PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد تب ساز حرفه ای

morteza93
05-19-2012, 04:23 PM
سلام
دوستان یه تب ساز احتیاج دارم، می خوام عین بانک ملی، پایین صفحش باشه . عین همون تب ساز، + اینکه بشه رنگ بک گراندش هم تغییر داد.
لطفا یه چیزی مشابه اون رو معرفی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kianesfahan
05-20-2012, 06:25 AM
با عرض سلام و ادب .

درود .

می توانید موارد زیر رابررسی و انتخاب نماید .

تب ساز (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

تب ساز بانک ملی را من برای یک سایت کار کردم اما برای جوملا 1.5 . سرچ می کنم اگر برای 2.5 هم وجود داشت اطلاع می دهم .

موفق باشید .

morteza93
05-20-2012, 09:03 AM
ممنون میشم اگه معرفی کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا، اگه لطف کنید بفرمایید بخش وسط سایت بانک ملی از چی ساخته شده و معرفی کنید ممنون میشم( فکر کنم اونم تب باشه)

kianesfahan
05-20-2012, 06:30 PM
درود .

دوست عزیز یه سرچی در بین افزون هام میکنم و اطلاع می دهم .

منظورتون از بخش وسط چی هست ؟ منظورتون اسلاید شو هست ؟

دقیقا همان اسلاید شو را نیز برای سایت مشتری ما کار کردیم .

اون تب ساز را پیدا کردم اطلاع می دهم .

morteza93
05-20-2012, 07:47 PM
بله استاد،
ضمنا منتظر هستم ان شاالله یه تب ساز خوب مشابه اون معرفی فرمایید؟
morteza93
05-21-2012, 06:59 PM
این صفحه ای که لینک دادی، تب سازاش همش قیمتش بالاست
اگه لطف کنید به یک صفحه ای لینک بدی که رایگان باشه ممنون میشم

hossein0241
05-21-2012, 08:36 PM
دوست عزیزم راکت تم هم یه تب پلاگین تب ساز داره
که اسمش راکت تب هست
اگه خواستید دنبالش بگردید تو سایت راکت تمز توی اکستنشنز روی فری (free) ها دنبالش بگردید
اگه اشتباه نکنم امکان تغییر بک گراندش هم بود
موفق باشید

morteza93
05-21-2012, 11:08 PM
رفتم توی سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
هر چی گشتم چیزی پیدا نشد. ممنون میشم، مشابه تب بانک ملی یک چیزی معرفی کنید.(لینک دانلودش+ نحوه فعال سازی)

نوید
05-22-2012, 03:31 AM
سلام
من ja tabs شرکت جوملا آرت را پیشنهاد میکنم که خیلی عالی است و استایل های متنوع دارد
موفق باشید

morteza93
05-22-2012, 07:10 AM
رفتم تو سایتش، گفت باید عضو بشی، که اونم برای دانلود باید پول میدادی
لطفا یه چیزی شبیه بانک ملی معرفی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟ (لینک دانلود بدید)

kianesfahan
05-22-2012, 08:59 AM
درود .

دوست عزیز اگر 48 ساعت به بنده زمان بدهید همان تب ساز بانک ملی را برای نسخه 1.5 به شما تقدیم می کنم .

در حال سرچ در بین افزونه هایم میباشم .

موفق باشید .

hossein0241
05-23-2012, 07:01 AM
رفتم توی سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
هر چی گشتم چیزی پیدا نشد. ممنون میشم، مشابه تب بانک ملی یک چیزی معرفی کنید.(لینک دانلودش+ نحوه فعال سازی)

داداشم شما تو پوشه تم هاش رو گشتی
اینم لینک تب سازش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یه نگاهش بنداز شاید تونستی دقیق مثل بان ملیش کنی
موفق باشی

morteza93
05-23-2012, 09:42 AM
مهندس kianesfahan (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) اگه لطف کنی برای جوملا 2.5 رو معرفی کنی خیلی خیلی ممنون میشم،
سپاس و تشکر از مرحمت شما. ان شاالله سایتی که دارم درست میکنم رو پس از اتمام بهت معرفی میکنم، اون وقت متوجه می شی چه خدمت بزرگی به اسلام کردی. (برای یک سایت بزرگ عام المنفعه اسلامی میخوام)

ضمنا حسین آقا تشکر، از راکت گرفتم و نصب کردم ولی نمیدونم چرا توی مروگر اکسپلور درست باز نمیکنه. یعنی تو همان فایرفاکس هم تا روش کلیک نکنی چیزی نشون نمیده.
kianesfahan
05-23-2012, 01:58 PM
درود .

چشم دوست عزیز morteza93 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) برای نسخه 2.5 سرچ می کنم اما برای 2.5 قول نمی دهم .

باور کنید مدتی هست سرم شلوغه .

موفق باشید .

morteza93
05-25-2012, 11:28 AM
مهندس ما همچنان منتظریم !!!!!!
ایشاالله افزونه تب ساز مشابه بانک ملی نسخه 2.5 رو پیدا کنی !!!!

kianesfahan
05-25-2012, 09:10 PM
با عرض سلام و ادب .

درود .

دوست عزیز بابت تاخییر پوزش می طلبم . بنده هر چی گشتم متاسفانه برای نسخه 2.5 چیزی پیدا نکردم . اما برای نسخه 1.5 می توانید از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود کنید .

البته اگر می خواهید دقیقا مانند بانک ملی شود باید کمی در کد هایش تغییر بدهید اما از همین افزونه استفاده کنید .

ما با کمی تغییر در کد ها دقیقا مانند سایت بانکی ملی را به مشتری تحویل داده ایم .

امیدوارم بتوانید موفق شوید .

morteza93
05-26-2012, 12:52 PM
تشکر داداش
این افزونه ای که معرفی کردی روی 2.5 هم جواب میده، یعنی جدیدا سازنده اش این رو هم قرار داده بود.
ولی امکاناتش خیلی کمه . مثلا این امکان رو نداره وقتی موس رو روش نگه داشتی خودکار عوض بشه و ...
زمین تا آسمون با بانک ملی فرقشه، لطفا یه همراهی بفرمایید. تشکر

kianesfahan
05-26-2012, 06:34 PM
با عرض سلام و ادب .

دوست عزیز به این نکته بانک ملی که وقتی موس روی تب میرود عوض میشه اما اون سایتی که برای مشتری ایجاد کردیم را براتون پ . خ کردم فقط تفاوتش این هست که باید روی تب ها کلیک کنید .

ما از همین افزونه که معرفی کردم استفاده کردم .

موفق باشید .