PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فوری با JoomGallery

Eskafild
05-21-2012, 01:50 PM
سلام من این کامپوننت رو نصب کردم،:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از تصاویر کوچیک که زیر تصاویر بزرگ هست انتخاب می کنم صفحه ی سایتم میره بالا(ستون های کناری ناپدید میشند) مشکل چیست؟

یکی هم هرکاری می کنم این نوشته ها زیر عکس ها نمی رن چرا؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
05-21-2012, 05:21 PM
یکی هم هرکاری می کنم این نوشته ها زیر عکس ها نمی رن چرا؟

توي تنظيمات مي تونيد تعيين كنيد كه چه چيزهايي نمايش داده بشن و چه چيزهايي رو نمايش نده

از تصاویر کوچیک که زیر تصاویر بزرگ هست انتخاب می کنم صفحه ی سایتم میره بالا(ستون های کناری ناپدید میشند) مشکل چیست؟
بيشتر توضيح بديد. متوجه منظورتون نشدم. با يك عكس نشون بديد كه مشكلتون چيه

Eskafild
05-21-2012, 06:23 PM
توي تنظيمات مي تونيد تعيين كنيد كه چه چيزهايي نمايش داده بشن و چه چيزهايي رو نمايش ندهبيشتر توضيح بديد. متوجه منظورتون نشدم. با يك عكس نشون بديد كه مشكلتون چيهمنظورم اومدن نوشته تو وسط و زیر عکس بود تو تنظیمات می گردم نمیشه!در قسمت دوم سوال هم وقتی از تصاویر کوچکتری که زیر سایز بزرگ تر ایجاد می شوند انتخاب می کنم ستون های کناری با هر انتخاب ناپدید می شوند!<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

Eskafild
05-22-2012, 12:40 PM
حل شد مرسی قالب دیگه ای برای اون قسمت درست کردم.