توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : joomfish یا صب جوملا در دو ساب دومین
nadima
05-20-2012, 07:39 AM
سلام
کدام بهتر است . با توجه به اینکه ج.ملای من 1.5 است
torghoundy
05-20-2012, 09:20 AM
سلام
براي داشتن راحتي و امكانات بيشتر پشنهاد استفاده از جوملا 2.5 است.
اما اگر قصد داريد از جوملا 1.5 استفاده كنيد، با داشتن يك جوملا براي هر زبان شما بايد مديريت جداگانه داشته باشيد، اين به معني چند برابر شدن حجم فايل هاي سايت (به ازاي هر زبان) و همچنين كاربران جدا از هم كه نياز به افزونه هاي مجتمع ساز خواهيد داشت.
اما اگر از جومفيش استفاده كنيد، كمي دردسر خواهيد داشت ولي ميتوانيد از يك سايت چند زبانه بسازيد.
در كل بين تمام اين ها من به شما استفاده از جوملاي 2.5 را پينشهاد ميكنم ، چرا كه خاصيت چند زبانگي را به طور پيشفرض دارد.
nadima
05-20-2012, 09:24 AM
خوب من نمی تونم 2.5 را انتخاب کنم چون قالب من مورد تایید صاحب سایت شده است. حالا چاره چیست. با جوملای 1.5؟
torghoundy
05-20-2012, 09:27 AM
سلام
پشتيباني از جوملاي 1.5 به زودي قطع خواهد شد.
اگر قالبتون طراحي شده توسط شركت خاصي هست ميتونيد نسخه مخصوص 2.5 رو درخواست كنيد.
با جوملاي 1.5 انتخاب با شماست.
داشتن جوملاي جدا به معني مديريت، كاربران و آدرس هاي جدا هست و همچنين بايد براي هر زبان يك جوملا نصب كنيد و جداگانه تنظيمش كنيد.
استفاده از جومفيش هم مشكلات خاص خودش رو داره، مي تونيد هر دو راه رو امتحان كنيد و بهترين راه حل رو انتخاب كنيد.
nadima
05-20-2012, 09:30 AM
قالب من این است. اگر سایتی را می شناسید که 2.5 آن را می فروشد لطفا معرفی کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من از خدامه. ولی همین قالب را می خوام.
torghoundy
05-20-2012, 09:36 AM
سلام
مي تونيد از همين سايت سازنده بخريد.
رنك بازار (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در اين زمينه به شما كمك خواهد كرد، با اونها تماس بگيريد.
nadima
05-20-2012, 09:42 AM
اگر قالب مشابه همین قالب هم شد خوبه.
موضوع اینه که این قالب نسخه 2.5 رو نداره!!!!
لطفا بگید نمی شه دو تا جوملا را روی هاست نصب کرد؟
torghoundy
05-20-2012, 09:50 AM
سلام
بسته به امكانات و محدوديت هاي هاستتون شما قادر خواهيد بود به تعداد دلخواه جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) روي هاستتون نصب كنيد.
براي مثال ميتونيد يك جوملاي فارسي (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در در پوشه اي به اسم fa نصب كنيد و همچنين يك جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)ي انگليسي در پوشه اي به نام en و براي هر كدام نظر به زبان تنظيمات خاصي انجام دهيد.
با وارد كردن آدرس yourdomain.com/fa كاربران سايت فارسي خواهند ديد و براي زبان انگليسي هم همين مورد امكان پذير هست.
در صفحه اصلي سايت هم كه yourdomain.com هست هم ميتونيد به هر دوزبان لينك بديد.
nadima
05-20-2012, 10:02 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
به این سایت برید. نوشته این قالب پوشش می ده جوملای 1.5/1.7 و 2.5 را؟؟؟؟؟؟
torghoundy
05-20-2012, 10:13 AM
سلام
لينكي كه داديد كار نمي كنه!
اين صفحه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مشاهده بفرماييد نوشته شده كه چه قالب هايي از اين شركت براي كدام نسخه ها كار ميكنند.
اسم قالبتون رو در اين صفحه پيدا كنيد.
nadima
05-20-2012, 10:50 AM
متاسفانه من به extention manager نمی تونم برم. به زیر منو هاش می تونم برم اما به خودش نه! و این جای تعجب داره برام!!!
ج.ملای من 1.5 هستا!
torghoundy
05-20-2012, 10:51 AM
سلام
دوست عزيز سوال جديد رو در تاپيك جديد مطرح كنيد.
nadima
05-20-2012, 10:52 AM
متاسفانه من extention manager رو ندارم اما به زیر منوهای اون دسترسی دارم. جوملای کن 1.5 هستا!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.