PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در هنگام ثبت نام کاربران

nargess62
05-22-2012, 09:15 AM
سلام

من تازه سایتمو بالا بردم ولی وقتی کاربری بخواهد ثبت نام کند بعد از پر کردن فرم، با این پیام خطا مواجه میشود
---------------------------------------------------------
The website encountered an error while retrieving <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Here are some suggestions:

Reload (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) this webpage later.

HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.
---------------------------------------------------
آدرس سایت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ممنون میشم راهنمایی کنید

poonoodi
06-04-2012, 12:54 PM
من قبلا هم تست کردم و مشکلی فوق رو ندیدم
امروز هم تست کردم و ارور فوق دیده نشد

موفق باشید

nargess62
06-05-2012, 05:22 AM
من قبلا هم تست کردم و مشکلی فوق رو ندیدم
امروز هم تست کردم و ارور فوق دیده نشد

موفق باشید

سلام
بله خیلی برام عجیب بود چون من اصلا تغییری در این مورد انجام ندادم ولی خودم هم که تست کردم مشکل برطرف شده بود
ممنون از تلاش و راهنماییتون

سلامت باشید

محمد محسنی
06-05-2012, 06:59 AM
دوست عزیز سلام

به احتمال زیاد مشکل از سرور شما بوده است که برطرف شده است.

یا حق.