توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در رابطه با كامپونت گالري تصاوير
omidan
01-26-2007, 01:12 AM
سلام به دوستان
ضمن تسليت به مناسبت اين ايام سوگواري امام حسين (ع)
يك سوال داشتم
لطفا بفرماييد كه كدام يك از اين كامپونت هاي گالري تصاوير كه فارسي شده و توسط سايت مامبو لرن ارائه ميشود كاملا با آخرين ورژن مامبو يعني 4.6.1p سازگار است.
و مختصري در رابطه با تفاوت هاي اين كامپونت هاي گالري تصاوير توضيح دهيد لطفا
و در اخر از صاخب نظران مي خواهم كه بهترين كامپونت گالري تصاوير رو به من پيشنهاد بدهند.
sorry4uboth
01-26-2007, 02:27 AM
گالری داتسو فارسی و سازگار هست
نمونه هم روی سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نصب هست
میتونید ببینید و امکاناتش رو بررسی کنید
کلا کامپوننت ساده و خوش دستی هست.
گالری زوم هم هست که هنوز تکمیل نشده میتونید تو انجمن سرچ کنید و این کامپوننت رو هم پیدا کنید (انگلیسی)
اما کار باهاش یه مقدار پیچیده هست
webpen
01-26-2007, 07:03 AM
داتسو شباهت زیادی به پونی داره. ولی پونی مخصوصا نسخه جدیدش واقعا عالی تر شده.
یکی از مشکلاتی که من با داتسو دارم نمایش تصاویر به صورت اورجینال هست. توی گالری پونی نمایش عکس رو میشه کاستومایز نمایش داد و فرد با کلیک روی عکس تصویر اورجینال رو ببینه. ولی داتسو گمونم این قابلیت رو نداره
sorry4uboth
01-26-2007, 03:17 PM
نه نداره
اما امکان دانلود داره که لینک مستقیم میده و میتونی تنظیم کنی مثلا مهمان دانلود نکنه!
اکثرا این رو میپسندند ;)
tajrobeh
01-26-2007, 10:09 PM
داتسو شباهت زیادی به پونی داره. ولی پونی مخصوصا نسخه جدیدش واقعا عالی تر شده.
یکی از مشکلاتی که من با داتسو دارم نمایش تصاویر به صورت اورجینال هست. توی گالری پونی نمایش عکس رو میشه کاستومایز نمایش داد و فرد با کلیک روی عکس تصویر اورجینال رو ببینه. ولی داتسو گمونم این قابلیت رو نداره
ميشه لطف كنيد و بفرماييد كه يوني چه امكانات بيشتري نسبت به داتسو داره؟
كه مي فرماييد نسخه جديدش واقعا عالي هست
webpen
01-28-2007, 09:43 AM
ببینید من نصبش کردم و ازش استفاده کردم, به هیچ وجه قابل مقایسه با «داتسو» و «نسخه قبلی پونی گالری» نیست.
تنظیمات تغییرات زیادی کرده و شما امکان مدیریت گسترده روی گالری رو دارید.
اما چند تا نکته که من خیلی باهاش مشکل داشتم و حل شده اینها هستند البته من فقط نیم ساعت با گالری کار کردم، نکته های دیگه رو بعداً همینجا مطرح میکنم:
- تغییرات در پنل مدیریت عکس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
- تصاویر watermark، عکس : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
- نمایش تصاویر بند انگشتی برای مجموعه ها، (در بخش کاربری)
- نمایش تصاویر بند اگشتی-خیلی کوچک ، کنار تیتر عکسها (بخش کاربری و مدیریت) عکس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
- ارسال چندین تصویر با هم برای یک مجموعه چه در بخش مدیریت و چه در بخش کاربری، عکس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
- استفاده از تکنولوژی Ajax در نمایش تصاویر، عکس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
- آپلود از طریق FTP ،
- امکان دانلود نسخه اورجینال تصویر (قرار دادن دکمه دانلود در زیر عکس)
- محیط زیباتر و امکانات دیگه که این گالری رو واقعا عالی کرده.
اما مشکلات:
من تا حالا دو تا مشکل توی گالری پیدا کردم که برمیگرده به فارسی نبودن:
1- چپ به راست بودن گالری در بخش نمایش مجموعهها (که قابل حل هست) عکس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
2- امکان ارسال یک مجموعه عکس در بخش مدیریت به صورت فایل زیپ شده (حروف فارسی به هم میریزد- البته در نسخه قبل اصلا امکان آپلود فایل زیپ با توضیح فارسی نبود فقط A_Z رو قبول میکرد) فکر میکنم مشکل با یونی کد کردن گالری حل بشه
در مجموع این گالری از نظر من فوقالعاده هست. اگر سوالی بود در خدمتم
art7th
01-28-2007, 09:50 AM
ببینید من نصبش کردم و ازش استفاده کردم, به هیچ وجه قابل مقایسه با «داتسو» و «نسخه قبلی پونی گالری» نیست.
تنظیمات تغییرات زیادی کرده و شما امکان مدیریت گسترده روی گالری رو دارید.
اما چند تا نکته که من خیلی باهاش مشکل داشتم و حل شده اینها هستند البته من فقط نیم ساعت با گالری کار کردم، نکته های دیگه رو بعداً همینجا مطرح میکنم:
- تغییرات در پنل مدیریت عکس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
- تصاویر watermark، عکس : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
- نمایش تصاویر بند انگشتی برای مجموعه ها، (در بخش کاربری)
- نمایش تصاویر بند اگشتی-خیلی کوچک ، کنار تیتر عکسها (بخش کاربری و مدیریت) عکس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
- ارسال چندین تصویر با هم برای یک مجموعه چه در بخش مدیریت و چه در بخش کاربری، عکس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
- استفاده از تکنولوژی Ajax در نمایش تصاویر، عکس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
- آپلود از طریق FTP ،
- امکان دانلود نسخه اورجینال تصویر (قرار دادن دکمه دانلود در زیر عکس)
- محیط زیباتر و امکانات دیگه که این گالری رو واقعا عالی کرده.
اما مشکلات:
من تا حالا دو تا مشکل توی گالری پیدا کردم که برمیگرده به فارسی نبودن:
1- چپ به راست بودن گالری در بخش نمایش مجموعهها (که قابل حل هست) عکس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
2- امکان ارسال یک مجموعه عکس در بخش مدیریت به صورت فایل زیپ شده (حروف فارسی به هم میریزد- البته در نسخه قبل اصلا امکان آپلود فایل زیپ با توضیح فارسی نبود فقط A_Z رو قبول میکرد) فکر میکنم مشکل با یونی کد کردن گالری حل بشه
در مجموع این گالری از نظر من فوقالعاده هست. اگر سوالی بود در خدمتم
این جور که بوش میاد باید جالب باشه!
ولی من قبلاً ها شنیدم که می گفتن که دیگه نسخه ای از پونی منتشر نمی شه!!
آیا پتچی برای نسخه فارسی که مامبولرن منتشر کرده وجود داره!
ارادتمند ، بهمنی
webpen
01-28-2007, 10:00 AM
من مدتها از پونی استفاده میکردم، تایید میکنم نسخه جدید تقریبا یه گالری حرفهای محسوب میشه. با توجه به مشکلات کاربری "گالری زوم" من شدیداً نسخه جدید گالری پونی رو توصیه میکنم.
- دمو، دانلود، اسکرین شات : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در مورد پتچ راستش فکر نمیکنم، ولی من چون قصد ارتقاء به نسخه جدید دارم، حتما تست میکنم ببینم با جایگزینی فایل ها مشکلی پیش میاد یا نه.
yss.ir
01-28-2007, 10:22 AM
لینک دانلود داتسو و پونی؟؟؟
firoozmandan
01-28-2007, 10:39 AM
لینک دانلود داتسو و پونی؟؟؟
عزيزم اينجا قهوه خونه سر گردنه ... نيست كه به اين صورت ...
با يه جستجو ميتونستيد مشكلتون رو حل كنيد .
art7th
01-28-2007, 12:36 PM
جناب فيروزمندان آيا تيم مامبولرن اقدام به ارائه يك پك بروزرساني براي گالري پوني نسخه جديد خواهد كرد .
چونكه نسخه فارسي اين گالري با مامبو 4.6.1 فارسي كمي مشكل داره!
ارادتمند ، بهمني
firoozmandan
01-28-2007, 12:41 PM
سلام
فعلا و در حال حاضر خير .
ورژن 4.6.2 يه مدت ديگه منتشر ميشه ( نسخه بتا در اختيار ما قرار گرفته ، البته الان در مورد اين ورژن بحث هست شايد در حال حاضر منتشر نشه و با يك سري تغييرات ديگه با نام 4.7 منتشر بشه )
و از طرفي ديگر ما روي پروژه اي مشغول كار هستيم كه فكر ميكنم شما و همه كاربران به اون نياز بيشتري داريد و با شنيدن اون بيشتر خوشحال خواهيد شد .
پس يه مدت صبر كنيد و اگر در توانتون هست در اداره انجمن به ما كمك بيشتري كنيد تا ما وقت بيشتري روي پروژه هايي كه در نهايت به نفع شماست بذاريم .
يا علي
hossein.shokrzadeh
01-28-2007, 02:47 PM
سلام
دوستان اين گالري كه فرموديد امكان گالري فيلم هم داره؟
ممنون
يا علي
radmehr
01-28-2007, 03:11 PM
به احتمال زیاد خیر
خودتون دانلود و تست کنید!
webpen
01-28-2007, 03:42 PM
سلام
دوستان اين گالري كه فرموديد امكان گالري فيلم هم داره؟
ممنون
يا علي
نه همچین امکانی وجود نداره.
webpen
01-28-2007, 03:53 PM
کودوم یک از دوستان قصد دارند فایل زبان این گالری رو ترجمه کنند. راستش من این روزها سرم خیلی شلوغه وگرنه این کار رو میکردم.
ضمن اینکه ترجمه فایل زبان این گالری خیلی سخت نیست .
من چند خطش رو ترجمه کردم. فایل زبان خیلی با نسخه قبلی تفاوت نکرده و اغلب ترجمه لازم نداره و فقط باید کلمات رو «کپی - پیست» کرد.
من فایل زبان نسخه قدیمی و جدید پونی رو میزارم اینجا اگر کسی مایل بود خبر بده.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با سلام
می تونید با مدیر تیم ترجمه تماس بگیرید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
webpen
01-28-2007, 04:40 PM
محمد و دیگر دوستان به قدر کفایت مشغول هستند نوید عزیز!
سایر دوستان هم میتوانند تنها مصرف کننده نباشند...
webpen
01-29-2007, 09:21 PM
من تست کردم با جایگزینی همه فایلها ارتقاء انجام شد. فقط یه مشکل هست.
اونم اینه که چون در مسخه جدید این گالری، دو تا منو به منوها اضافه شده و چون ما کامپوننت رو نصب نمیکنیم. در بخش مدیریت اون دو تا آیتم منو دیده نمیشه.
حتما راه حلی هست! اگر ممکنه راهنمایی کنید.
منوها باید اینجوری باشه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی بعد از ارتقاء اینجوریه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
sorry4uboth
01-29-2007, 10:33 PM
مهدی این تغییرات و ترجمه ها باید تو XML ها داده بشه
چون این اسامی توسط XML وارد دیتابیس میشه ;)
webpen
01-30-2007, 06:50 AM
بعد از نصب اگر تغییرات اعمال بشه که عمل نمیکنه! درسته؟ این جور وقت ها چکار باید کرد.؟
radmehr
01-30-2007, 08:57 AM
شما اول باید ببینی جداول این کامپوننت جدید با قبلی یکی هست یا نه
اگر هست (که بعید میدونم کاملا یکی باشن) که هیچ
اگر نیست باید یک پچ برای query تهیه کنی تا بعد از جایگزینی فایلهای جدید اون query رو کاربر اجرا کنه
اسم لینک ها تو منوی کامپوننت ها رو هم باید تو این پچ قرار بدی
webpen
01-30-2007, 10:54 AM
من الان دیدم پک به روزرسانی هم تهیه شده. که همه چیز رو اصلاح میکنه. ابتدا باید فایلها با FTP جایگزین بشوند. سپس در فولدر Tools دو تا فایل Update و Update 2 رو دلیت میکنید. در بخش مدیریت گزینهای برای اصلاح دیتا بیس در نظر گرفته شده، کلیک میکنید گالری به روز میشه. نکته مهم اینکه حتما باید تنظیمات بخش مدیریت مجدد انجام بشه که کلا 5 دقیقه وقت میگیره.
من روی مامبو 4.23 و 4.5.4 تست کردم مشکلی نبود. حتما شما هم تست کنید. خدای نکرده مشلکی برای گالریتون ایجاد نشه.
فایل آپدیت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در ضمن من دارم روی ترجمه کار میکنم. آماده شد در اختیار تیم قرار میدم.
webpen
01-30-2007, 10:56 AM
اصلاحیه: حذف 2 تا فایل Update و Update2 باید بعد از عملیات به روز رسانی دیتا بیس انجام بشه !!
sorry4uboth
01-30-2007, 10:56 AM
مرسی مهدی جان
کمکی از دست من بر میاد بگو
از لطفی که به ما و همه داری ممنونم
art7th
01-31-2007, 08:47 AM
من الان دیدم پک به روزرسانی هم تهیه شده. که همه چیز رو اصلاح میکنه. ابتدا باید فایلها با FTP جایگزین بشوند. سپس در فولدر Tools دو تا فایل Update و Update 2 رو دلیت میکنید. در بخش مدیریت گزینهای برای اصلاح دیتا بیس در نظر گرفته شده، کلیک میکنید گالری به روز میشه. نکته مهم اینکه حتما باید تنظیمات بخش مدیریت مجدد انجام بشه که کلا 5 دقیقه وقت میگیره.
من روی مامبو 4.23 و 4.5.4 تست کردم مشکلی نبود. حتما شما هم تست کنید. خدای نکرده مشلکی برای گالریتون ایجاد نشه.
فایل آپدیت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در ضمن من دارم روی ترجمه کار میکنم. آماده شد در اختیار تیم قرار میدم.
آيا اين پك بروزرساني با مامبو 4.6.1 فارسي سازگار است .
ارادتمند ، بهمني
sorry4uboth
01-31-2007, 09:01 AM
مرتضی
لوکال هاست = تست ;)
جلال افشار
01-31-2007, 09:46 AM
گالری داتسو رو من نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشت اولش در ضمن GD هم نصب شد روش ;) منتهی بعد از آپلود عکس توی قسمت مدیریت عکس هیچ عکس رو نشون نمیده! البته عکس ها توی فلدر img_pictures هستش. پرمیشین فلدرها هم 777 و فایلها 644 هستش.
چرا؟
sorry4uboth
01-31-2007, 09:52 AM
خوب ببین!
این گالری وقتی شما عکسی رو از قسمت مدیریت اپلود میکنید نمایش داده نمیشه!
شما باید برید در قسمت عکسها و از اونجا دونه دونه تعریف کنید ;)
جلال افشار
01-31-2007, 10:22 AM
خوب ببین!
این گالری وقتی شما عکسی رو از قسمت مدیریت اپلود میکنید نمایش داده نمیشه!
شما باید برید در قسمت عکسها و از اونجا دونه دونه تعریف کنید ;)
این کار رو کرده بودم منتهی یه سوتی خیلی بد داده بودم :( همه پرمیشین ها رو تغییر داده بودم و فراموش کرده بودم دوباره درستشون کنم. نمی دونم واقعا ربط داشت یا نه ولی به هر حال درست شد!! به هر حال خیلی خیلی شرمنده
به نظرم استفاده از این گالری کمی طولانیه و برای آدم های تنبل زیاد مناسب نیست D: منظورم اینه که لازم نباشه برویم تعریف کنیم و... در ضمن دیگه تکرار نمیشه;)
webpen
01-31-2007, 10:38 AM
در نسخه جدید پونی گالری شما میتونید انتخاب کنید تصاویر بدون تایید منتشر بشوند یا خیر. ( با در نظر گرفتن سطوح کاریری البته)
نکتهای که خیلی خیلی مهمه اینه که بعد از نصب و مخصوصا پس از به روز رسانی به خوبی پارامترها ها رو مطالعه کنید و گالری رو تنظیم کنید. اینطوری گالری زیباتری خواهید داشت.
اما یک مزیت دیگر این گالری ارسال چندین عکس در بخش کاربری هست. به طوری که یک کاربر میتونه همزمان 1 تا 10 عکس ارسال کنه.
نصب رو 4.6. رو اگر کسی تست کرد اطلاع بده ممنون میشم.
جلال افشار
01-31-2007, 08:42 PM
در نسخه جدید پونی گالری شما میتونید انتخاب کنید تصاویر بدون تایید منتشر بشوند یا خیر. ( با در نظر گرفتن سطوح کاریری البته)
نکتهای که خیلی خیلی مهمه اینه که بعد از نصب و مخصوصا پس از به روز رسانی به خوبی پارامترها ها رو مطالعه کنید و گالری رو تنظیم کنید. اینطوری گالری زیباتری خواهید داشت.
اما یک مزیت دیگر این گالری ارسال چندین عکس در بخش کاربری هست. به طوری که یک کاربر میتونه همزمان 1 تا 10 عکس ارسال کنه.
سلام.
من پونی گالری رو همین امروز روی 4.6.1 فارسی شده مامبولرن نصب کردم . فعلا که هیچ ایرادی ندیدم و به نظرم خیلی بهتر از داتسو هستش (به خاطر امکاناتش) الان هم چون دارم یک سایت عکاسی آماده می کنم (قبلا توی یه تاپیک دیگه گفته بودم) همه کامپوننت های عکس رو ریشه ای تست می کنم ببینیم چی میشه. فعلا که پونی بهتر بوده. یه Cpanel جدا هم داره داخل ادمین مامبو که خودش امتیاز خیلی خوبیه مخصوصا وقتی قرار کاربر تازه کاری از مامبو استفاده کنه. منتهی مشکلش اینه که فارسی نیست. که اون رو هم اگه بشه انجام میدم. کار نشد نداره D:
جلال افشار
01-31-2007, 09:44 PM
در ضمن همین الان پونی رو روی یک سایت دیگه که اونم مامبو بود (همین 4.6) نصب کردم. اما بعد از اتمام نصب این همه error داد:
Fatal: Installer error with /home/rayra/public_html/media/install_45c10cdce8028/ponygallery.xml: component com_ponygallery SQL error DB function failed with error number 1050
Table 'mos_ponygallery' already exists SQL=CREATE TABLE `mos_ponygallery` (`id` int(11) NOT NULL auto_increment,`catid` int(11) NOT NULL default '0',`imgtitle` text NOT NULL,`imgauthor` varchar(50) default NULL,`imgtext` text NOT NULL,`imgdate` varchar(20) default NULL,`imgcounter` int(11) NOT NULL default '0',`imgvotes` int(11) NOT NULL default '0',`imgvotesum` int(11) NOT NULL default '0',`published` tinyint(1) NOT NULL default '0',`imgfilename` varchar(100) NOT NULL default '',`imgthumbname` varchar(100) NOT NULL default '',`checked_out` int(11) NOT NULL default '0',`owner` varchar(50) NOT NULL default '',`approved` int(1) NOT NULL default '0',`useruploaded` int(1) NOT NULL default '0',`ordering` int(11) NOT NULL default '0',PRIMARY KEY (`id`)) TYPE=MyISAM ;
SQL =
CREATE TABLE `mos_ponygallery` (`id` int(11) NOT NULL auto_increment,`catid` int(11) NOT NULL default '0',`imgtitle` text NOT NULL,`imgauthor` varchar(50) default NULL,`imgtext` text NOT NULL,`imgdate` varchar(20) default NULL,`imgcounter` int(11) NOT NULL default '0',`imgvotes` int(11) NOT NULL default '0',`imgvotesum` int(11) NOT NULL default '0',`published` tinyint(1) NOT NULL default '0',`imgfilename` varchar(100) NOT NULL default '',`imgthumbname` varchar(100) NOT NULL default '',`checked_out` int(11) NOT NULL default '0',`owner` varchar(50) NOT NULL default '',`approved` int(1) NOT NULL default '0',`useruploaded` int(1) NOT NULL default '0',`ordering` int(11) NOT NULL default '0',PRIMARY KEY (`id`)) TYPE=MyISAM ;
Fatal: Installer error with /home/rayra/public_html/media/install_45c10cdce8028/ponygallery.xml: component com_ponygallery SQL error DB function failed with error number 1050
Table 'mos_ponygallery_comments' already exists SQL=CREATE TABLE `mos_ponygallery_comments` (`cmtid` int(10) NOT NULL auto_increment,`cmtpic` int(10) NOT NULL default '0',`cmtip` varchar(15) NOT NULL default '',`cmtname` varchar(20) NOT NULL default '',`cmttext` text NOT NULL,`cmtdate` varchar(20) default NULL,`published` tinyint(1) NOT NULL default '0',`approved` tinyint(1) NOT NULL default '1',PRIMARY KEY (`cmtid`)) TYPE=MyISAM;
SQL =
CREATE TABLE `mos_ponygallery_comments` (`cmtid` int(10) NOT NULL auto_increment,`cmtpic` int(10) NOT NULL default '0',`cmtip` varchar(15) NOT NULL default '',`cmtname` varchar(20) NOT NULL default '',`cmttext` text NOT NULL,`cmtdate` varchar(20) default NULL,`published` tinyint(1) NOT NULL default '0',`approved` tinyint(1) NOT NULL default '1',PRIMARY KEY (`cmtid`)) TYPE=MyISAM;
Table 'mos_ponygallery_catg' already exists SQL=CREATE TABLE `mos_ponygallery_catg` (`cid` int(11) NOT NULL auto_increment,`name` varchar(255) NOT NULL default '',`parent` varchar(255) NOT NULL default '0',`description` text,`ordering` int(11) NOT NULL default '0',`access` tinyint(3) unsigned NOT NULL default '0',`published` char(1) NOT NULL default '0',`catimage` varchar(100),`img_position` int(10) default '0',PRIMARY KEY (`cid`)) TYPE=MyISAM;
SQL =
CREATE TABLE `mos_ponygallery_catg` (`cid` int(11) NOT NULL auto_increment,`name` varchar(255) NOT NULL default '',`parent` varchar(255) NOT NULL default '0',`description` text,`ordering` int(11) NOT NULL default '0',`access` tinyint(3) unsigned NOT NULL default '0',`published` char(1) NOT NULL default '0',`catimage` varchar(100),`img_position` int(10) default '0',PRIMARY KEY (`cid`)) TYPE=MyISAM
تنها فرق این دوتا مامبو این بود که روی این دومی داتسو هم نصب بود. همین! پرمیشن ها هم برای فلدرها 755 و فایلها 644 (در هر دو سایت) یه 777 هم تست کردم باز همون بود. در ضمن هردوی اونها روی یک سرور هستن. شاید مامبو دومی بد نصب شده و لازم که دوباره نصب کنم اما خواستم error رو که داده گفته باشم.
radmehr
01-31-2007, 09:52 PM
پونی گالری قبلا رو این سایت نصب بوده؟!
اگر بله .. از قسمت کامپوننت ها حذفش کنید
اگر اونجا نبود تو پوشه های components و administrator/components اگر پوشه پونی هست پاکش کنید
از دیتابیس هم تمام جداول مربوط به پونی رو حذف کنید
و مجددا پونی رو نصب کنید.
جلال افشار
01-31-2007, 10:16 PM
پونی گالری قبلا رو این سایت نصب بوده؟!
اگر بله .. از قسمت کامپوننت ها حذفش کنید
اگر اونجا نبود تو پوشه های components و administrator/components اگر پوشه پونی هست پاکش کنید
از دیتابیس هم تمام جداول مربوط به پونی رو حذف کنید
و مجددا پونی رو نصب کنید.
با این کاری که گفتین درست شد. اما روی اون یکی که پونی از اول هم درست بود داشتم کار می کردم. قبلا گفتم که توی ادمین همه چیز درسته اما الان که بردمش بعد از اینکه از منو اصلی میرم توی گالری تصاویر توی صفحه اولش این error رو میده:
warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kanoun/public_html/components/com_ponygallery/ponygallery.html.php on line 110
جلال افشار
01-31-2007, 10:23 PM
اول اینکه ببخشید من هی فراموش می کنم همه رو با هم بنویسم. چون بعضی وقتها ناگهانی به یه نتیجه جدید میرسم. در واقع کمی توی پست ها عجله می کنم (شرمنده)
الان هم که توی سایت می بینم صفحه اختصاصی هر کس درسته. آجاکس هم درسته. (خیلی عالیه!!) کامنت هم درست میده. امتیاز هم همینطور. thumb ها همینطور. جستجو هم درسته. فقط همون صفحه اولش.
webpen
02-01-2007, 07:58 AM
سلام.
من پونی گالری رو همین امروز روی 4.6.1 فارسی شده مامبولرن نصب کردم . فعلا که هیچ ایرادی ندیدم و به نظرم خیلی بهتر از داتسو هستش (به خاطر امکاناتش) الان هم چون دارم یک سایت عکاسی آماده می کنم (قبلا توی یه تاپیک دیگه گفته بودم) همه کامپوننت های عکس رو ریشه ای تست می کنم ببینیم چی میشه. فعلا که پونی بهتر بوده. یه Cpanel جدا هم داره داخل ادمین مامبو که خودش امتیاز خیلی خوبیه مخصوصا وقتی قرار کاربر تازه کاری از مامبو استفاده کنه. منتهی مشکلش اینه که فارسی نیست. که اون رو هم اگه بشه انجام میدم. کار نشد نداره D:
من بخش کاربری پونیگالری جدید رو کاملا ترجمه کردم. بخش مدیریت هم تقریبا فارسی شده فقط مونده چند تا آیتم و توضیحات مربوط به آیتمها که چون سرم این چند روز شلوغ هست فرصت نشده روش کار کنم. اگر مایل به همکاری هستی فایل زبان رو بفرستم کاملش کن.
جلال افشار
02-01-2007, 08:00 AM
سلام.
من بخش کاربری پونیگالری جدید رو کاملا ترجمه کردم. بخش مدیریت هم تقریبا فارسی شده فقط مونده چند تا آیتم و توضیحات مربوط به آیتمها که چون سرم این چند روز شلوغ هست فرصت نشده روش کار کنم. اگر مایل به همکاری هستی فایل زبان رو بفرستم کاملش کن.
به شدت مایل و پایه ام. من تقریبا یک سوم اون رو رفته بودم.
جلال افشار
02-02-2007, 02:43 PM
کسی پونی گالری رو روی 4.6.1 تست نکرده؟ برای من همه چیزش درسته غیر از این error که صفحه اول پونی میده:
warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kanoun/public_html/components/com_ponygallery/ponygallery.html.php on line 110
که قبلا هم گفتم. هر کاری هم کردیم جواب نداد. می خوام ببینم دیگران امتحان کردن؟ آخرین نسخه ای که پونی روش کار کرده چی بوده؟
abtin
02-02-2007, 03:04 PM
منم رو لوکال تست کردم این مورد هستش .. فکر کنم روی 4.5.4 خوب کار کنه .. لوکال واسه تسته ببینین !
جلال افشار
02-02-2007, 03:18 PM
منم رو لوکال تست کردم این مورد هستش .. فکر کنم روی 4.5.4 خوب کار کنه .. لوکال واسه تسته ببینین !
لوکال من GD نداره و بهش گیر میده. منم زیاد اصرار نکردم. اینترنت مجانی و دل بی رحم باعث میشه لوکال رو بیخیال شد!
sorry4uboth
02-02-2007, 04:21 PM
لوکال من GD نداره و بهش گیر میده. منم زیاد اصرار نکردم. اینترنت مجانی و دل بی رحم باعث میشه لوکال رو بیخیال شد!
شما از شبیه ساز APPSERV استفاده کنید GD هم داره!
جلال افشار
02-02-2007, 08:27 PM
آقایون روی آخرین ورژن که عین آدمیزاد کار کرد همون 4.5.4 بود. روی 4.6.1 رو برای چند صدمین بار همون ارور رو در ایندکس پونی داد.
iransbs
02-03-2007, 01:16 PM
از گالری داتسوگالری استفاده کنید و حتی از آخرین نسخه مامبو فارسی یعنی 4.6.1p برای امنیت بیشتر استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
جلال افشار
02-03-2007, 08:44 PM
از گالری داتسوگالری استفاده کنید و حتی از آخرین نسخه مامبو فارسی یعنی 4.6.1p برای امنیت بیشتر استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
به نظرم پونی خیلی بهتر از داتسو بود. اما در مورد امنیت حرفی ندارم که بگم. متاسفانه پونی رو ی 4.6.1 کار نمی کنه.
saeid223
09-06-2007, 02:09 PM
این پونی گالری رو از کجا می شه دانلود کرد؟
اگه فارسی شده باشه که بهتره!
hosein135
10-07-2007, 11:39 AM
با سلام خدمت دوستان
نمیشه کاری کرد که آرم گالری داتسو روی عکسها نمایش داده نشه؟؟؟
با تشکر :)
جلال افشار
10-07-2007, 11:45 AM
با سلام خدمت دوستان
توی تنظیمات در قسمت بازدید کپی رایت رو غیرفعال کن
yaser1
10-12-2007, 12:37 PM
من بخش کاربری پونیگالری جدید رو کاملا ترجمه کردم. بخش مدیریت هم تقریبا فارسی شده فقط مونده چند تا آیتم و توضیحات مربوط به آیتمها که چون سرم این چند روز شلوغ هست فرصت نشده روش کار کنم
سلام
تموم شد؟ خیلی گیریم اقا مهدی
sorry4uboth
10-12-2007, 12:50 PM
با سلام خدمت دوستان
فایل watermark.png رو حذف کن یا خالی بزارش
webpen
10-12-2007, 01:27 PM
این پونی گالری رو از کجا می شه دانلود کرد؟
اگه فارسی شده باشه که بهتره!
سلام.
اینجا
yaser1
10-20-2007, 02:05 PM
سلام
اینکه فقط در منوی اصلی مدیریت آیتم هاش فارسی شده. خود کامپوننت چی؟ و تنظیماتش
mhadaily
10-20-2007, 04:13 PM
com_ponygallery_2_3_0_Farsi.zip به جای این از داتسو استفاده کنید دوست من
موفق باشید
yaser1
10-20-2007, 05:42 PM
سلام
مجید جان می دونم این بحث خیلی تکراریه، ولی از اونجا که توی مباحث مختلف بروی سازگاری بیشتر پونی با 4.6.2 تاکید شده، چرا میگی داتسو؟ فقط چون فارسیه؟
firoozmandan
10-21-2007, 06:38 AM
سلام
کی کجا گفته پونی نسبت به داتسو با 4.6.2 سازگار تره ؟!!!!
یا علی
جلال افشار
10-21-2007, 09:35 AM
سلام
من با هر دوتاش که کار کردم حداقل برتری خاصی که دیدم این بود که پونی آپشن ها و امکانات بیشتری داشت ولی انصافا داتسو با مامبو هماهنگی بیشتری داره.
webpen
10-23-2007, 02:38 PM
سلام
ببخشید! وقت کم بود نشد.
الان شما با کجاش مشکل دارید.
داتسو تا جایی که یادمه با عکس های بزرگ مشکل داره و باعث میشه صفحه کاملا دفرمه بشه. ولی پونی این مساله رو با کوچک کردن عکس ها و لینک دادن به عکس های اصلی حل کرده. ضمن اینکه آیتم های مدیریت پونی دست مدیر گالری رو برای تغییرات خیلی باز گذاشته.
من مدت هاست از این گالری بدون هیچ مشکلی استفاده میکنم و کاملا راضی هستم.
اخیرا ماژولهای جالبی هم برای پونی ML نوشته شده. توی joomla.os سرچ کنید.
جلال افشار
10-25-2007, 08:51 PM
سلام
ببخشید! وقت کم بود نشد.
الان شما با کجاش مشکل دارید.
داتسو تا جایی که یادمه با عکس های بزرگ مشکل داره و باعث میشه صفحه کاملا دفرمه بشه. ولی پونی این مساله رو با کوچک کردن عکس ها و لینک دادن به عکس های اصلی حل کرده. ضمن اینکه آیتم های مدیریت پونی دست مدیر گالری رو برای تغییرات خیلی باز گذاشته.
من مدت هاست از این گالری بدون هیچ مشکلی استفاده میکنم و کاملا راضی هستم.
اخیرا ماژولهای جالبی هم برای پونی ML نوشته شده. توی joomla.os سرچ کنید.
حرف شما درسته! اما اگه یادت باشه پونی چه دردسری با 4.6.1p داشت که آخرش هم درست نشد! ولی داتسو با همه ضعف ها و کمبودهایی که نسبت به پونی داشت در مامبو خوب بود. فکر کنم این تنها نکته مثبتش بود! البته هنوز پونی رو در 4.6.2p نصب نکردم.
mhadaily
10-26-2007, 05:59 AM
دوست عزیز
انتخاب گالری تصاویر با شماست ما فقط پیشنهاد دادیم می تونید هر نوع گالری که دوست دارید استفاده کنید کما اینکه الان الان در بخش گالری های مامبویی و جوملایی ما 20 نوع گالری داریم
به هر حال یکی از دوگزینه ی عالی برای مامبو داتسو و زوم گالری هستن و نه به خاطر اینکه فارسی هستن به خاطر خیلی دیگر از موارد که ذکرش نیازی نیست
موفق و پیروز باشید
یاعلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.