PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ارسال متن در بخش مربوطه !؟

hichkas
05-19-2012, 02:29 PM
سلام
سایت من : sim30m.com
بخش هایی به نام های :

علوم پایه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
فنی مهندسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
هنر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
علوم انسانی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
کشاورزی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
زبان انگلیسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
معارف (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تربیت بدنی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
پست هایی که ارسال میکنم مثل برای بخش علوم پایه ! وقتی ارسال میکنم علی رغم اینکه در صفحه ی اول نمایش داده میشه اما در بخش مربوطه وقتی کلیک میکنم اون متن اصلا نیست !
چه طور میتوننم متن رو ارسال کنم که در بخش خودش که تعیین کردم قرار بگیره

و نکته ی بعدی اینکه: زیر منوهارو چه طوری تعریف باید کرد که بشه داخل انها هم مطلب گذاشت

نوید
05-23-2012, 03:17 AM
سلام دوست عزیز
1- شما در هنگام ارسال مطلب امکان انتخاب بخش و مجموعه دلخواه را دارید ، احتمالا شما همه مطالب را بدون مجموعه انتخاب کرده اید
2- در مورد گذاشتن لینک ارسال مطلب در هر قسمت تا حالا افزونه ای که این کار را بکند ندیدم ، شاید k2 بتواند در این مورد کمکتون کنه چون تست نکردم
موفق باشید

hichkas
05-25-2012, 03:20 PM
در واقع میخوام بدونم یکی از سوالام اینه که چه طوری تو زیر منو بزارم مطلب؟

safajuy
05-26-2012, 11:36 AM
در واقع میخوام بدونم یکی از سوالام اینه که چه طوری تو زیر منو بزارم مطلب؟

سلام

منظورتون نمايش يك مطلب خاص هست يامجموعه اي از مطالب يا نمايش بخش؟ كدومش مدنظرتون هست؟

و همين طور به مورادي كه گفته شده دقت كنيد:

احتمالا شما همه مطالب را بدون مجموعه انتخاب کرده اید

موفق باشيد