PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب Joomla_Persian_2.5.4 بر روی سیستم توسط WampServer

hesams
05-20-2012, 04:06 PM
سلام دوستان و خسته نباشید
من کل مطالب مربوط به نصب جوملا بر روی WampServer رو خوندم ولی این مشکل رو نتونستم پیدا کنم
من پوشه رو تو مسیر www اکستراکت میکنم و وقتی وارد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> میشم تو این قسمت بعد کلیک بر روی گزینه نصب جوملا... ارور زیر نمایش داده میشود.

Your host needs to use PHP 5.2.4 or higher to run Joomla 1.7.

مشکل از کجاست و چطور برطرف می شود.
با تشکر

(نمونه خارجی رو پیدا کردم ولی متوجه نشدم)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

alnesar
05-20-2012, 04:43 PM
نسخه پی اچ پی سرور مجازیتون قدیمیه
بهترین راه حل دانلود جدیدترین نخه ومپ سرور هست! :)

torghoundy
05-20-2012, 04:46 PM
سلام
شما در حال نصب جوملا 2.5 هستید و جوملا 2.5 برای نصب نیاز داره تا نسخه پی اچ پی سرور شما از 5.2.4 بالاتر باشه.
این فایل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو دانلود و نصب کنید و سپس روی آیکون ومپ سرور که روی نوار ابزار ویندوزتون موجود هست کلیک کنید، در منویی که باز میشه به قسمت PHP مراجعه کنید و از قسمت Version نسخه 5.3.1 رو انتخاب کنید سپس چند لحظه صبر کنید تا آیکون ومپ سرور سفید بشه ، سپس دوباره عملیات نصب رو انجام بدید.

hesams
05-20-2012, 04:58 PM
ممنون دوستان عزیز
با راهنمایی که کردید مشکلم بر طرف شد
سپاس بی پایان
موفق و پیروز باشید