-2012, 04:24 AM
دوستان ! عرض کنم که جدول ها رو پیدا کردم : فقط این که چندتا جدول وجود داره که نمی دونم کدوم رو باید تغییر بدم و هم این که قسمت Collation بعضیا خالیه و هیچی ننوشته و بعضیا utf8_general_ci هست ! باید اونایی که خالیه رو تغییر بدم ؟ ممنون از پاسختون

shmata
07-02-2012, 04:35 AM
بله باید برروی utf-8 ست شوند اگر تعداد table هاتون زیاده میتونید از این روش استفاده کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>